Şimdi Ara

cumhuriyet bayramı için ortak hareket!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün 15 şehit birden vermemizden sonra bişeyler yapma fikri oluştu aklımda...düşüncem,cumhuriyet bayramında belirlediğimiz saatler içinde ortak oluşturduğumuz bir sayfayı sitemizin ana sayfası yerine yayınlamak.ne pop-up ne yölendirme ne de başka bişey,o saatlerde sadece o sayfa yayınlanacak...

ne dersiniz,şehitlerimizin anısına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 10 Ekim 2007; 0:10:49 >

• onu yapıcağımıza biraz kafamızı çalıştırıp adam olsak olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

onu yapıcağımıza biraz kafamızı çalıştırıp adam olsak olmazmı

kesinlikle..
  • bence şehitlerimizin arkasından kuran okuyalım belki diğer tarafa bi hediye vermiş oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbulali

bence şehitlerimizin arkasından kuran okuyalım belki diğer tarafa bi hediye vermiş oluruz

bugüne kadar okuduk ta ne oldu
  • bu mudur yani arkadaşlar ? tamam hadi adam olalım ,ben de onu diyorum zaten bişeyler yapalım ama yapalım bi sürü webmaster var forumda hepsi katılsa binlerce insana ulaşırız ne yazdığımız önemli değil olmadı temepizdekilere adam olun deriz ama bişeyler yapalım
  • kimse yok mu ya??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simgesel şeyler çok güzeldir. bence dh forumu ve anasayfası en azından boş kısıımlar Türk bayraklı olmalıdır.
  •  cumhuriyet bayramı için ortak hareket!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

quote:

bence şehitlerimizin arkasından kuran okuyalım belki diğer tarafa bi hediye vermiş oluruz

bugüne kadar okuduk ta ne oldu

eminim çok okumuşşunudur çokkkkk
  • quote:

• bence her ildeki dh ciler toplanıp küçük ama etkili bir teröre lanet mitingi yapabilirizz t
  • arkadaşlar konu dağılmasın,ortak hareket edip güzel birşey ortaya çıkarabilecek miyiz yoksa ben delidumrul gibi sadece kendi sitemde mi bişeyler yapabileceğim....15 değil 1500,15000 şehidimiz de olacak önemli olan aynı düşünceyi paylaşıp,birlik olabilmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

bence her ildeki dh ciler toplanıp küçük ama etkili bir teröre lanet mitingi yapabilirizz t

beni direk yazın en baştan gelirim
  • o zaman katılmak isteyenler bildirsinler,kaç kişi olduğumuz ortaya çıksın sonra güzel bir sayfa yapıp yayınlayalım cumhuriyet bayramında
  • quote:

Orjinalden alıntı: voldemort

o zaman katılmak isteyenler bildirsinler,kaç kişi olduğumuz ortaya çıksın sonra güzel bir sayfa yapıp yayınlayalım cumhuriyet bayramında

dh yönetimi izin verdimiki koyuyorsun sen %1200 fln diyim hayır diyecekler bence hiç uğraşma o olay burda olmaz...başka yerlerde olur belki ama bu forumda asla olacağını sanmıyorum...
  • bu kadar kolaysa,bişey demiyorum arkadaşlar...ölenler acaba sizin kardeşiniz olsa bu kadar rahat olabilecek misiniz dh yönetimimi düşünecek kadar,orda vatan evlatları ölüyor ve bişey yapmak düşüncesi sadece benim ki...ama bu kadar basit düşünülmemeli...yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.