Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
295.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim sistem den bu gidişle pek umutlu değilim. Bir şekilde bir yerinde eksik kalıyor. Ama azimliyim sanırım son etaptayım bitecek bu aralar. Son olarak farklı bir ışıklandırma için çalışıyorum. Yarın vakit bulabilirsem yapacağım. Belki yarın ön kısmının fotoğrafını baylaşırım. İşin ilginci pwm fanlara kafayı sardım bu aralar :) markaya karar verme aşamasındayı... Oğlunuza bol keyifler. Sizede ayrıca bol keyifler...
  • MaGaRaS M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, renklerine laf etmez isen Noctua rakipsiz, fiyatı da cabası...
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    Aslında NBlocker kullanıyorum. Aynı sının PWM lerini düşünüyordum. Noctua yıda biliyorum. Aslında alına bilir. De asla krem kahve rengi düşünmüyorum :)) Mod siyah kırmızı olunca onlar sanırım epeyi sırıtır. Ama Noctua nın gri ve siyah fanlarıda mevcut. Bir inceleyeyim. Aklıma yatarsan hafta başı sipariş geçerim...
  • Tebrikler vedat abi,harika bir çalışma. Titan black signature sli rüya gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endoplazmikredikulum E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim......
    Güle güle kullan gayet hoş olmuş
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsunnnnnn.......
  • Çok güzel olmuş, kazasız belasız uzun süre kullanırsın inşallah
  • [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizlerin teşviki ile oldu....
  • Vedat abi emeğine sağlık.Ben birşey yapmadım senin içinde akrilik canavarı varmış yemin ediyorum.Çok güzel oldu daha güzel olamazdı tekrar tebrikler.
    Vedat hocam ilk defa hemde akrilikle calısmak, hem cesaret hemde el becerisi isteyen birsey. Gorunuyorki ikisinide birden basarmıssın guzel bir calışma olmus ellerin dert gormesin.

Kaan yasadı onu soyliyim. Ama bizimde gozumuz bayram etti. Baba ugul gule gule kullanın.

Rampage Black Edition, 4960X ve Titan Black Signature SLI herkese nasip olmaz.

(Ne sli koprusuymus be arkadas.)

Obsidian güzel kasa vesselam. Elinize sağlık. PSU arkasındaki kablo kalabalığınıda saklayabilseniz süper olumuş.
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Orası için bir plexi olayı düşünüyorum ama henüz kafamda şekillendirmedim.
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

• ilk defadan akrilik. hem de oyle guzel bir sekilde. helal olsun
    Hocam, sistemi bitirmişsiniz, hayırlı olsun, Baba Oğul güle güle kullanın.

Sanırım bu ilk Custom S.S çalışmanızdı, ona rağmen süper olmuş, elinize sağlık.

Naçizane fikrim; Bence Kartları DUAL (iki karta da aynı anda serin, soğuk sıvının gitmesi) şeklinde bağlasaydınız daha iyi olurdu, sonuç itibari sizin bağladığınız şekilde 2. karta sıcak sıvı dolaşıyor. Haliyle 2. kart 1. karta göre biraz daha ısınacaktır. Ama eğer iki kart arasında ısı farkı yok ise bu mesajımı dikkate almayın.

Ekleme: Örneğin, alttaki fotoğrafta bağladığım şekilde... (Ben iki karta da aynı anda soğuk-sıcak sıvı giriş-çıkışını üstten bağladım) ya da siz bu giriş çıkışı alttan da verebilirsiniz.
     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 29 Mart 2015; 13:16:43 >

• Bunlardan benden gelsin...

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 29 Mart 2015; 15:47:05 >

• er36po kullanıcısına yanıt
    Erkan üstadım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.......

Bu arada sıcaklıklara baktım aralarında 1 derece oynuyor.Malum ses kartı alttaki kartın üstünde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 29 Mart 2015; 16:48:23 >
  • Bilişimciniz kullanıcısına yanıt
    Alkan merhaba, güzel sistemmmmmm........
    Yük altında 5-10 derece oynaması bile normal hocam, sıkıntı yok o halde.
    Eyw. Abim seninki kadar olmasa da sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.