Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.275
Cevap
163
Favori
310.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende hocam, mevduatta bekliyorum Ekimden beri. Kasım sonuna doğru almayı planlıyordum, bu ay zamsız geçerse aralık ortasına kadar bekleyip aralıkta zam olsa dahi tolere edebilirim diye düşünüyorum mevudattan.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Aynı mantıkla bende aralığın son haftasına kadar günlük vadelide bekleyip Vz graphen almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecylnc kullanıcısına yanıt

Haberleşebiliriz hocam o zaman fiyatlar konusunda

Tabi hocam özel mesaj atın iletişimde kalalım

Kasım sonuna doğru kampanya bekliyorum hocam ben. Ama yine de 2024 modeli alma konusunda kararsızım bir anda 1 yaşında olacak araç değer kaybı düşündürüyor.

• Merhaba. Yaklaşık 5 ay önce ikinci el aldığım 2023 Formentor aracın sol önü kapısındaki deliklerden birindeki bir vida dikkatimi çekti. Sağ kapıda karşılığı yok. Zaten fabrikasyon gibi de değil. Böyle bir vida neden buraya takılmış olabilir bilgisi tahmini olan var mıdır?

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• JozzyScript J kullanıcısına yanıt
    Yarın benzer bir delik var mı diye aracıma bakacağım ancak bu tarz işler genelde boyasız göçük düzeltme yapan üşengeç ustaların döşeme veya cam çıtası sökmek yerine matkapla yakın yerden delik delip göçüğe arkadan kolayca müdahale imkanı yaratması senaryosunda oluyor.

Sonra o deliğe bi tıpa veya vida sallıyorlar. Ama delik kenarları boyasız ve amatörce delinmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 4 Kasım 2024; 22:19:3 >
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Hocam delikler orijinalde var da orada gri bir vida var. Onu kast ediyorum.

Anladım, bende diğer kapıyı inceleyeyim yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JozzyScript -- 4 Kasım 2024; 22:24:30 >
    Anladım hocam. Bu elemanlar çokca formentor söküp yalıtım ve ses sitemi yapıyor.

18. Dk 50. Sn de görünüyor. Sanki o vidanın aynısı orijinalinde de mevcut...

ARS24 - Onlineshopyoutube
    Cupra Formentor Standard Soundsystem Lautsprecher und Subwoofer + DSP einbauen | OPTION
    https://www.youtube.com/watch?si=lTvQP4pFoS6AM1sQ&v=M6zaBkUPctk&feature=youtu.be

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de var, hiç tahmin etmezdim böyle bir vidanın fabrikasyon olacağını 😄 hızlı buldun hocam valla, o zaman sizde de vardır diye düşünüyorum.

Yani belki bi merak sök takla tam yerine oturmamıştır ama gerçekten var gibi. Valla ben de merak ettim ama şu an araba kapalı otoparkta ve uzakta 😅 Yarın foto atacağım👍

Selamlar,

Bu vida sadece sürücü tarafında bulunan merkezi kilit mekanizmasına bağlı. Tüm araçlarda bu şekilde açılı duruyor; tek fark normalde üzerinde siyah, küçük bir tapa olduğu için dikkat çekmiyor. Yıkama esnasında düşmüş olabilir, servisten tedarik edebilirsiniz.

Sağlıklı sürüşler,

• Tyrell T kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bilgi için teşekkürler

Günaydın hocam, indirim olmuş formentorda

Standart Paket 2.070

Vz line Paket 2.197

Wow 🫠 aralik icin daha ne indirim olur

Valla bilmiyorum o kadar beklemem artık ben sanki ya Cupra Formentor ANA KONU 

Inanilmaz guzel fiyat temsilcime yazdim sizden sonra. Ben vadeliye biraz yuklu miktar attigim icin bozmuyorum fakat gecen hafta 6600 de eski Formentoru 1990 satmanin mutlugunu yasiyorum suan :)

Bende ay sonuna doğru almayı düşünüyorum mevudatta olduğum için, euro bu kadar düşmüşken zaten bu fiyatların üzerine çıkmaz artık

• Euro 36.7ye kadar düşmüş hala fiyat atırma derdindeler.

Hocam Kredi kartına çekim yapıyorlar mı

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.