Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.447
Cevap
167
Favori
353.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizde 2024 makyajsız a3 var. O da ses alıyor gibi geliyor bana. Formentor yada cupra leon vzline düşünüyorum da. Bu araçları test etme imkanım yok. Audiden daha fazla ses alıyorlar mıdır diye de çekinmiyor değilim.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Üç aşağı beş yukarı aynı ses kalitesini alırsınız diye tahmin ediyorum. Yalıtım bu araçta orta seviyelerde. Sessiz asfaltta 100 den sonra lastik ve rüzgar sesi alırsınız. Trim sesi var bir kaç tane oda araç viraja girerken esneme esnasında geliyor çıtırdı gibi. Genel olarak a3 ten geçerseniz pişmanlık yaşatacak bir durum yok. Tabi bu yorumlarım kişisel siz yine bir test sürüşü yapıp öyle karar verin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün depoyu fulledim. Fakat yakıt göstergesi sanırım takılı kaldı 60 km menzil gösteriyordu. Biraz kullandıktan sonra tekrsr yakıt alayım düzelir dedim. 75 tl lik benzin aldı sadece. Depo full. Hala düzelmedi. Şu an 0 km menzil gösteriyor sürekli yakıt uyarısı veriyor. Servis garantimde 10 gün önce bitmişti şansa :) daha önce başına gelen var mıdır? Yarın servise götüreceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziyor Y kullanıcısına yanıt
    A3 gibiyse çok sorun yok. Çünkü a3 de şöyle bir durum var. Yol ve biraz rüzgar sesi alıyor 100 den sonra ama 190'a çıktığınız zaman da ekstrem bir artış olmuş olmuyor. Günlük hayatta çoğunlukla 100 anca yapıyoruz şehir içinde. Ondan çok dert etmeye gerek yok o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsız kasada orta konsolun sağ ve sol plastiği çok çabuk çizilme eğilimindeydi. 2021-2022 ler daha güzel aslında ama 2024 aracımdaki plastikler çok yumuşak. Geridönüştürülmüş malzeme vs demişti satış temsilcisi. Makyajlı kasanın orta konsoldaki deri kaplama parçaları birebir uyumlu. Servisten sipariş edip aldım ve monte ettim. 8200 tl tuttu. Döşemecilerde eskisini kaplatmayı sordum 5 ile 7 bin tl arası fiyat çektiler uğraşmak istemedim.

Parça numaralarını ekliyorum. Takmadı da basit sayılır

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

• Yeni kasa kullanan arkadaşlar,bayır aşağı R'ye alınca araç kendini çok fazla salıyor gaza basmadan tutmuyor veya toparlamıyor resmen,bilmeyen insan önünde araç falan olsa çarpar yani o derece salıyor bu normal mi kavramada mı bi sıkıntı var acaba servise göstermeye gerek var mı ? birde duvara yakın yanaşınca genelde arka stop lambası arızası veriyor ama baktığımda yanıyor ışıklar,ne karar çok elektronik o kadar sıkıntı olayı bu araçta var gibi duruyor 😁 lamba sorun değilde bu aradın kendini çok salması baya sıkıntılı olay özellikle dik bayırlarda resmen 1 metra falan gidiyordur araç

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu yaşamadım ama iki aylık süreçte yaşadığım bazı sorunlar:
    Stop lambası arıza uyarısı aldım ama stoplar yanıyordu
    Klima bazen kendi kendine açılıp çalışıyor kapatıyorum yeniden açıyor
    Klima seviyesini ben yükseltiyorum araç kendi kendine düşürüyor
    Emniyet kemerini takmadığım zaman durunca kendini park a alıyor
    Birde sesi direksiyondan açtığımda ekranda ses göstergesi kaldı gitmedi aracı kapatıp açınca düzeldi

• selamlar arkadaşlar bugün aracımı teslim alıp aranıza katıldım. bayiiden eve kadar yaptığım 50 km yolda ilk izlenenimlerimi hemen sıcağı sıcağına paylaşayım dedim :)

* bucket koltuk korktuğum gibi beni çok sıkıp rahatsız etmedi.

