|
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş |
|

|
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş |
|
|
Çok iyi olmuş elinize sağlık beğenmemek mümkün değil ki emek çok parası da çoktur. |
|
eline koluna sağlık üstadım. Pc işiyle uğraşanlarda pek böyle el becerisi yoktur. Sende maşallah hem tasarlama hemde üretme becerisi var. |
|
Arkadaşlar yeni bir masa tasarımına başlıyorum biraz daha farklı ve bu masada yaptıklarımı geliştirerek bakalım hesaplamalar bu dolar kurunda neye mal olacak |
|
Öncelikle kolay gelsin kendi projemden biliyorum çok zahmetli ve pahalı bir süreçtir. Çalışmanız çok güzel gidiyor bu tür projelerde amaç hayal ettiklerinizi gerçekleştirmektir umarım tüm aklınızdan geçenleri yapabilirsiniz. Dışarıdan herkesin kendince önerileri olacaktır ön yargılı olmadan dikkate almak ve kafanızdaki şekle göre uyarlamak size değişik bakış açıları kazandırır. Aklınıza takılan bir şey olursa yada yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden söyleyiniz çok mutlu olurum. https://forum.donanimhaber.com/masa-kasa-projesi--135206007-2#151675164 |
|
MSI Z890 CARBON WIFI @ Intel Ultra 7 265KF @ ZOTAC TRINITY 4090 @ KINGSTON 2x32GB FURY RGB DDR5 5600MHz @ LIAN LI V3000+ @ SAMSUNG 980 PRO 1TB SSD NVME PCIE 4.0 @ ENERMAX Revolution D.F. X 1350W @ ONE PLUS 8T 128 GB
|
|
valla arkadaşlar evet yeni masa yapmayı çok istiyordum fakat şuan isteyemiyorum çünkü sadece masa 9000 filan geliyor düşününce altından kalkmak imkansıza yakın maalesef. Yine araştırıyorum ucuz yollu bir metal alımı yapabileceğim bir yer bulursam başlayacağım. Fakat durum gerçekten içler acısı... |
|