Bende hocam, mevduatta bekliyorum Ekimden beri. Kasım sonuna doğru almayı planlıyordum, bu ay zamsız geçerse aralık ortasına kadar bekleyip aralıkta zam olsa dahi tolere edebilirim diye düşünüyorum mevudattan. |
Cupra Formentor ANA KONU (107. sayfa)
-
-
Aynı mantıkla bende aralığın son haftasına kadar günlük vadelide bekleyip Vz graphen almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberleşebiliriz hocam o zaman fiyatlar konusunda
-
Tabi hocam özel mesaj atın iletişimde kalalım
Kasım sonuna doğru kampanya bekliyorum hocam ben. Ama yine de 2024 modeli alma konusunda kararsızım bir anda 1 yaşında olacak araç değer kaybı düşündürüyor.
-
Yarın benzer bir delik var mı diye aracıma bakacağım ancak bu tarz işler genelde boyasız göçük düzeltme yapan üşengeç ustaların döşeme veya cam çıtası sökmek yerine matkapla yakın yerden delik delip göçüğe arkadan kolayca müdahale imkanı yaratması senaryosunda oluyor.
Sonra o deliğe bi tıpa veya vida sallıyorlar. Ama delik kenarları boyasız ve amatörce delinmiş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 4 Kasım 2024; 22:19:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam delikler orijinalde var da orada gri bir vida var. Onu kast ediyorum.
Anladım, bende diğer kapıyı inceleyeyim yarın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JozzyScript -- 4 Kasım 2024; 22:24:30 >
Anladım hocam. Bu elemanlar çokca formentor söküp yalıtım ve ses sitemi yapıyor.
18. Dk 50. Sn de görünüyor. Sanki o vidanın aynısı orijinalinde de mevcut...
ARS24 - OnlineshopyoutubeCupra Formentor Standard Soundsystem Lautsprecher und Subwoofer + DSP einbauen | OPTIONhttps://www.youtube.com/watch?si=lTvQP4pFoS6AM1sQ&v=M6zaBkUPctk&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gerçekten de var, hiç tahmin etmezdim böyle bir vidanın fabrikasyon olacağını 😄 hızlı buldun hocam valla, o zaman sizde de vardır diye düşünüyorum.
Yani belki bi merak sök takla tam yerine oturmamıştır ama gerçekten var gibi. Valla ben de merak ettim ama şu an araba kapalı otoparkta ve uzakta 😅 Yarın foto atacağım👍
Selamlar,
Bu vida sadece sürücü tarafında bulunan merkezi kilit mekanizmasına bağlı. Tüm araçlarda bu şekilde açılı duruyor; tek fark normalde üzerinde siyah, küçük bir tapa olduğu için dikkat çekmiyor. Yıkama esnasında düşmüş olabilir, servisten tedarik edebilirsiniz.
Sağlıklı sürüşler,
Selamlar, bilgi için teşekkürler
Günaydın hocam, indirim olmuş formentorda
Standart Paket 2.070
Vz line Paket 2.197
-
Wow 🫠 aralik icin daha ne indirim olur
Valla bilmiyorum o kadar beklemem artık ben sanki ya
-
Inanilmaz guzel fiyat temsilcime yazdim sizden sonra. Ben vadeliye biraz yuklu miktar attigim icin bozmuyorum fakat gecen hafta 6600 de eski Formentoru 1990 satmanin mutlugunu yasiyorum suan :)
Bende ay sonuna doğru almayı düşünüyorum mevudatta olduğum için, euro bu kadar düşmüşken zaten bu fiyatların üzerine çıkmaz artık
-
Euro 36.7ye kadar düşmüş hala fiyat atırma derdindeler.
Hocam Kredi kartına çekim yapıyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X