Şimdi Ara

cümlenin devamını getirip hikaye yapma oyunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
79.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedat abi 'nin yanına geldim, paçamdan aktığını gördüğünde o meşhur gülüşü yüzündeydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 3 Kasım 2009; 15:29:51 >
  • Bana döndü ve paçanda akan da nedir? dedi...
  • Ketçap Olabilir
  • demek istedim bir an....,
    Fakat karşımdaki basit biri değildi.....
  • evet Basit Biri Değildi

Ssöyledim Ter Dedim

Oda Ter mi Ter Ne Arar La Paçada Dedi Ve Cebinden Bir MEndil UZattı

Teşekkür Ettim İşim Var Gitmeliyim Dedim
  • çünkü sonunda meganı patlatanın edwird olduğunu anlamıştım. gidip bir an önce dedesiyle birlik olmalı yüzüne balgam atmalı hayaları patlatmalıydım...
  • İçimden Bi Ses Acıktığımı Söylüyordu Meganın Acelesi Yok Diyordu
  • bir yandan da, meganın depo dolu mudur acaba diye düşünmekten kendimi alamıyordum...
  • Cebimdeki son 100 lükle gittiği yere kadar dedim ve depoyu fulledim. Pompacının yüzünde pis bir gülümseme vardı. Sordum neye gülüyorsun diye

O da buraya senin gibi onlarcası geldi ve Meganla dolu dolu bir saat geçirebilmek için fulledi ama hiç birinin sonu iyi olmadı dedi.

Kafamda yine soru işaretleri vardı???
  • Ne Yemeliydim İskender Mi?
  • İskender yemeği düşünürken birden yolun karşısında bir kokoreççi gördüm ve beni cezbetti...
  • ama az önce cebimdeki son 100 'lüğü depoyu fullemek için harcamıştım ve param yoktu...
  • kokoreççiyi bayıltmalıydım. evet evet bunu yapmalıydım. bagajda bir beyzbol sopası olduğunu hatırladım...
  • sonr birden kendime geldim manyakmıyım olum ben neler düşünüyorum dedim içimden ve bnka hesabımda az bi miktar para oldugunu hatırladım
  • ama kafaya koymuştum kokoreççiye gömecektm odunu
  • kokoreççiye odunu vurdum ve kasayı boşalttım çalıdığım parayla arabanın yedek depoyu doldurabilirdim hatta üzerine bi iskender ve marlboro parası bile kalırdı
  • sonra yola çıktım otobanda 240-260 gidiyorum fakat birde ne göreyim!
  • ben bunları düşünürken tekrar o adam aradı...
  • mahsülleri alıp kaçmamı söyledi
  • ama mahsülleri alıp kaçar mıyım. tabi ki de kaçmadım. hemen lockerza üye oldum, 7500 puan biriktirip motorlubisiklet aldım. ondan sonra kaçtım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.