Şimdi Ara

CV'Yİ AKTİF/PASİF YAPMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kariyer.net sitesinde CV'im aktif durumdayken başvurmadığım firmalardan sürekli aranıyordum Bende sadece başvurduğum firmalardan cevap beklediğim için CV görüntüleme ayarlarından "sadece başvuru yaptığım firmalar" CV'mi görsün seçeneğine tıklayınca CV'im pasif duruma geçti.Normalde yeşil ikonlu aktif yazısı kırmızı renk pasif oldu.Bu durumda başvurduğum firmalar CV'mi incelerken bu şahıs aramıyor veya artık ihtiyacı yok aranmak istemiyor gibi bi düşünceye sebep olmazmı?Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

• Mantıken cv aktif olduğunda herkes cvnizi görür siz başvuru yapmasanız bile ihtigaca göre size ulaşan firmalar olur. Şimdi sadece başvurular dediğiniz için siz başvurana kadar kapalıdır. Başvuru yaptığınızda karşı taraf bunu görecektir sorun olacağını sanmam.

Şimdi ben de merak ettim bakacam. Kafiyerden ne kadar başvuru yaptıysam hiç biri dönmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Mantıken cv aktif olduğunda herkes cvnizi görür siz başvuru yapmasanız bile ihtigaca göre size ulaşan firmalar olur. Şimdi sadece başvurular dediğiniz için siz başvurana kadar kapalıdır. Başvuru yaptığınızda karşı taraf bunu görecektir sorun olacağını sanmam.

Şimdi ben de merak ettim bakacam. Kafiyerden ne kadar başvuru yaptıysam hiç biri dönmedi.

Sizdemi benim gibi cv görüntüleme seçeneklerinden "sadece başvuru yaptığım firmalar" seçeneğini seçtiniz?

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Mantıken cv aktif olduğunda herkes cvnizi görür siz başvuru yapmasanız bile ihtigaca göre size ulaşan firmalar olur. Şimdi sadece başvurular dediğiniz için siz başvurana kadar kapalıdır. Başvuru yaptığınızda karşı taraf bunu görecektir sorun olacağını sanmam.

Sizdemi benim gibi cv görüntüleme seçeneklerinden "sadece başvuru yaptığım firmalar" seçeneğini seçtiniz?

Yok ben baktın şimdi tamamen aktif. Yeşil gözüküyor yani ama dönen yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.