* senheisser ses sistemini baya beğendim.

* 19" janta rağmen araç söylendiği kadar sert değil (-ki ben daha önce sırf süspansiyonu sert geldiği için 1 aylık aracımı satmıştım)

* araç gayet atik, motoru bence tatminkar.

* multimedia ilk anda çok karışık geldi ama yolda alıştım.

* yakıt sarfiyatı hakkında konuşmak için erken. zaten çok önemsediğim bir konu değil. sadece çok extrem yakmasın yeter diyordum. istanbul trafiğinde 8.0 lt. ile eve geldim. benim için kabul edilebilir bir değer.

- 50 km sonunda eve yakın bir markette durup ilk defa orda manevra yaptım. R ye takınca geri görüş kamerası güzel bir şekilde açıldı. eve gelene kadar kapanmadı. en son stop ederken hala açıktı :) uğraşmadım. nedir bu?

• navarchs kullanıcısına yanıt
    Marketle ev arasında hızınız kaçtı? Belli bir limite gelmeden kamera kapanmıyor

hmm ondan demek ki hocam. baya yavaştım, aramız 1 blok sadece. acele edip sormasam yarın kendim keşfedermişim:). teşekkür ederim.

Rica ederim hayırlı olsun bu arada güzel günlerde kullanın 👍😊

hocam kemer muhabbeti hanıma denk geldi servise bildirdim güncelleme bekliyorlarmış,klima işinide hanım söylüyor bana sürekli ben dikkat etmedim hiç,kendi açıyor vs diye,demek ki hepimizde aynı sorun var genel bi geri dönüş alıp güncelleme yapıcaklar,benim kafama takılan R'ye alınca aracın çok fazla salması bayırda,aklına gelirse müsait bi zamanda deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim iyi forumlar :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler,geri görüş kamerası ve sağ aynanın geri park yaparken aşağıya inmesi D'ye aldıktan sonra 10-15 km hızı yakalayınca düzeliyor diye hatırlıyorum hocam kitapçıkta yazıyordu :)

Araçta hill holder yok. Auto hold var. Açık olması lazım. Auto hold da kemer takılı olunca çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ondan dolayı salıyor arabayı. Stop lambası uyarısını bende de vermişti. Servis bir şey dedi de hatırlamıyorum. :D sorun teşkil etmiyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 16 Kasım 2024; 21:31:43 >
  • Şimdi aklıma geldi eller serbest bagaj açma efektif çalışmıyor baya bi uğraşmak lazım ayakla açmak için

Hocam bacak hareketini sağ sol eksende değil tam bagaj logosu hizasında ileri geri eksende yaparsanız saat gibi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 16 Kasım 2024; 22:18:13 >
  • Anladım hocam auto hold açıkken deneyim bi bakalım napıcak,baya sağlam salınca merak ettim sorun benim araçta mı diye,22 civic vardı bende direk R'ye alınca ayağını frenden çekince tutuyordu aracı hatta kendi bile geri gidiyordu bayır bile olsa,bunda böyle bişey gelince başıma şaşırdım bilgi için teşekkürler :)

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

bugün bana aracı tanıtırken de eleman açamadı ayagını ileri-geri yaparak. ordan birisi gelip sağ-sol yapıcaksın dedi. öyle yaptı açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navarchs -- 16 Kasım 2024; 23:3:51 >

Hocam stop lambası arızası bende de gün aşırı oluyor. Servisle irtibata geçtiğimde yazılımsal bir hata olduğunu ve 1 sene içerisinde güncelleme geleceğini ifade ettiler.

Hocam kemer olayını servisle görüştüğümde ilk etapta sorunun ne olduğunu anlayamadıklarını arıza aradıklarını arızayı bulamayınca konuyu Cupra Türkiyeye ilettiklerini ifade ettiler. Cupra ise bunun güvenlik amacıyla olduğunu kemer takmadan hareket edilip durunca araç kendini p ye alıyor. Hatta arkadan takma veya toka takmayı dahi algılıyor. Kemeri normal takınca herhangi bir sorun olmuyor

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.