Windows 7 de welcome screen de windowsun klasik busy iconu görülüyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Taskbar'a sağ tıkla/Özellikler/Başlat Menüsü ---> "Güç düğmesi eylemi" seçeneğinde uyku seçili durumda olabilir. Orayı kapat yapıp,PC'yi yeniden başlat yada oturumu kapat (log off ol)... Tekrar açılınca yukarıda bahsi geçen görev için ikon değişecektir...
Dostum aynı şeyden bahsettiğimize eminsin dimi? Yani ilk karşılama ekranındaki normal fare işaretcisinin meşgul ikonu çıkıyorya, bunu değiştirmek istiyorum?
'O Welcome Windows' şeklinde. Foto koymadım ama anlamışsındır.
hmmm anladım. Siz şu "meşgul" durumu derken meşgul konumundayken farenin mavi çembere dönüşmesi olayını değiştirip başka bişi koyabilir miyiz diyorsunuz sanırım... Çok basit... Denetim Masası / Fare git buraya ... İşaretçiler sekmesine geç... Meşgul seçeneğine çift tıkla, ".cur" uzantılı herhangi bir cursor dosyası indir... yerini PC'de sabit değişmeyecek bir yere at. Sonra o girdiğin yerden dosyayı bul ve busy ikonunda mavi çember yerine indirdiğğniz paketten herhangi bir ".cur" uzantılı dosyayı koyun... Sonra uygula tıkla , tamam de çık... Sonra her meşgul durumundayken belirlediğin ikon da görünmeye başlar...
Eğer cursor FX adlı programı kullanarak programa ait temaları da otomatik program içine yükleyip seçmek istersen... BURDAN Cursor FX Programını indiriceksin, ilaçlamadan çalışmıcaktır yada kısıtlı olacaktır... Aşağıya da arayüzlerinden birkaç örnek atıyorum....
Dostum işaretçi değiştirmek değil niyetim. İşaretçiyi değiştirdiğimde welcome screen deki busy cursor iconu değişmiyor. Windowsa döndüğünde istediğim icon geliyor. Örneğin gnome icon pack i yükleyince wellcome screen deki cursor iconu değişiyor. logon screen ile birlikte. Ben sadece aero busy nin hoşgeldiniz ekranında çıkmasını istemiyorum.
Siz "hoş geldiniz" yazısı çıkınca yanında dönen mavi daire'nin değişmesini istiyorsunuz değil mi? Bu durumda Logon screen 'i komple değiştirmek gerekir yada flyakite osx indirip içindeki doğru dll dosyasını bulup sisteminizdeki dll dosyası ile değiştireceksiniz. Flyakite OSX XP sistemleri MACOS görünümlerine çeviriyor ve Kullanıcı giriş ekranında da değişiklik yapıyordu. Paket winrar ile açıp içindeki dll dosyasını belirleyip kendi sisteminizdeki ile değiştireceksiniz...
Anladım. Bunu değiştirmek için logon studyo yu kullanamayız sanırım?
Logon screen kullanacaksanız da win 7 ile uyumlu sürümünü veya aynı işi yapan program kullanacaksınız. Ayrıca Logon screen arka planı da değiştirir. Logon screen de Hoş geldiniz yazısı yanında çıkan yuvarlağın değiştirilerek farklı yükleme şekilleri olduğunu biliyorum,fakat win 7 ile uyumlu olan bir logon screen arayüzü yapıldı mı hiç bir bilgim yok.www.deviantart.com da windows 7 logon screen olarak aratın, mutlaka modlayan birileri çıkacaktır.
aradığını bulabildinmi bilmiyorum ama bu programla boot screen komple değiştirip istediğini koya biliyorsun "Win7BootUpdater" diye aratırsan google'da rahatça çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme