Şimdi Ara

Custom Fw nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl yapılır ve özellikle JB olmadan yapılabilir mi? 4.2.1 3G cihazımı 3.1.3 e downgrade edeceğim ama JB siz cihaza Custom fw yüklemeyi beceremedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

bunu yapmak zormu kardesim?
    http://www.google.az/search?q=Custom+Fw+nedir%3F+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Kardeşim en sevmediğim hareketi yapıyorsun, google dan arattım, linkleri inceledim ve tatmin olmadım buraya konu açtım. Sanane dedirtme illa, verecek cevabın yoksa yazma işte.

• Hiç jb yapılmamış cihazda versiyon düşürülemez.Cihaz 4.2.1den aşağı inemez yani.
  • jb yapılmamış telefona custom fw kuramassınız jb yapıp sonra custom firmware kurabilirsiniz. 3.1.3 e downgrade edebilirsiniz telefon 3g olduğu için ama emin değilim 3gs ten sonra başlıyor diye biliyorum shsh kaydı bundan dolayı düşebilir belki ama dediğim gibi emin diilim
  • ilginc artik donanimhaber uyeleri bu tarz konulara tepki gostermeye baslamis. zamaninda cok soyledim hatta konuda actim bolume soru/cevap basligi yada bolumu acin diye ama hicbir yoneticiden ses cikmadi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.