Şimdi Ara

cümlenin devamını getirip hikaye yapma oyunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
79.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derken amcam aradı
  • amcayı salladım ve rüya olduğunu farkettim sibelle yiişirken uyuya kalmıştım sibele dedim bana farklı pozisyonlar lazım şu ağzını getir bakaym
  • sibel ağzını getirdi ve uzvumu ısırıp kopardı.
  • bütün nefretimle ona baktım ve" Oldumu şimdi bu yaptığın yarısını bari yemeyipte yarına saklasaydın " dedim.
  • sonra sibel yutmadan kopan parçayı alıp hastanenin yolunu tuttum..
  • bi baktımki o bir anlık korkudan doğan kabusmuş oysa sibel ağzıyla harikalar yaratmakla meşguldü
  • o an telefon çaldı ve arayan, megan foxu sattığım adamdı.
  • bana ağzına ne geliyorsa saydırdı ve leyn bu karı patlak lan seni bulacam oğlum seni bulacam tipini yazdım aklıma diyerek tehdit etti. hemen şehir dışında bir motel bulup kaçmalıydım buralardan. bir yudum viski aldım. acaba kaçmak çözümmüdür diye saçma bir felsefik düşünce aleminin içine dalmıştım. fakat kararımı vermiştim artık. meganı patlatan adamı bulup bunun hesabını sormalıydım. evet bunu yapmalıydım. çifteyi aldığım gibi çıktım sokağa. herkes bana bakıyordu ve yine sordum kendime nereye gideceğim ki? oğlum salakmısın nesin diyip eve geri girdim...
  • Geçtim televizyonun başına
  • Açtım Kanal 234 ü Bir Anda Bir Işık Yükseldi Televizyondan
  • Yeşil ışık beni öylesine korkutmuştu ki; iyi düşünemiyordum ve amuda kalkıp mutfağa gitmeye karar verdim..
  • amuda kalkmış vaziyette bile hala beni arayan o adamı düşünüyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 3 Kasım 2009; 14:47:37 >
  • Bi anda ''Lan iyice kafayı yedik'' diye düşündüm ve amuda kalkmış pozisyondan çıkıp taklalar atmaya başladım,fakat aklımda hala o vardı..
  • Taklalar Esnasında Birde Ne Göreyim Yerde KAn Lekeleri .. Sanki Birileri Sürüklenmiş Gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 3 Kasım 2009; 14:56:11 >
  • Ama daha dikkatli bakınca bu lekelerin ketçap olduğunu farkettim ve bi an düşünceye daldım,bunu hangi dalakçı cemal kılıklı yapmış olabilirdi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi follower123 -- 3 Kasım 2009; 14:57:45 >
  • Sonra hatırladım ki sabah kahvaltıda patateslerin yerine halıya sıkmış olmalıyım. Uykusuzluk beni düşmanlarımdan önce öldürecek...
  • Diye düşündüm ve biraz hava almak için dışarı çıktım,Karşıdan o geliyordu....Bir Fenomen...Bir krallll...
    Bu oydu işte!!!Sedat abi o sıcacık glümsemesiyle bana doğru geliyordu...
  • Selam verdim Geçtim Aklıma İlk Sevgilim Gelmişti Nasıl da Doğramştım Onu Derken İçimden Biran Paçamdan Aktığını Farkettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Selam verdim Geçtim Aklıma İlk Sevgilim Gelmişti Nasıl da Doğramştım Onu Derken İçimden Biran Paçamdan Aktığını Farkettim

.....PAÇAMDAN akarken bi yandanda sedat abiyi nasıl pas geçerim diye düşünüyodum ve dönüp onla konuşmaya karar verdim ve onu buldum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.