< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
yağ fiyatı nasıl 5583 TL olabilir ya? iyice abartmislar. benzinli arabadan resmen dizel bakım parası almışlar. |
|
06-25 tarihli en son harita güncellemesi linkini bırakıyorum. 5 Şubat 2026'da yüklenmiş. Sitedeki linki güncellemeyi unutmuşlar (11-24 veriyor= fakat en güncel versiyon urlden erişilebiliyor. https://navigationmaps.seat.com/MIB3/CW48_2025/TUR_15PR153_CT3WS-251E0_Offline_Update.zip |
Hocam bu ekrandaki navigasyon sistemi için harita güncellemesi başka bir şey değil. Ben aracı daha yeni aldım yapmaya vakit bulamadım yarın yapacağım Servisin yapacağını sanmıyorum bendeki araç 2022 Temmuz sürümünde kalmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 26 Mart 2026; 0:59:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam siz nasıl çözdünüz? Bende de olmaya başladı bende hareket halinde olması farketmiyor aynı şekilde çarpıp geri gidiyor. 4-5 kere denedikten sonra anca kapanıyor. Bir de baya bir gıcırdama sesi yapıyor sunroof. Servis ücretsiz çözüyormuş sanırım garanti farketmezsiniz kronik olduğu için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç garanti kapsamında olduğu için komple sunroof değişti. Değiştirmeden önce kapatırten şiddetli olmasa da sanıyorum raylardan hafif kütürdeme sesleri geliyordu. Geçmiş olsun, umarım ücretsiz şekilde çözerler. Açıkçası sunrooflu VAG son dönem otomobillerden çekiniyorum ben. |
|
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum |
|
Merhabalar, yeni formentor aracımda bagaj tarafından hafif bozuk yollarda rahatsız edici bir tıkırtı sesi geliyor. Bagajdaki tüm parçaları kontrol ettim fakat sesin kaynağını bulamadım. Daha önce bu sorunu yaşayan, sebebini/çözümünü bilen var mı? |
|
Merhaba, Aynı sorun bende de var. 2025 VZ-Line. Aralık ayına ilk bakıma verdiğimde garanti kapsamında bakılmasını istemiştim fakat ustalar ilgili sesi duymadıklarını söylemişler. Son iki aydır fazlasıyla arttı, camlarda da açıp/kapatma tersine çalıştığını belirtip yazılım güncellemesi bekleniyordu nisan ayında. İkisini bir göstermek için gidicem ama çözen varsa bilgilendirebilirse sevinirim. |
|