Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.087
Cevap
79
Favori
286.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black.rain

quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

bu nedir vallahi imrendim ya.. nerden buluyolarda yapıyolar

Dostum walla çok fazla bir aksiyon yok kasada ama tabiki bunların hiçbirisini türkiyede bulamıyorsun,o ayrı bir konu.Gösterdiğin build 800-900 tl max.

işte bulunmuyo.. biz anzca siyah boru görürüz.. bi haltada benzemez

• Abiler gpu blok yapmaya calisicam ama bakir tabanla pleksinin birlesecegi yerde vida kullanmak istemiyorum ne onerirsiniz ? Sivi conta kullanicam da asil tutucu madde ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Sizce i7 3930k ve GTX Titan ı bir adet alphacool xt45 360 ve 14lük kaliteli bir radyatör ile full overclocklu iken soğutabilir miyim? Bu olmazsa kasa arkasına bir 360lık asacağım ama hiç uğraşmak istemiyorum onunla da.

Bence kasa arkasına 360 lık asmak daha iyi bir seçenek. dediğin gibi 360+ 140 ucu ucuna yeterse yeter.Yoksa biraz sorun olur bence.

@ fbsrkc06
    Serkan abi.. tek switech 655 yeter ama devir olarak 5 te kullanmak gerekir. yoksa devir düşük kalabilir.
  • quote:

quote:

Sizce i7 3930k ve GTX Titan ı bir adet alphacool xt45 360 ve 14lük kaliteli bir radyatör ile full overclocklu iken soğutabilir miyim? Bu olmazsa kasa arkasına bir 360lık asacağım ama hiç uğraşmak istemiyorum onunla da.

Bence kasa arkasına 360 lık asmak daha iyi bir seçenek. dediğin gibi 360+ 140 ucu ucuna yeterse yeter.Yoksa biraz sorun olur bence.

@ fbsrkc06
    Serkan abi.. tek switech 655 yeter ama devir olarak 5 te kullanmak gerekir. yoksa devir düşük kalabilir.

Bana da öle geldi, zaten kasa arkasına asmazsam baya saçma bir iş olacak. Üstte 360 arkaya 140lık aşağıya 140 uğraşmaya değmez bu kadar şeyle.

• Anasının gözü bu gümrükçüler, ptt deki adamı aradım abi noldu paket çıktımı diye gümrükten çıktı dedi 92 lira ödemesi var.Dedim neyin ödemesi zaten iki rad 90 pound.Neyse gittim baktım harbi 92 tl yazıyor.Malaklar 2 radyatörü tanesi 45 pound dan hesaplıyacaklarına 90 pound dan hesaplamış sonra iki saat kavga dövüş düzeltecem diye ugraştım.

Ama hala şeytan dürtüyor bunların yarına bir 420 lik rad da ekleyebilirim.

Son hali.
    Cpu Block:EK Supremacy Copper Acetal
    Gpu Block:EK VGA Supremacy Bridge Copper Acetal
    Pump:Laing D5 Vario
    Pump Top: Alphacool HF 1/4" D5 TOP
    Radiator 1: Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm
    Radiator 2:Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm
    Reservoirs:EK Multioption Reservoir Res X2 250 Basic
    Tube:TUBE Masterkleer 15,9/11,1mm UV - BLUE
    Compression Fitting :EK-PSC Fitting 12mm - G1/4 Black
    90 Fittings:EK-PSC Adapter 90° G1/4 Black
    Extension :Swiftech Lok-Seal
    Biocide:Mayhems 10ml Biocide Extreme
    Kill CoilMayhems Fine 99.999% Silver Kill Coil
    Dye:Mayhems Dye Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 12 Mart 2013; 21:37:34 >

• Kasa arkasına 360 lık asmak güzel bir seçenek ama radiatör aparatı olmadan takmak ve hazırlamak ölüm gibi.

Elde bulunan metal parçasını keserek vida deliklerini açıp uyduruk bir parça ayarladım(4 adet) montajını o şekilde yaptım. Ama @Digitaldrop un bir fotoğrafda linkini verdiği ek nın radyatör tutacağından alır almaz kaldırıcam bunları.

