Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı İddiası '8 ay memuruna maaş ödemeyen bir Türkiye devraldık' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
3
Favori
42.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surpentor

Oğlum ne boş adamsın la cahillik paçalarından akıyor.
    Ecevit iktidarın büyük ortağı ondan izin almadan nasıl harekat yapacaksın.

Kıvrımsız beynin almıyor mu başbakan yoksa vekili onun bütün yetkilerine sahiptir. A benim evladım oku diyorum oku paşanın hayatını oku diyorum emri kimden almış diyorum.

Denktaş'tan daha mı iyi biliyorsun

https://youtu.be/MT02SjD_cx0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri sizi haksız yere şikayet ederse, siz de onu şikayet edin

Suç uydurma suçu, işlenmediği bilinen bir suç nedeniyle adliyenin meşgul edilmesini cezalandıran bir soyut tehlike suçudur (TCK md.271).

Suç uydurma suçu iki şekilde işlenebilir:

Fail, polis, jandarma veya savcılık gibi yetkili makamlara işlenmediğini bildiği bir suçu işlenmiş gibi ihbar veya şikayet ederse, suç uydurma suçu meydana gelir. Suçun bu biçimine “şekli suç uydurma” denilmektedir. Çünkü, fail suça dair hiçbir delil uydurmadan sadece şeklen suçun işlendiğini ileri sürmektedir.

Fail, işlenmemiş bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimde uydurursa, yine suç uydurma suçu meydana gelir. Suçun bu biçimine de “maddi suç uydurma” denilmektedir. Çünkü, bu halde fail suça dair delil veya bazı belirtileri kendisi uydurmaktadır. Örneğin, dış kapı kilidini kırarak evinde hırsızlık suçu işlendiği iddiası ile şikayet eden fail, suçun bu şeklini işlemiş olur.

TCK.nun 271. maddesinde yer alan “suç uydurma” suçu soyut tehlike suçu niteliğinde olduğundan failin işlediği fiil ile herhangi bir zarar sonucunun doğmasına sebep olması şart değildir.

Asılsız ihbar veya şikayet başvurusu yapılması halinde savcılık veya kolluk tarafından soruşturma başlatılması şart olmayıp, ihbar veya şikayetin objektif olarak soruşturma başlatmaya elverişli nitelikte olması suç uydurma suçunun meydana gelmesi için yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

quote:

Orijinalden alıntı: pUnduli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Son DH Bükücü

quote:

quote:

Daha cevap milleti kendine güldürme istersen :) Belediye başkanı adaylığı kaçıncı yüzyıldaydı?

Şu kısmı ( duruşuyla, bilgisiyle, devlet adamlığıyla, kasımpaşalılığıyla eziyor ) yazarken sende gülmüşsündür kesin :)

Şunu da izle bir ara

Not : Kaliteli AkElemanlar böyle deyince "Reyiz onların seviyesine inmez, onlar kim ki" falan diye kıvırıyor, sana da aynısını tavsiye ederim.

Belediye başkanlığı kaçıncı yüzyıldaydı deyip de sen milleti kendine güldürme asıl. Bu millet Erdoğanı o zaman tanıdı ve o yüzyıldan beri siz daha iktidarı göremediniz. Torunlarınız Erdoğandan başka siyasi varmı dede bu ülkede diye soruyor. sizi öyle ezdi bu adam ezikleeeerr sizi....

Kemalim meydan mı okuyomuş, Tartışamada ayağının altına falan alır yazık olur. sezerin ecevite kitap atmasına benzemez...

Şu dediklerinle adamın dedikleri arasında nasıl bir bağlantı var? Çıksınlar tartışsınlar diyoruz hala konu değiştiriyorsun.

Teklif edersin kabul ederse çıkar, kabul etmezse demek ki düşüncesi farklı. bunu korktu çıkamadı diye siyasi malzeme yapmak senin korkak olduğunu gösterir. Ben birine meydan okusam ve o yok tarzım değil dese ve ben onun tavrını kendime malzeme yapmaya kalksam bu benim acziyetimimn göstergesidir. Cesur olan ben cesurum demez, kahraman olan kendisine kahraman havası vermez. o payeleri başaksı verir. Birisi kendini yüceltmeye çalışıyorsa işte o aslında eziktir.

Herşeyi böyle açık açık yazmadan anlamıyorsunuz siz de...

Demek ki düşüncesi farklı ( promptersız iki soruya cevap veremem, televizyon yayını millet izler, sorularda çalışmadığım yerden gelir uğraş dur, en iyisi ben gene klasik A haber benim cevaplara soru sordurma formatında devam edeyim; nasılsa ana akım medya bende, Allah bereket versin)

Şeyh uçmaz mürit uçurur sonuçta ( van minüt (bana mı sordunuz giderken?) , rusya emrini ben verdim ( kankam Putin ) , osloda görüştük diyenler şerefsizdir ( ben değil devlet görüştü ) , ... )

İlla açık açık yazmak lazım demek ki.

Herkes senin istediğini yapmak zorunda mı? Halk ty çık da erkekliğini görelim. Erkekliğin ölçüsüne bak...

Meyhanede bir büyük rakıyı bitiremezsen adam değilsin muhabbeti yapanlara benziyor bunların kafa. bunlarda seviye bu. Halk tv nin klası ne de Erdoğan çıkıp da oraya gidecek. klıçdaroğlu önce adam gibi konuşmayı öğrenecek sonra tartışma isteyecek. Diktatör dediği adamla nasıl bir seviyeli tartışma bekliyor...

