Şimdi Ara

CX 200 Street II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CX 200 Street II kulaklığı vatanda bugüne özel 59 TL hiç kaçırmayın derim ben 2 tane aldım :D

Küçük inceleme daha önceden 3 sene kullanmıştım bozulur diye 20 TL ye arkadaşıma sattım bozulmadı :D oda 2 sene kullandı kullanıma bağlı tabi ama kesinlikle dayanıklı bir kulaklık bass karakterli ve benim kulağıma tam uyan bir kulaklıktı. Şimdi yeniden aldım ve merakla bekliyorum. Not: beyazı kirleniyor hemen siyahını alın derim. Cx 300-400-500 gibi kulaklıklar bu kulaklıktan çokta iyi değil ve hatta şuanki %100 lük bir farka kesinlikle değmez ses olarak max. %5-15 bir iyileşme olur. Asıl farkı hissetmek istiyorsanız ie60 ie80 gibi modellere bakın derim ama arada %1000 lik bir fiyat oranlaması var yani baya tuzlu.

Özet: 60TL ye bence daha iyisi yok çok büyük ses deneyimi bekliyorsanız sadece kulaklık yetmez yanı iyibir amfi ses kartı belki başka sistemlerde koymanız gerekecektir.

• arabulvar.com (limango) elma sepeti işbirliğiyle sürekli 59TL'ye veriyor zaten.

2 adet ürün aldım kutu hasarıda yoktu.

Sennheiser CX215 (CX200'ün renklisi)
    http://www.arabulvar.com/sennheiser-cx-215-----kulakici-kulaklik-mavi/?pr=531211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 30 Ocak 2013; 12:38:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.