Şimdi Ara

Custom IEM icin Kulak Ölçüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unique Melody Miracle almak istiyorum, Istanbul'da nerde kulak olcusunu aldirabilirim?

• Kulak burun boğazcılar yapıyor diye biliyorum. Normalde medikal amaçlı da aynı işi görür gibi.
  • Bende UM'den Mage custom yaptırdım, işinde gerçekden uzmanlar, iyi bi tercih

Genelde işitme cihazı satanlar custom kulak içi kulaklık ölçüsü almayı bilmiyorlar, ilk sen yaptırıyor olacaksın büyük ihtimal, onları yönlendirmen senin avantajına olucaktır.

* Kulağının ikinci boğumuna kadar ölçünü aldır, yani soktukları sünger kulağının iç köşesinden dönsün biraz :)
    * Ağzına kola kapağı al, ondan sonra ölçü aldır, ağız belli bi aralıkta açık kaldığında daha sıkı oturuyor kulaklık, bu da önemli bi detay.
    * Kulak kalıbının alındığı kimyasal yeterince sıvı olsun, her detayı gösterebilsin yani.

Aklıma gelenler bunlar. Kafana takılan birşey olursa yine yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bende UM'den Mage custom yaptırdım, işinde gerçekden uzmanlar, iyi bi tercih

Genelde işitme cihazı satanlar custom kulak içi kulaklık ölçüsü almayı bilmiyorlar, ilk sen yaptırıyor olacaksın büyük ihtimal, onları yönlendirmen senin avantajına olucaktır.

* Kulağının ikinci boğumuna kadar ölçünü aldır, yani soktukları sünger kulağının iç köşesinden dönsün biraz :)
    * Ağzına kola kapağı al, ondan sonra ölçü aldır, ağız belli bi aralıkta açık kaldığında daha sıkı oturuyor kulaklık, bu da önemli bi detay.
    * Kulak kalıbının alındığı kimyasal yeterince sıvı olsun, her detayı gösterebilsin yani.

Peki yer olarak nerde olabilir Istanbul'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bende UM'den Mage custom yaptırdım, işinde gerçekden uzmanlar, iyi bi tercih

Peki yer olarak nerde olabilir Istanbul'da

Ben İzmir'deyim İstanbul'u bilemiycem, çok dandik bi yer olmasın, zaten genelde en iyi yer bile bunları bilmiyor ama en azından kalıp aldıkları sıvı kaliteli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.