Fetö yalanlarını açık açık yazmana çok sevindim. Otoriteden izin alıp gideceklerdi, değil mi? Erdoğan o geminin gitmesini şahsen istemedi ama çoğunluk gitme kararı aldı, fikri olmamasına rağmen arkalarında durdu, devlet adamı duruşu budur. Van minut diyeceği zaman da olur, ülke çıkarına anlaşacağı zamanda. Koskoca israile özür diletti, bu ezikler daha edibiyat yapıyor. el pançe durmaya alışmışlar tabi...

Rusya Emrini davutoğlu dedi ben verdim diye, Erdoğan şerfsizin fetöcü hain olduğunu ne bilecek, başbakanını da askerini de korudu. siz olsanız ne kıvranırdınız. Erkek adam, baktılar ki işin içinde iş var, Rusyada Erdoğanda işi çözünde durum değişti.

Osloda pkk ile görüşenle Avrupada pkk ile hayır diye çalışanlar aynı. Fetöcü onlar fetöcü. daha her hainliği Erdoğana yükleme çabasını bırakın. Hainlerle yanyana duran şuan sizsiniz. Erdoğan oslo barış süresci hepsini engelleyen adam. Erdoan kendisine darbe yapılan adam. daha hikaye anlatıyor, fetöcü yalanlarıyla burda şeref haysiyet edebiyatı yapıyor.

Fetönün tüm algılarını yutmuş, yaptığı herşeyi Erdoğana yamamasına kanmış, Pkk ile fetö ile aynı yerde durmayı şerefine yedirenlere şeref sözü hiç ama hiç gitmiyor...

ertavaz seninle ayrı dünyalarda yaşıyoruz orası belli . uzun devlet admı gibi o gemide gidenlerin arkasında durmadı . orası yanlış . o gemiyle gidenlerin cenazelerinin başında durdu . o cenazeler hoşuna gitti uzunun . mv cenazesi gelmemesi için akp vekillerini gemiden indirtti . o cenazelerden oy devşirdi uzun . geçti herkesin karşısına bastı yaygarayı . ısrail 20 milyon dolar karşılığında herşeyin üzerini örttü . türk mahkemelerinde davanın görülmesini bakanlar kurulu kararıyla yasaklattı . var mı ya böyle ağır bişey . hükümet nasıl mahkemeye müdahale edebilir ne hakla eder . ölenlerin hakları ne olacak onları devlet savunmayacak mı . beni hükümete karşı kim koruyacak hangi yasa koruyacak öyleyse . ayrı bir dünyada yaşadığımız son derece aşikar . ısraile bol bol bağırıp çağıran bir adam var . israil vurdukça en çok o bağırıyor . en büyük israil aleyhtarı o oluyor en çok oyu o topluyor nasıl işse . israil vurdukça oyları artıyor oya devşiriyor .
    sana gece de sordum şimdi yine soruyorum . israil üstün hizmet madalyası verirken , uzun bunu boynuna takarken katliam yapmıyor muydu ? yoksa bütün herşey danışıklı dövüş müydü .
    sabra ve şatila katliamlarında 5000 sivili katletmiş olan adama istanbulda fahri doktora verdiklerinde bu ödül yaptığı üstün katliam için miydi ?
    madem bunları destekliyorsun , madem bunların islama büyük hizmetler olduğunu düşünüyorsun öyleyse biz de hani cami yıkmışız ya , uzuna sorarsan edirneden ardahana bütün camileri ahır yapmışız , biz de imana gelip de bir özür olarak ariel şarona islama üstün hizmet ödülü versek kabul eder misiniz bu özürü yanı

feto ve pkk ile yanyana duran siz olduğunuz için , ne hikmetse iki terör örgütü hep sizi kandırdığı için ben cahillere oy vermiyorum . fetonun ve pkk nın yaptığı katliamlarda pay sahibi olmak demek bu , savcıya ifade vermek demek bu , bildiğini anlatmak demek bu . basarsın istifayı kaldırırsın kendi dokunulmazlığını bildiğin gördüğün herşeyi savcıya anlatırsın . ölenler öldüğüyle kalmaz böylece . taksir var mı yok mu mahkeme karar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

5 milyar dolar dilenince deyince aklıma geldi 5 milyar dolar için devlet nişanı dağıtıyoruz. hüloğğğğğ

Cumhurbaşkanı İddiası "8 ay memuruna maaş ödemeyen bir Türkiye devraldık"

ecevitin o fotoğraf çekildiğinde 5 milyar dolar clintondan istediğini ispatla adamsın diyeceğim sana.

Clinton u imf yada fed başkanı zanndiyor. Aheber izleme fazla hayatın yalanlarla dolmuş.

Bi hülooğcu daha geldi anlayacağı dil

Ecevit para dilenir mi canım clintona rest çekiyor, ypg yi pkk yı desteklemeyi bırak, ıraktan çekil yoksa musula yarın gireceğiz diyordu kesin. clinton şoka girmiş ve koltuğa dayanmış ne diyoo laa buu anladınız mı der gibi bakıyodur...

ileri geri konuşmaya gerek yok ecevit iyi bir adam idi kıbrısa askeri yolladı yunan onun sayesinde sustu ermenistana karabağda racon kesti delikanlı adam idi şimdi deprem oldu turkiye yıkıldı adam gene dirayetli adamimiş

bak onuda devlet bahçeli etti devlet bahçeli kötü adam ya iyi değil

Bırakın boş işleri. Bahçeli kazığı o dönem yedi, daha sol dedimi adam çıldırıyor. chp hdp iktidar olun siz başbakan dediler adam çıldırdı. Millet Eceviti öyle sevdi ki 2001 den sonra %0.5 oy ile ödüllendirip 15 senedir Erdoğanı %50 ile cezalandırdı...

la sen kaydeyi kaybetmişsin ecevitin sağlık sorunu vardıda millet edemez diye oy vermedi konuşuyosun yaşın kaç kaç günlük akpartilisin?
    ecevit çok büyük bir adamdı sol diyorda bilmem ney diyor avrupayı sol yönetiyor aklında bişey yok konuşuyosun turol olma

Hahahaah. hiç güleceğim yoktu. Ecevit yaşlı diye vermemişler. dsp diye bir parti var desen buradaki bebeler adını bilmez. nerede o partiler. dsp-anap-dyp ve diğerleri. bahçeli de çok genç diye mi o dönem %10 altında vermişti millet..

Avrupayı sizin gibi nazi kafalılar yönetiyor. Gerçi sizin sosyal demokrat dediklerinizin buradaki kafa da aynı. sosyal dediğin zaman halkı soymayı, demokrar dediğin zaman hayvam gibi yaşama ve kendi dışındakileri yaşatmama özgürlüünü anlıyorlar. Erdoğan nazi demeye başladı, itleri salmaya başörtüsünü yasaklamaya başladılar. Aynı size benziyorlar işte. Siz de 90 yıllarda bunların kafada idiniz. 28 şubatın kafa...

la uşak etme erbakan hocanın partilerinede oyle oldu senin gibi turoller akpartiye ziyan ediyor her akpartiliyi sizin gibi sanıyorlar siz erdoğancı değilsiniz erdoğana sığınıp ona buna saldıran yanaşmalarsınız ben bu partinin kurucu uyesiyim 15 senelik emeğimi yeni yetme çorbacılara yedirtmem provakatörlük etmeyeceksin akpartili görünüp insanları kışkırtma peşindesin kripto fetöcü

Benim burda Ak partiliyim dediğimi duydun mu Ben sağ görüşlü muhafazakar duruşlu bir adamım. Erbakana da Erdoğana da muhsin başkana da oy vermişliğim var. Bu seçimde evet diyeceğim. Seçimde Erdoğan başkan olursa da onu destekleyeceğim. tabi durum değişmezse...

kripto fetöcü trol şu bu ayaklarını bırak. Ak partinin kurulşunda bulundun ve 15 senedir bunları tanıyamadıysan daha çok uyuturlar evladım sizi. Erdoğan uyandı, siz uyuyorsunuz. Fetöcüler bu kafayla daha çok uyutur sizi. daha dostunu düşmanını ayıramıyorsun. Burada açılan başlıkların hangi mahfillerce, ne niyetle açıldığını öğren ve aklın ermiyorsa parti yönetiminden çekil...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahran

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen onu bunu bırak ertewas eski dönemler kötüydü dedik konu kapandı. Cumhurbaşkanı "8 ay memuruna maaş ödemeyen bir Türkiye devraldık" diye bir söz etti bu doğru mu yanlış mı ? Hangi 8 ay memurlara maaş ödenmemiş bana tek bir örnek var. Senden özür dileyeceğim ama bu söz hatalıysa sen savunursan iki yüzlülük yapıyorsun demektir.

tam cümle alıntı yap. dün kanald cnn dede dedi demişiniz. ben canlı seyrettim, hatırlamıyorum. 8 ay memura maaş ödeyemeyen sözünü anlaman için maaşlerın nasıl ödendiğini görebilmen lazım. Ta o zamanlar söylendi deprem yardımı gelmese memura ödeyecek para yoktu kasada deyuuu. memura para ödendiyse ne ile ödenirse ödensin ben ona bakarım diyorsan işte erdoğan ile sizin kafa arasındaki fark. Erdoğan o hale ülke düşse kafayı yer, adamın mantığı bunu almıyor. ülkenin rezilliğini örnekliyo ama siz yine kafa aynı. su akmıyodu musluktan bi hafta diyoz. boru patlağı değil, adam şebekeye su pompalayamıyo. devlet bu halde, belediye bu halde...

Bak direk video linki Kastamonu mitingi 22 mart 2017 yani iki gün önce Dakika itibariyle 43.51'de başlıyor. 43. dakika 51. saniye

Bak montaj yok tüm miting 43. dakika 51. saniye oradan başlıyor 44. dakikada bitiyor.

Özellikle tüm videoyu paylaşıyorum cımbızlama olmadığını göstermek için

Buyur eğer bu söz doğruysa ben özür dileyeceğim ama hayır çarpıtma ve yalan varsa sen bunun hatalı bir davranış olduğunu kabul edecek misin ?

Bak dürüst ol, ben dürüstçe her şeyi göz önüne seriyorum.

yukarı anlattım. her söyleneni direkt anlamıyla anlama hastalığınız var, cümlenin kastettiği anlam farklı olabilir. Bu ülkede para dilenerek yada deprem parası ile memur maaşı ödenmesi ki detaya bakın, Erdoğan detayı biliyordur. demekki 8 ay memur maaşları deprem parası ile ödenmiş bu ülde. 8 ay memura maaş ödenmedi derken verilen para meura verilmiş isede asıl para depremzedelerindi. depremzededen çalıp memura ermek memura para vermemekle eşdeğer görüyor Erdoğan bunu. O zihnindekini direkt söylüyor, dolaylı söylemesi gerekirken. Bu admamın yapısı bu. son söyleyceğini ilk söylüyor, içi dışı bir. içindeki diliinde. o sebeple anlamakta sıkıntı çekiyorsunuz. ben ne dediğini gayet iyi anladım. o dili anlayabilmen için ülkenin derdini çekeceksin, ülken için dert çeksen o dil sana yabancı gelmez...

8 ay memur maaşlarını deprem parası ile ödediler diyebilir değil mi ? Bunu söyleyebilir meydanlarda bak tek cümle yine basit düz cümle.

Bunun yerine 8 ay memur maaşları ödenmedi demek neyin nesi ? Niye dürüst değilsin. Ben dedim ki eğer ispat edersen özür dileyeceğim adeta bir cümleden yola çıkarak destan yazıyorsun.

Niye anlamayalım Erdoğan'ün cümleleri Ayet-i Kerime mi ? Halka anlatmak için gayet sade cümle kuruyor ama 8 ay memur maaşları ödenmedi demek apaçık bir yalan niye bunu hala savunuyorsun.

Eğer bu yalan değilse 8 ay memurlara maaş ödenmediğini belgelerle kanıtlarsan bende özür dileyeceğimi belirttim.

Sen şimdi Asena'ya, Nesrin Topkapı'ya taş çıkartacak bir performans sergiliyorsun, yakışık alıyor mu ?

Almıyor değil mi ?

Kendi ağzınla söylüyorsun 8 ay memur maaşları deprem parası ile ödedi diye bir şey yok. 8 ay memurlara maaş ödenmedi diyor iki cümle aynı mı ? değil. Cumhurbaşkanı memurların maaşlarının ödendiğini biliyor mu ? Biliyor. Bu açık açık halkı kandırmak değil mi ?

Ben ne dedim özür dileyeceğim dedim ispat edersen ama sen hatayı kabul edecek kadar dürüst müsün dedim ? Yok. Hatayı kabul etmemekte diretiyorsun.

Sonra gelip bize maval okuma.

Önce dürüst ol, bizde sana katılalım. Hak verelim.

Sen en başta dürüst değilsin.

Video'yu verdim, ilgili dakikayı ve zamanı verdim.

Belge ve vesikalarla meramımı anlattım sen bana hariçten gazel okuyorsun.

Yakışıksız kalıyor. İnsanlar okuyunca bunu görüyorlar. Kendini kandıramadığın gibi insanları da ikna edemiyorsun.

bir şeyi dolaylı ya da mecazi kullanımla anlatırsın 8 ay memur maaşı bu ülkede verilmedi demek ile 8 ay memur maaşını yardım paraıyla verdiler demek için arada çünkü kullanman yeterli. burada dansöz isimleri saymana gerek yok. devletin kasasında memur maaşı ödeyecek para yoktu.

Erdoğan bunu anlatıyor. Patronun hırsızlık yapmış ve sana maaşını ödemiş kabul et, sen maaşını aldın ama patron sana maaşını aslında ödemedi. Erdoğan bunu anlatıyor. Bu mantığı anlamıyorsan otur önce kitap oku, sonra biraz felsefe ve mantık oku. çünkü sen beni de anlamayacaksın. her sözü direkt anlamanın sana getirii değil götürüsü olur.

"Vay o namaz kılanların haline" ne anladın. namaz kılmak tehlikeliymiş değil mi? o mu kastediliyor. anladın mı evladım. her zaman söylenene değil kastedilene bakacaksın. gerçek anlam odur...

Orada yer alan AKP seçmeni yani mantık ve felsefe uzmanı öyle mi ? Erdoğan'ın en büyük olayı mecaz değil düz ve net cümle kurmasıdır. Nedense böyle Erdoğan'ın sözlerini ayet gibi yorumlamaya başlamışsın. Orada yer alan ev hanımı Ayşe teyze eşi işportacılıkla geçiniyor memur maaşlarını takip ediyor olabilir mi ? Hayır. Baya kandırıyor işte. O Ayşe Teyze'yi kandırmak için 8 ay memurlara maaş ödemediler diyor. Ayşe Teyze nereden araştırsın nereden saptasın.

Geçmiş dönemi ben savunmuyorum, böyle bir cümlem yok lafı çarpıtıyorsun senden dürüstlük bekledim. Onuda vermiyorsun yalnızca dürüstlük. 8 ay memur maaşlarının ödenmediği bir dönem olmadığını sende iyi biliyorsun. O zaman bu sözün yanlış olduğunu ve çarpıtma içerdiğinin gayet farkındasın.

Dürüstlük herkese lazım sen bana dürüst olmazsan bu iş böyle olmaz.

Cümleyi nereden alıp nereye çekmeye çalışıyorsun, hakikaten yazık.

Önce dürüst ol sonra gel anlat bize öyle savun.

cümlede anlatılmak istenen o, Erdoğana sor bu soruyu yada bir gazateci sorsun bunu kaseddim diyecek. devletin memuruna 8 ay boyunca para verecek durumu olmadığını ve yardım paralarıyla memura maaş verildiğini kasteddiğini söyleyecek. çünkü onu kastediyor...

vay canina ne kadar zekice. Kendin yorumluyorsun ve doğru olduğuna inanıyorsun

Senin bu dediğin doğru olsa bile bunu anlayamayacak milyonlar var.

anlamayacak milyonlar var ise ki o kadar insan olduğunu sanmam. Atatürkün söylediği gibi türk milleti zekidir, leb demeden leblebiyi yutar çoğu...

Doğru olduğuna inanmıyorsan senin sorunun. Erdoğanı anlayabilmeniz için yetiştiğ ikültürü anlaman lazım. KuRan kültürü mecazidir, Ayetlerin büyük bölümü müteşabihtir (birden faza anlama gelir ve yoruma açıktır) Erdoğan da konuşmalarında dolaylı anlatımı, sembolleri (rabia gibi) mecazı çok kullanır. biraz kültür gerekiyor anlamladırabilmek için...

Cumhurbaşkanı ℅90 basit cümleler kurduğu için kolay anlaşılan biri olmuştur. Ancak bu denli kompleks bişi söylenmesi çok zor birde miting önünde daha zor, imkansız. Daha öncelerinde Ankara havalimanı 14 sene önce var mıydı? Demişti. Sen yanlış hatırlamıyorsam Kemal Kılıçdaroğlu yeni sistem ile alakalı başbakan ile cumhurbaşkanı ters düşerse ne olacak tarzında bişi dedi sen dedin ki adam daha yeni sistemi bilmiyor. O zaman düşündün mü? Mecazi anlamda dediğini falan yoo. Direk adamı anayasayı bilmediğini söyledin ama şimdi cumhurbaşkanını savunuyorsun. Bu durumda taraflısın.

Daha önceki mesaja cevap atmadım, çünkü konuyu istediğin gibi çeken bir insansın. Deprem hakkında bilgi o durum hakkında yazı yazdım. Saçma sapan ezbere cümle kurdun. Cevap vermekle uğraşma saçma sapan şeyler konuşacaksın çünkü konuyu başka yere çekeceksin. (Oku sadece yeterli tâbi hepsini okuyacağından şüpheliyim.)

Türk milletinin zeki olması bir şeyi değiştirmez. Cumhurbaşkanı tarafsız biridir, ağzından yalan çıkmaması gerekiyor. Düz anlamda anlaşılabilecek. Yalan çıksa dahi Türk milletinin büyük çoğunluğu tarafsızlığına güvenip ona inanacaktır. Yani senin dediğini düşünen o mitingde toplasan 1000 kişi varsa 30-40 kişidir.

Ben internete bakılmadan, kimsenin anlamayacağı bir şeyi söyleyebilirim, mitingde. Bu doğru birşey midir? Halka açık net konuşulması gerekilmez midir? Açık ve net konuşmayan bir siyasî, tarafsız cumhurbaşkanı ne kadar güvenilir olabilir? Halkın bir kısmına değil tüm halka hitap ediyorsun, bu yüzden açık ve net olmak zorundasın. Başbakan Binali Yıldırım mitingde nasıl Kürtçe 'evet ' dedi daha da anlaşılır olması için. Mitingde herkes sadelikten yana olur. Ama cumhurbaşkanı kompleks cümleler kurmuşsa ben o cümlenin kompleks olduğuna inanmam. Kanıtlaman için, mektup olarak açık bir şekilde yaz, burada ne demek istediğiniz cumhurbaşkanımız diye. Oda sana açık bir şekilde mektupla cevap versin. Atatürk zamanındaki gibi. Bilmiyorsan söyleyim açık mektupları gazete yayınlatıp, daha hızlı cumhurbaşkanına ulaşmasını sağlayabilirsin.

Bu ülkede sekiz sene önce memura maaş ödenmiyordu demek ile Bu ülkede sekiz sene önce memura maaş ödenemiyordu demek arasındaki fark tek e harfidir. herkes bilir ki Erdoğan ikinci anlamı kastederek söylüyor. Lafı çekmek değil bu, kastedilen şeyi anlamayıp çarpıtan sizsiniz. Kılçdaroğlu gerçekten anlamamıştı, dolaylı kullanım ile alakalı değil söylemi...

Patronun hırsızlık yaparak sana maaşını ödemesi onun maaş ödediği anlamına gelmez, polis sna aldığın para çalıntı iade etmen gerekir diyorsa bu benim maaşım diyemezsin. Durum benzer. Memura maaş ödeyebilmek için milletin depremzedelere verdiği parayı çalıyorlar bunu burada pişkince savunanlar var. milletten aldığını millete veriyormuş. O zaman robin hood gibi patronda zenginden çalıp emekçi işçiye veriyor diyelim. Bu kafaya sahip insan Erdoğanı nerden anlayacak. işi gücü çarptırma. Erdoğan bunu kastediyor deyince dansöz isimleri sayıyor lastik gibi çekme falan hikayesi başlıyor. Adamın deprem parası olmasa maaş ödeyemyoduk sözünü, apaçık sözü bile milletten aldığını millete veriyordu diye söylemek dansözlük değil, kıvırma olmuyor. Erdoğanda söylenen cümle ile kastedilen şey ayrı, deprem parası olmasa maaş ödeyemyoduk sözünü başka türlü anlama ihtimali yokken bunu bile savunabilmek ayrı...

Yine başlamış ezbere konuşmaya, o bir harf ne kadar anlam değiştiriyor önce bunu bi anla. Bak sözcüğü a yerine o getir anlam değişiyor. Aç sözcüğü a yerine o getir anlam değişiyor. Aman ne olacak 1 harften demi? Eğer hatalı ise bugün özür dilesin ,bunu demek istedim desin niye demiyor? Allah istemese nefes bile alamazken ödenmiyor demişse Allah izin vermiş demektir.

Neyse tamam, öyle kast etmiş. Tamam inandım. 14 yıl önce Ankara'da havalimanı yoktu, onuda siz yaptınız. Hadi bana yazmayın artık ezbere konuşanla uğraşamam şunu diyemiyorsun, tamam o anlamda demek istemedi demek istediği şey şu yanlış şekilde ifade etti, haklısınız diyemiyorsun. Yanlış bir şekilde ifade etti demek bu kadar zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Çıkamadı

16 nisanı bekle cem. az kaldı. Erkeği korkağı millet değerlendirecek. korkak sözü Türkiye siyaset tarihi yazıldığında herhalde en son Erdoğan için söylenecek bir söz olacak...

Ahahah en son erdoğan gelicekmiş.. Ak parti hükümetiyle birlikte toprak kaybettik,askerlerimizin kafasına çuval bağladılar,gelen geçenden gider yiyoruz,daha yeni hollanda postaladı bizim bakanı ne yapabildik,putinin bir savaş uçağını düşürdük diye adam köpek etti bizi,yunanlılar küçük adaları sahiplendi en sonra güneyde Rusya,ABD,pyd anlaştı gözüküyor bir kürt devleti kuruluyor bir işi düzgün yapamıyorlar ve korkaklar

Boş iftira yalan. masa başı sözcü oda tv palavralarını yutturmuşlar, bu da herkesi kendi gibi sanıyor...

Herkezden gider yiyenlere senin aklın ermiyor. gider bile yiyemezdin bunda 20 sene önce, önüne atılan kemiği yalardın. Çuvalı ozaman geçiriyorlardı başına...

Hollanda postaladı diyen zavallı. Hollanda ezikliğini korkusunu gösterdi. bir bayan bakanın aracına ateş emri vee, hiç bir silahı olmayana iti salan adam postelayamaz. o korkunun göstergesi, öyle bir korkuyor ki kendini kaybetme derecesinde...

Seni köpek eden rus daha geçen Erdoğanla birlikteydi,o uçak işinide hangi fetö itinin yaptığı ortada, Senin mantığa göre Putin köpklerle aynı seviyede gezmeyi seviyor. Aslan aslanla it, itle takılır...

Senin cesaret timsali adamların pkk fetö gibi itlerin yanında dolaşıyorlar ve batıda o itlerin desteğiyle hayır propagandası yapıyorlar. Kim korkak kim erkek kim kim gider yapıyor şurda 20 gün kaldı, ozaman buradaki halinizi görürüz. hile edebiyatına çok kalmadı...

İşinize gelmeyince yalan iftira ahahah türkçene bak yazdıklarım konusunda bir tane birşey söyleyememişsin bile.

Rusya ypgleri eğitecek üsler kurmuş Amerika ypg modern silahlarla donatsın siz burda yalan dolanlarla konuşun güneyde bir kürt devleti kurulunca kandırıldık dersiniz

Meğer ypg den rahatsızsız git savaş, bu ülkenin evladı değilmisin. Dün suriyede ne işimiz var diyen sizin zihniyet değilmiy di! çevirin kazı yanmasın. bugün milliyetçileri pkk safına çekmeye, hayır dedirtmeye çalışıyorsunuz ve milliyetçiler üzerine oynuyorsunuz ama o kada saf değil bu milliyetçi insanlar. ülkesini sevenle vatan hainiyle yanyana duruanı ayıracak kabiliyette...

Herkes kendi işini yapıcak ben mühendisim askerde askerliğini siyatsetçi de siyasetçiliğini yapacak.

Herşey savaşmak da değil diplomatik şekilde de halledebilirdik ama ilişkiler konusunda okadar beceriksizsiniz ki ABD ve Rusyayı bile anlaşabildikleri bir zemin hazırlayıp adamları ortak bir fikre inandırdınız.

o konuda haklısın. herkes kendi işini yapacak ama ülkede herkes siyasi. asker askerliten çok siyasi işlerde, üniversite siyasi.

