Merhabalar. Deri koltuk var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, ben de 8 gün önce teslim aldım aracı, direksiyon sağ tuşlarında temazsızlık gözlemlemedim ama egzozdan yoğun buhar ya da beyaz duman, tam anlayamadım, attığını gözlemledim. Rodaj süresinde DSG'nin bu egzoz atmasının normal olduğunu okumuştum sanki bir yerde ama emin değilim. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bugün bursa'da cuprayı görmeye gittim. premium paket 15 gün önce bitmiş bursada, sadece bucket koltuk opsiyonu ile beraber 1milyon 585bin TL fiyatları var. bunu alacağıma biraz daha koyar audi a3, golf falan zorlarım düşüncesiyle cupra leondan vazgeçtim. |
arabanin karizmasina diyecek yok hocam. ben de günlerdir rüyamda görüyorum nerdeyse :) hocam audi a3 veya golf dedim çünkü cupra leon 1.584m gold 1.0 style 1.620m audi a3 1.5 etsi 1.690m yani golf 1.0 evet çok bu listede kiyaslanacak bir araba değil farkındayım, ama yanyana 3 farkli markayı geldiğimde bütçeme göre bu fiyatlari aldım. --- cupra nedense orada teşhir arabası için olduğundan mıdır bilmiyorum birkaç kusurla karşılaştım. en basitinden tavan gıcır gıcırdi. heralde herkes benim gibi kontrol ettiğinden biraz hirpalanmis. elektrikli koltuk ayarlamasi tam çalışmıyordu, heralde bu da benzer sebepten. sunroof un camlarinin bittiği yerde değişik değişik çizgiler falan vardi, boya ile cam içiçe geçmiş falan böyle küçük detaylar beni biraz soğuttu. araba kesinlikle çok havali ve çok güzel duruyor bu arada. gerçekten f/p arabası gibi. ama biraz 1-2 yil sonrasini da düşünüyorum. suan sahibinden de cupra leonlari takıp ediyorum mesela, ilanlardan bi tanesi 2 günde 30k düştü ama hala satilmadi. benim gözümde bu pazarı yok demek. not: ben suanda bir Leon 2020 xcellence sahibiyim. not2: fakir audisi demeyelim bence ya o kadar da degildir :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siracus -- 25 Aralık 2023; 21:17:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siracus -- 25 Aralık 2023; 22:12:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır..
dH 2006 Üyeleri
|
hocam bu tür işlemler aracı garantiden çıkarıyor mu? |
Merhaba hocam, birebir aynı aracı teslim almışız 1 gün arayla güle güle kullanın :). Ben de 16 aralık itibariyle 250 km devirdim aracımda, rodaj meselesinden dolayı hiç basmıyorum neredeyse, ankara şehir içinde ortalama trafikte şu an 6.7 lt yakalayabildim. Bu hız sınırı okuyarak kendi kendine yavaşlama olayı benim de canımı sıktı, çözümünü bulamadım. Dediğiniz diğer sorunları ben de yaşıyorum, alıştım diyebilirim. |
Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır..
dH 2006 Üyeleri
|