Bildirim
CV'me yazmalı mıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçici işleri yazman pek mantıklı değil. bu yaptıkların deneyim olarak görülmez. Ayrıca fazla giriş çıkış göstermek de iyi bir izlenim bırakmaz. -
teşekkür ederim yorum içinquote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
geçici işleri yazman pek mantıklı değil. bu yaptıkların deneyim olarak görülmez. Ayrıca fazla giriş çıkış göstermek de iyi bir izlenim bırakmaz.
CV bomboş durmaya devam edecek o zaman -
Bu tarz işleri yazsan da işveren tarafından değerlendirilmez zaten. Ekstradan dolu gözükmesi için de yazmana gerek yok. Kirlilik yaratır. CV boş da olsa düzgün hazırlandığında iyi bir izlenim bırakır zaten. -
bir CV nasıl olmalı?quote:
Bu tarz işleri yazsan da işveren tarafından değerlendirilmez zaten. Ekstradan dolu gözükmesi için de yazmana gerek yok. Kirlilik yaratır. CV boş da olsa düzgün hazırlandığında iyi bir izlenim bırakır zaten.
mesela 3 yıl siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okudum,bunu CV'ye yazabilir miyim?
biraz bilgilendirirsen çok sevinirim
el bebek gül bebek büyüdüğüm için çok geri kaldım hayat konusunda -
Bu soruyu soruyorsan bosa okumussun demektir hocamquote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bir CV nasıl olmalı?
mesela 3 yıl siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okudum,bunu CV'ye yazabilir miyim?
biraz bilgilendirirsen çok sevinirim
el bebek gül bebek büyüdüğüm için çok geri kaldım hayat konusunda
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vasıfsız yaz kısaca -
haklısınquote:
Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin
Bu soruyu soruyorsan bosa okumussun demektir hocam
Alıntıları Göster
tek yaptığım yiyip,içip,gezmek oldu -
Dinle bu arkadasi tecrubeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette biraz araştırırsan cv örneklerine denk gelirsin. Hatta kariyer.net e falan girdiğinde seni direk yönlendiriyor aslında. oradan da cv ni çıktı olarak alabilirsin.
Ama sitelerin cv çıktıları pek düzgün olmuyor. Google dan cv örneklerini alıp kendine uygulayabilirsin.
eğitim bilgilerini, aldığın ekstra eğitim kurs seminer gibi şeyleri, sertifikalarını özellikle belirtmen gerekir. -
Kirici olmak icin oyle demek istememistimquote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
haklısın
tek yaptığım yiyip,içip,gezmek oldu
Alıntıları Göster
Bu da sorulurmu anlaminda elbette tabiki gibi bir anlam vermek icin oyle yazdim
Bu arada belirteyim
Nitelik olmadiktan sonra cv ni istedigin kadar susle bos.
Nitelik varsa bos cv bile is yapar
CV'm bomboş sadece eğitim bilgileri'ni doldurabiliyorumquote:
İnternette biraz araştırırsan cv örneklerine denk gelirsin. Hatta kariyer.net e falan girdiğinde seni direk yönlendiriyor aslında. oradan da cv ni çıktı olarak alabilirsin.
Ama sitelerin cv çıktıları pek düzgün olmuyor. Google dan cv örneklerini alıp kendine uygulayabilirsin.
eğitim bilgilerini, aldığın ekstra eğitim kurs seminer gibi şeyleri, sertifikalarını özellikle belirtmen gerekir.
neyse teşekkür ederim -
Sorun değil bir yerden başlamak gerekiyor :) -
nereden başlayacağımı bilmiyorumquote:
Sorun değil bir yerden başlamak gerekiyor :) -
Bu ogrendiklerini ve deneyimlerini Cv ne yaz, elbet ise yarar. Odtu makina mezunuyum ne tecrube ettiysem yazmistim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladımquote:
Orijinalden alıntı: emrz
Bu ogrendiklerini ve deneyimlerini Cv ne yaz, elbet ise yarar. Odtu makina mezunuyum ne tecrube ettiysem yazmistim
sap'nın satışı ilgilendiren kısmını öğrendim bir de photoshop öğrendim
bunları yaz diyorsun yani -
Bildigin programlari seviyesini belirterek yaz. Calistigin yerleri de bulundugun süreyi ve gorev tanimini yaparak yaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: emrz
Bildigin programlari seviyesini belirterek yaz. Calistigin yerleri de bulundugun süreyi ve gorev tanimini yaparak yaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X