merhaba arkadaşlar yeni yapılan bir hastane var onun web sayfasınıyapcam ama:( bir türlü söyle adam akıllı, Db kullanan bir üyeyi tekrar kabul etmeyen ne bilim kariyer netteki gibi yada ona yakın bir iş başvuru scripti bulamadım elinde olanlar yollayabilirmi yardımlaşabiliriz. takas ta olunabilir ( elimde mevcut scriptleri özel yazarım )
şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: bycarlos
merhaba arkadaşlar yeni yapılan bir hastane var onun web sayfasını yapcam ama:( bir türlü söyle adam akıllı, Db kullanan bir üyeyi tekrar kabul etmeyen ne bilim kariyer netteki gibi yada ona yakın bir iş başvuru scripti bulamadım elinde olanlar yollayabilirmi yardımlaşabiliriz. takas ta olunabilir ( elimde mevcut scriptleri özel yazarım )
şimdiden teşekkürler
?? Senmi yapmış oluyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: sehlor
quote:
merhaba arkadaşlar yeni yapılan bir hastane var onun web sayfasını yapcam ama:( bir türlü söyle adam akıllı, Db kullanan bir üyeyi tekrar kabul etmeyen ne bilim kariyer netteki gibi yada ona yakın bir iş başvuru scripti bulamadım elinde olanlar yollayabilirmi yardımlaşabiliriz. takas ta olunabilir ( elimde mevcut scriptleri özel yazarım )
şimdiden teşekkürler
?? Senmi yapmış oluyosun ?
30 gün garanti, 3750,00 USD
quote:
Orijinalden alıntı: amone
piyasanın içine ettiniz defolun gidin artık
sözleriniz bana mı?
quote:
merhaba arkadaşlar yeni yapılan bir hastane var onun web sayfasınıyapcam ama:( bir türlü söyle adam akıllı, Db kullanan bir üyeyi tekrar kabul etmeyen ne bilim kariyer netteki gibi yada ona yakın bir iş başvuru scripti bulamadım elinde olanlar yollayabilirmi yardımlaşabiliriz. takas ta olunabilir ( elimde mevcut scriptleri özel yazarım )
şimdiden teşekkürler
Bu nasıl bir zihniyet ya hastane sitesi yapıcam ama script bulamadım. Sizin gibiler yüzünden bu piyasa köreldi. Otur kendin yaz dicem şimdi sana yazamamki diceksin. ne iş yapıyorsun diye sorucam webmaster'ım diyeceksin. Çocukmusun sen arkadaşım. Bir başka arkadaşın dediği gibi defolun gidin. bırakın bizi. Birazcık bizim yıllarca emek vererek eğitimlerine dahi para dökerek okuyarak arge yaparak öğrendiğimiz işimize saygınız olsun. 9 yıldır kod yazıyorum. hala öğrenecek çok şeyim var derken senin gibi insanlar beni nefret ettiriyor bu işten.
Bende diyorum site bile bi yerden tanıdık geliyor,
galiba sizin açık kaynak ve kamu lisansı olayından haberiniz yok.Arkadaş sizden sadece bir istek belirtmiş piyasanın içine etmiş diyorsunuz.asıl içine eden sizlersiniz.Size böyle bir hitap etme cürretini kim veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mteamsoft
galiba sizin açık kaynak ve kamu lisansı olayından haberiniz yok.Arkadaş sizden sadece bir istek belirtmiş piyasanın içine etmiş diyorsunuz.asıl içine eden sizlersiniz.Size böyle bir hitap etme cürretini kim veriyor.
Açık kaynak ve kamu lisansının anlamını bir öğren. Ondan sonra burada cürret mürret ahkam kes. Her açık kaynaklı olan şey ücretsiz olacak diye bir kaide yok. Artı Senin dediğin olaya gelirsek, bu arkadaş bu işi parayla yapıyor. O zaman sen kendine tezat oluşturuyorsun. Bilip bilmeden konuşma.
quote:
Orijinalden alıntı: TradeMark
quote:
Orijinalden alıntı: mteamsoft
Açık kaynak ve kamu lisansının anlamını bir öğren. Ondan sonra burada cürret mürret ahkam kes. Her açık kaynaklı olan şey ücretsiz olacak diye bir kaide yok. Artı Senin dediğin olaya gelirsek, bu arkadaş bu işi parayla yapıyor. O zaman sen kendine tezat oluşturuyorsun. Bilip bilmeden konuşma.
