1.formentor 19 jant ile geliyor ve ince yanak olduğundan yolu daha çok hissediyorsunuz.yalıtım olarakta tiguan daha iyi.kapıt altında formentorde yalıtım malzemesi olmaması kötü olmuş 2.sıfır bulunuyor ancak donanım değişikliği mevcut. Mesela benim araç formunda Standart donanımda olan geri kamera ve ön park sensörü birçok araçta olmayabiliyor. 3.ben 2016 manuel tiguanı 750 ye sattım.led far, 18 jamt, sunroof ve digital ekran vardı.sizinkisi de 850 etse 250 koymanız lazım. bankalar bu araca 300 bin kredi verebiliyor.alturda garanti 2.09 kampanya vardı 24 ay öyle çektim ben yalnız tiguanda gelmeye başladı. Piyasada çoğalırsa 200 bin tl için kimse 2. El almaz.ve hatta bu formentor tiguan 2. El pazarını bile öldürebilir.çünkü gerçekten 2. El bir tiguana 800 civarı verecek herkes formentor alır ve çok daha donanımlı ve şekilli araca biner.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |