Şimdi Ara

Cüzdanı nerede taşıyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sol cebimde telfon, sağ cebimde para ve anahtar.

cüzdanda sağ arka cebimde ona para koymam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

tabiki sağ göt cebinde

zusdashaaha fail
  • elinde taşıyanlar artistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 17 Mayıs 2010; 21:27:55 >
  • poki topunda
  • sağ arka cepte ama kırılmadık kart yırtılmadık pantolon kalmıyor.
  • Sağ lobumda o şişkinliği hissetmediğimde kendimi çıplak ve savunmasız hissediyorum...
  • elimde yada çantamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Sağ lobumda o şişkinliği hissetmediğimde kendimi çıplak ve savunmasız hissediyorum...

Aynı olay benim için de geçerli.Eğer sol ön cebimde anahtarın zincirini hissedemezsem kendimi karanlıkta kaybolmuş,yersiz yurtsuz gibi hissediyorum..
  • İstemeye istemeye arka cebimde taşıyorum. Her zaman, her yerde çanta ya da yanları cepli pantolon/şort giyemediğimden arka cepte kalıyor ve şekil şemal kalmıyor. Tabi içindeki kartlarda bundna nasibini alıyor.
  • haikaten ne büyük bu sorun ya hele yazın tam dert ben çanta taşıyorum mecbur ama unutucam diye üçbuçuk atıyorum herşey çantada oooof of.
  • Arasına sıkıştırıyorum.
  • Sağ arka cep olması sağlak olmaktan kaynaklı galiba bilmiyorum... Ben solak olduğum için sol arkaya koyuyor. Sabri Özel marka kullan derim. Fiyatını bilmiyorum. Hediye gelmişti galiba.
  • Sağ arka cepten şaşmam.Düğmesinide taktın mı hiçbirşey olmaz.
  • Sağ arka cep hatta tüm kotlarımda cüzdanın şekli çıkmıştır..
    O mcdonalda hacıoğlunda felan yemek yerken cüzdan ile telefonu ve sigarayı çıkarıp masaya koyanlara uyuz olurum
  • ev, iş yeri derken cebimde neredeyse 10 tane anahtar taşıyorum. ya buna bir çözüm yokmu? anahtarları normalde nasıl taşıyorsunuz?
  •  Cüzdanı nerede taşıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.