Asistan hatalarından sıkılmıştım ama güncelleme geldi yeni ben yaptırmadım. 2 araba durumu vardı o sebeple. Konfor ve yalıtım olarak çok iyi |
Cupra Formentor ANA KONU (113. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Standart formentor için fiyat alan varmı.
Golf yerine güzel bi alternatif gibi -
Terremar çok güzel gözüküyor ama formentordeki malzeme kalitesi varsa Tiguan daha mantıklı olacak gibi -
benimde ilgimi çekti,yurtdışında ki gibi sağlam full+full gelirse yeni yılda geçmeyi düşünüyorum :) -
Makyajlı formentorda önceki sürümdeki sorunlar devam ediyor mu alan var mı yeni versiyonu? -
320i'den (2001) geçince bu yokuşta (autohold açık olduğu halde) kaydırma işine bende çok şaşırmıştım.
2023 model araç nasıl kaydırır diye dövünüp durdum.
Ayağı frenden yavaş çeksem de tık tık geri kayıyor, özellikle arkada park halinde aracın olduğu durumlar ve trafikte rampa bir yerde iken çok sıkıntı.
-
Cupra Formentor için connect olayı bizim ülkeye geldi mi arkadaşlar?
yazılım güncellemesi geldi mi diye serviste mi gidip baktırmak lazım?
-
Arkadaşlar Formentor vz line mavi için 2215 den daha düşük fiyat alan var mı ? Ayrıca bu beyaz renk metalik beyaz mı yoksa sedefli beyaz mı bilgisi olma var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat3434 -- 6 Aralık 2024; 16:39:23 > -
Hocam geçen hafta Erzurum dan 2190 a Vz line aldım
standartı 2090 dan 2075 e veriyorlardı
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah hangi rengi aldınız hocam -
Tesekkur ederim üstadim, bi iki sıkıntı oluştu. Giremedim foruma, sagolun takip edicem
-
Manyetik gri aldım hocam grafen gri istiyordum yoktu
-
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizede kolay gelsin hocam
-
merhabalar,
güncel olarak yakın zamanda vz line için 2.177'den daha düşük fiyat alan oldu mu ?
-
En düşük 2190 fiyat aldım siz 2177 nerden aldınız hocam ? -
Herkese merhaba vz line formentor mavi renk alarak aranıza katıldım
kısa bir sorum olacaktı
acc ve lane asist in işaretlerinin pasif renk de dahil durmasını istemiyorum görünmesinler istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
-
Hayır bizzat resmi email adresine (yurtdışındaki) mail attım daha 10 gün olmadı ve cevap geldi. Connect uygulaması ve trafik işaret tanıma gelmedi ve yakın zamanda gelme gibi bir plan da olmadığını söylediler, takipte kalacakmışız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 24 Aralık 2024; 11:46:43 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X