Bakın beyfendi ben sizin bildiğiniz kişilerden değilim tanıdığınız bir kişi hiç değilim benimle seviyeli bir üslüpla konuşmalısınız.
ayrıca insanoğlunun en kötü tarafı meselenin başına bakmadan bir olayın akibetini doğrulamaya çalışması.
Açık kaynak kaynak kodu yanında sunulan geliştirmeye açık projelerdir.Ayrıca Kamu lisansına göre bu kişi kullandığı açık kaynak bir projeyi ücretsiz olarak alır fakat para ile satamaz.Ama özellikle vurguluyorum.Emeğinin parasını alabilir.Bu şu demek
Mesala Smf (Simple Machines Forum ) Örnek Forum makinası (Ücretsiz)
Bu forum sisteminin kişiselleştirme seçenekleri mevcut.Bir arkadaşınız Forum sitesi yapıyor ve kendine göre birşeyler yaptırmak istiyor size başvurdu bana tema yaparmısın ?
Piyasada ise bayağı ücretli temalar var yani.
Mesala Joomla (Ücretsiz)
ücretsiz scriptlerin başında gelen bir proje.Kişiselleştirme seçenekleri mevcut piyasada bir çok ücretli temalar var Joomlaart,Rocket themes gibi
Mesala Wordpress
Bir blog sistemi.Kişiselleştirme seçenekleri mevcut.Piyasada baya bi ücretli Wordpress teması var.
Bakın beyfendi Projeden para almassın alamassın projeye destekten para alırsın.Bu arkadaşta sanırsam tabiki emek harcayacaktır o siteye böyle sert bir üslüpla karşı çıkmanız biraz kötü olmuş.Sunucu bilgisayarınıza ubuntu kurdunuz.Bir firma ile anlaştınız Ubuntu kurulu sunucularınızın teknik desteği olacaklar hadeee ama hani bu ücretsizdi o zaman sen öğren sen yap.Bilgi satıyorsun kod yada elma değil.Açık kaynağın amacı bir bakıma kullanıcılarını bilinçlendirmek bana göre.
Siteyi bir satarsın iki satarsın üç satarsın.Bilgiyi ise istediğin kadar
Genel Kamu Lisansı nedir ne değildir bilirim. Yaptığım birçok şeyi de bundan esinlenerek ve buna dayanarak yaptım. Sonuç olarak ne sizinle ne GPL ile ne de üslubumla bir husumetim yok. Siz de benim tanımadığım bir insansınız ve yorumunuza sert çıkışmışsam ki çıkıştım evet kalp kırmak amaçlı değil bir meslek grubuna olan saygıyı ayaklar altına alan kimselerin savunulmasına engel olmaktır.
Para ile satmaz kısmına gelirsek. Evet ürünün parayla satılamadığı aşikar fakat emek kısmı ücretlidir. Bunun en basit örneği RedHat Inc. dir. Ya da bir Mandriva Linux'u ele alın. Buna bir itirazım söz konusu olmadı. Ne var ki meselenin başına bakmadan akibetini doğrulamaya niyetlenen bizzat kendinizsiniz.
Açık kaynak ya da ücretsiz ibaresi yer almayan bir konuya açık kaynak felsefesi ile yaklaşma gereğini duyma nedeninizi algılayamadım. Belki söylenenler farklı düşünceler uyandırmıştır olabilir saygı duyarım.
Fakat konuyu açan arkadaş bir hastane için sistem hazırladığını, bakın bunu kendisinin yaptığını söylüyor, ancak CV scripti istediğini söylüyor. Şimdi ben bu adama CV scripti verdiğimde bu adam webmaster mı oluyor. Aldığı parayı hakediyor mu? Ayrıca herkes GPL kavramını benimsemek zorunda değildir ve kaynak kodlarını sunmak zorunda da değildir. Kimse bu iddia da olamaz.
Özetle GPL ile uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya yaklaşımınız ve konunun özü itibariyle söz konusu durumdan gerek profesyonelik gerekse emeğine karşılık beklediği saygı konusunda ağzı yanmış olan insanların duruma itirazına ne cürret şeklindeki hitabınızı bir göz önüne alın. Kendinizi haklı buluyorsanız tek kelime etmem sizi de bir kere daha düşünmeniz için mantığınıza havale ederim.
özür dilerim ama bu kadar sert çıkmasanız daha iyi olurdu sonuçta yeni gençlik.Dediklerinizde haklısınız.Sadece daha yenidir bu işlerde
Neyse bence fazla uzatmayalım konuyu açan arkadaş ayıp etmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme