Şimdi Ara

Cüneyt KORYÜREK hayatını kaybetti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gazeteci Cüneyt Koryürek Trafik Kazası Geçirdi

Gazeteci Cüneyt Koryürek İstanbul Şişli'de Trafik Kazası Geçirdi. Koryürek'in Durumunun Ağır Olduğu Bildirildi.

Gazeteci Cüneyt Koryürek İstanbul Şişli'de trafik kazası geçirdi. Koryürek'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Çalışma hayatına serbest muhabir ve basın danışmanı olarak başlayan Koryürek, Ankara'da Daily News'da Yazı İşleri Müdürü olarak çalıştı. 1962'de sahibi ve yöneticisi olduğu Delta Ajansı Ankara'da kurdu. Reklam ve Halkla İlişkiler konusunda çalışan Delta Ajans 1973'te İstanbul'a taşındı. Koryürek, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yüksek Gazetecilik Okulu'nda Reklamcılık, Ankara İktisat Fakültesi Yüksek Gazetecilik Okulu'nda Halkla ilişkiler, İstanbul Marmara Üniversitesi Yüksek Gazetecilik Okulu'nda Gazetecilik dersleri verdi.

Atletizimi gerçekten çok iyi anlatıyordu.Atletizim dünyasının ve yakınlarının başı sağolsun.

• Allah Rahmet Eylesin...

Atletizm yarışlarından tanımıştım...Bu konuda çok bilgiliydi...Olimpiyatları ve Atletizm oyunlarını onunla izlemek ayrı bir zevkti...
  • Kenak Onuk'tan sonra Atletizmin bir önemli ismini daha kaybettik. Özellikle 100 metre yarışları hakkındaki bilgileri ve yorumları çok hoşuma giderdi. Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Türkiye'ye atletizmi tanıtmış adam diyebiliriz sanıyorum.Allah rahmet eylesin.Duyunca üzüldüm baya.
  • Allah rahmet eylesin. Duyunca şok oldum.
  • sesini özleyeceğimiz biri...
    allah rahmet eylesin.
  • Allah rahnet eylesin

Çok fazla takip etemdiğim bir insan ancak son 10 yıldır ismini fazlasıyla duyuyordum

Yalnız merak ettiğim kaza geçirdiği yer karşıdan geçmeye elverişli bir yer miydi.

FOX tv de 50 mt ilerde Üst geçit var diye geçtiler haberi.

Bir gazetecinin de bunu yapacağına ihtimal vermiyom ancak
    Eğer haber doğruysa yazık etmiş kendine.

Ayrıca ŞİŞİL de gunduz 17:00 de insanı öldürecek kadar hız yapmaya müsait yol nerde var

O satte trafik sıkışıklığı falan yokmuy muş ki?

Öğrendiğimde ilk aklıma gelen sorular bunlardı

Hiç bir yerde bunarın cevabını göremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Bu seneki olimpiyatlarda sesini duyamayacak olmamız çok kötü. Ülkesine yaptığı hizmetler çok büyük ama ne yazık, spor bültenlerinde bir dip not, forumlarda da 10-15 mesaj atılmış bir topic olarak unutulup gidecek...
  • aa her olimpiyatta ve atletizm müsabakasında yorumcu olarak sesini duyduğumuz gazeteci değilmi bu?
    üzüldüm ya,Allah rahmet eylesin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.