Buda orjinal ek aparatları

EKWB - Premium Liquid Cooling solutions
    Screws & Holders
    http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/radiators-accessories.html

• quote:

Bana da öle geldi, zaten kasa arkasına asmazsam baya saçma bir iş olacak. Üstte 360 arkaya 140lık aşağıya 140 uğraşmaya değmez bu kadar şeyle.

küçük radlarla uğraşmak sıkıntı.Hoş gözükmesede 2 tane 360 lık en iyisi ..

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Gözün aydın emre :) bende cuma günü 4 tl karşılığında aldım benimkini :D Şu radyatöra bakınca görünüşte pek bişey yapamaz gibi duruyor ama testlerde epey iyi.insallah aldığıma pişan olmam..
  • quote:

quote:

@ fbsrkc06

Hocam onceki mesajima bakarsaniz yardimci olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Kasa arkasına 360 lık asmak güzel bir seçenek ama radiatör aparatı olmadan takmak ve hazırlamak ölüm gibi.

Elde bulunan metal parçasını keserek vida deliklerini açıp uyduruk bir parça ayarladım(4 adet) montajını o şekilde yaptım. Ama @Digitaldrop un bir fotoğrafda linkini verdiği ek nın radyatör tutacağından alır almaz kaldırıcam bunları.

Buda orjinal ek aparatları

http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/radiators-accessories.html

Bende bu parçadan var zaten zamanında radyatörü alırken almıştım bulunsun diye. Bu kasaya çok yakın tutuyor radyatörü koolance ınki güzel ama oda radyatör parası.

@OneTreehill Zamanında c70 satıcağım dediğin zaman seni engellemek lazımdı o ayıcığı full radyatör dolduracaksın bu gidişle

• sixpacksizadam Bence en iyisi vida ile olur :)
  • quote:

Rahat soğutursun ammmaa fan sesinden başın ağrır büyük ihtimalle
  • Az öncce ptt delivery guy sıvıları getirdiSaf special ayrı iki paket yapmış siparişi, insan bir belirtir.Sıvılar gümrüge girmiş çıkmış hiçbirinden haberim bile yok aynı pakette oldugunu düşündügümden.Halbukü dün de gümrükteydim yani eleman ismimi girince görmesi lazımdı.

@Poyraz ona şimdi çift pompa bile kesmez,Kasa zaten 2 tane rad alıyor arkaya astıkmı tamam

@Yusuf sagolasın, bakalım incelemelerde boyundan büyük işler yapıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 13 Mart 2013; 10:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Rahat soğutursun ammmaa fan sesinden başın ağrır büyük ihtimalle

Banada oyle geldi zaten elimdekini satip yenisini almakta zor geldi sivi sogutmanparcalarinin satilmasi cok uzun suruyor.

@Emre O kasaya 3 tane 360 sigar tepeye 1 tane on tarafa tepeye dayayarak 1 tane 1 tanede alt tarafa ama hepzini doldurmak zorunda degilsin

• Arkadaşlar radyatörü sprey boya ile boyarsak performansında herhangi bir düşüş olur mu ?
  • Selamlar .

iki gündür takip sitesinde şu bilgi var :

quote:

Your item, posted on 07/03/13 with reference xxxxxxxxxxxxxx has arrived in ISTANBUL ULUSLARARASI and is being processed for delivery.

Paketin gümrükten geçip bana ulaşması ne kadar sürer sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Paket Ptt ye verilmiş. PTT takibinde ne yazıyor baktınızmı acaba ?
  • ptt kargo yurtidışı takip kısmından bakabilirsniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Paket Ptt ye verilmiş. PTT takibinde ne yazıyor baktınızmı acaba ?

tek bilgi bu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 13 Mart 2013; 20:29:56 >

• Biraz önce soru sormuştum ancak şu ptt muhabbeti hala bitmiş değil, geldi, geliyor, gelecek vs. bunları yazmanın ne anlamı var arkadaşla anlamıyorum. Neyse ben sorumu tekrar sorayım olur ki bu konuda bilgili arkadaşlar düşüncelerini belirtirler, 360 lık radyatörün dışındaki boya kalkmış, haliyle bakır yüzey görünüyor bunu sprey boya ile boyasak performansı etkiler mi ?
  • arkadaşlar elinde 360 mm (max 45 mm ) radyatör olup satmayı düşünen varsa benle iletişime geçsin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.