Diplomasi siyasetin emrinde değil. ülkede hain çok. Adamlar abd emrinde batı emrinde, canı sıkılıyor darbe yapıyor. Diplomatik başarı için birlik beraberlik olacak. ülkede bile bile hainle iş birliği yapan, hain koruyan insanlar güç merkezlerinde. Ülkenin sıkıntısı asıl bu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen onu bunu bırak ertewas eski dönemler kötüydü dedik konu kapandı. Cumhurbaşkanı "8 ay memuruna maaş ödemeyen bir Türkiye devraldık" diye bir söz etti bu doğru mu yanlış mı ? Hangi 8 ay memurlara maaş ödenmemiş bana tek bir örnek var. Senden özür dileyeceğim ama bu söz hatalıysa sen savunursan iki yüzlülük yapıyorsun demektir.

tam cümle alıntı yap. dün kanald cnn dede dedi demişiniz. ben canlı seyrettim, hatırlamıyorum. 8 ay memura maaş ödeyemeyen sözünü anlaman için maaşlerın nasıl ödendiğini görebilmen lazım. Ta o zamanlar söylendi deprem yardımı gelmese memura ödeyecek para yoktu kasada deyuuu. memura para ödendiyse ne ile ödenirse ödensin ben ona bakarım diyorsan işte erdoğan ile sizin kafa arasındaki fark. Erdoğan o hale ülke düşse kafayı yer, adamın mantığı bunu almıyor. ülkenin rezilliğini örnekliyo ama siz yine kafa aynı. su akmıyodu musluktan bi hafta diyoz. boru patlağı değil, adam şebekeye su pompalayamıyo. devlet bu halde, belediye bu halde...

Bak direk video linki Kastamonu mitingi 22 mart 2017 yani iki gün önce Dakika itibariyle 43.51'de başlıyor. 43. dakika 51. saniye

Bak montaj yok tüm miting 43. dakika 51. saniye oradan başlıyor 44. dakikada bitiyor.

Özellikle tüm videoyu paylaşıyorum cımbızlama olmadığını göstermek için

Buyur eğer bu söz doğruysa ben özür dileyeceğim ama hayır çarpıtma ve yalan varsa sen bunun hatalı bir davranış olduğunu kabul edecek misin ?

Bak dürüst ol, ben dürüstçe her şeyi göz önüne seriyorum.

yukarı anlattım. her söyleneni direkt anlamıyla anlama hastalığınız var, cümlenin kastettiği anlam farklı olabilir. Bu ülkede para dilenerek yada deprem parası ile memur maaşı ödenmesi ki detaya bakın, Erdoğan detayı biliyordur. demekki 8 ay memur maaşları deprem parası ile ödenmiş bu ülde. 8 ay memura maaş ödenmedi derken verilen para meura verilmiş isede asıl para depremzedelerindi. depremzededen çalıp memura ermek memura para vermemekle eşdeğer görüyor Erdoğan bunu. O zihnindekini direkt söylüyor, dolaylı söylemesi gerekirken. Bu admamın yapısı bu. son söyleyceğini ilk söylüyor, içi dışı bir. içindeki diliinde. o sebeple anlamakta sıkıntı çekiyorsunuz. ben ne dediğini gayet iyi anladım. o dili anlayabilmen için ülkenin derdini çekeceksin, ülken için dert çeksen o dil sana yabancı gelmez...

8 ay memur maaşlarını deprem parası ile ödediler diyebilir değil mi ? Bunu söyleyebilir meydanlarda bak tek cümle yine basit düz cümle.

Bunun yerine 8 ay memur maaşları ödenmedi demek neyin nesi ? Niye dürüst değilsin. Ben dedim ki eğer ispat edersen özür dileyeceğim adeta bir cümleden yola çıkarak destan yazıyorsun.

Niye anlamayalım Erdoğan'ün cümleleri Ayet-i Kerime mi ? Halka anlatmak için gayet sade cümle kuruyor ama 8 ay memur maaşları ödenmedi demek apaçık bir yalan niye bunu hala savunuyorsun.

Eğer bu yalan değilse 8 ay memurlara maaş ödenmediğini belgelerle kanıtlarsan bende özür dileyeceğimi belirttim.

Sen şimdi Asena'ya, Nesrin Topkapı'ya taş çıkartacak bir performans sergiliyorsun, yakışık alıyor mu ?

Almıyor değil mi ?

Kendi ağzınla söylüyorsun 8 ay memur maaşları deprem parası ile ödedi diye bir şey yok. 8 ay memurlara maaş ödenmedi diyor iki cümle aynı mı ? değil. Cumhurbaşkanı memurların maaşlarının ödendiğini biliyor mu ? Biliyor. Bu açık açık halkı kandırmak değil mi ?

Ben ne dedim özür dileyeceğim dedim ispat edersen ama sen hatayı kabul edecek kadar dürüst müsün dedim ? Yok. Hatayı kabul etmemekte diretiyorsun.

Sonra gelip bize maval okuma.

Önce dürüst ol, bizde sana katılalım. Hak verelim.

Sen en başta dürüst değilsin.

Video'yu verdim, ilgili dakikayı ve zamanı verdim.

Belge ve vesikalarla meramımı anlattım sen bana hariçten gazel okuyorsun.

Yakışıksız kalıyor. İnsanlar okuyunca bunu görüyorlar. Kendini kandıramadığın gibi insanları da ikna edemiyorsun.

bir şeyi dolaylı ya da mecazi kullanımla anlatırsın 8 ay memur maaşı bu ülkede verilmedi demek ile 8 ay memur maaşını yardım paraıyla verdiler demek için arada çünkü kullanman yeterli. burada dansöz isimleri saymana gerek yok. devletin kasasında memur maaşı ödeyecek para yoktu.

Erdoğan bunu anlatıyor. Patronun hırsızlık yapmış ve sana maaşını ödemiş kabul et, sen maaşını aldın ama patron sana maaşını aslında ödemedi. Erdoğan bunu anlatıyor. Bu mantığı anlamıyorsan otur önce kitap oku, sonra biraz felsefe ve mantık oku. çünkü sen beni de anlamayacaksın. her sözü direkt anlamanın sana getirii değil götürüsü olur.

"Vay o namaz kılanların haline" ne anladın. namaz kılmak tehlikeliymiş değil mi? o mu kastediliyor. anladın mı evladım. her zaman söylenene değil kastedilene bakacaksın. gerçek anlam odur...

Orada yer alan AKP seçmeni yani mantık ve felsefe uzmanı öyle mi ? Erdoğan'ın en büyük olayı mecaz değil düz ve net cümle kurmasıdır. Nedense böyle Erdoğan'ın sözlerini ayet gibi yorumlamaya başlamışsın. Orada yer alan ev hanımı Ayşe teyze eşi işportacılıkla geçiniyor memur maaşlarını takip ediyor olabilir mi ? Hayır. Baya kandırıyor işte. O Ayşe Teyze'yi kandırmak için 8 ay memurlara maaş ödemediler diyor. Ayşe Teyze nereden araştırsın nereden saptasın.

Geçmiş dönemi ben savunmuyorum, böyle bir cümlem yok lafı çarpıtıyorsun senden dürüstlük bekledim. Onuda vermiyorsun yalnızca dürüstlük. 8 ay memur maaşlarının ödenmediği bir dönem olmadığını sende iyi biliyorsun. O zaman bu sözün yanlış olduğunu ve çarpıtma içerdiğinin gayet farkındasın.

Dürüstlük herkese lazım sen bana dürüst olmazsan bu iş böyle olmaz.

Cümleyi nereden alıp nereye çekmeye çalışıyorsun, hakikaten yazık.

Önce dürüst ol sonra gel anlat bize öyle savun.

cümlede anlatılmak istenen o, Erdoğana sor bu soruyu yada bir gazateci sorsun bunu kaseddim diyecek. devletin memuruna 8 ay boyunca para verecek durumu olmadığını ve yardım paralarıyla memura maaş verildiğini kasteddiğini söyleyecek. çünkü onu kastediyor...

vay canina ne kadar zekice. Kendin yorumluyorsun ve doğru olduğuna inanıyorsun

Senin bu dediğin doğru olsa bile bunu anlayamayacak milyonlar var.

anlamayacak milyonlar var ise ki o kadar insan olduğunu sanmam. Atatürkün söylediği gibi türk milleti zekidir, leb demeden leblebiyi yutar çoğu...

Doğru olduğuna inanmıyorsan senin sorunun. Erdoğanı anlayabilmeniz için yetiştiğ ikültürü anlaman lazım. KuRan kültürü mecazidir, Ayetlerin büyük bölümü müteşabihtir (birden faza anlama gelir ve yoruma açıktır) Erdoğan da konuşmalarında dolaylı anlatımı, sembolleri (rabia gibi) mecazı çok kullanır. biraz kültür gerekiyor anlamladırabilmek için...

Cumhurbaşkanı ℅90 basit cümleler kurduğu için kolay anlaşılan biri olmuştur. Ancak bu denli kompleks bişi söylenmesi çok zor birde miting önünde daha zor, imkansız. Daha öncelerinde Ankara havalimanı 14 sene önce var mıydı? Demişti. Sen yanlış hatırlamıyorsam Kemal Kılıçdaroğlu yeni sistem ile alakalı başbakan ile cumhurbaşkanı ters düşerse ne olacak tarzında bişi dedi sen dedin ki adam daha yeni sistemi bilmiyor. O zaman düşündün mü? Mecazi anlamda dediğini falan yoo. Direk adamı anayasayı bilmediğini söyledin ama şimdi cumhurbaşkanını savunuyorsun. Bu durumda taraflısın.

Daha önceki mesaja cevap atmadım, çünkü konuyu istediğin gibi çeken bir insansın. Deprem hakkında bilgi o durum hakkında yazı yazdım. Saçma sapan ezbere cümle kurdun. Cevap vermekle uğraşma saçma sapan şeyler konuşacaksın çünkü konuyu başka yere çekeceksin. (Oku sadece yeterli tâbi hepsini okuyacağından şüpheliyim.)

Türk milletinin zeki olması bir şeyi değiştirmez. Cumhurbaşkanı tarafsız biridir, ağzından yalan çıkmaması gerekiyor. Düz anlamda anlaşılabilecek. Yalan çıksa dahi Türk milletinin büyük çoğunluğu tarafsızlığına güvenip ona inanacaktır. Yani senin dediğini düşünen o mitingde toplasan 1000 kişi varsa 30-40 kişidir.

Ben internete bakılmadan, kimsenin anlamayacağı bir şeyi söyleyebilirim, mitingde. Bu doğru birşey midir? Halka açık net konuşulması gerekilmez midir? Açık ve net konuşmayan bir siyasî, tarafsız cumhurbaşkanı ne kadar güvenilir olabilir? Halkın bir kısmına değil tüm halka hitap ediyorsun, bu yüzden açık ve net olmak zorundasın. Başbakan Binali Yıldırım mitingde nasıl Kürtçe 'evet ' dedi daha da anlaşılır olması için. Mitingde herkes sadelikten yana olur. Ama cumhurbaşkanı kompleks cümleler kurmuşsa ben o cümlenin kompleks olduğuna inanmam. Kanıtlaman için, mektup olarak açık bir şekilde yaz, burada ne demek istediğiniz cumhurbaşkanımız diye. Oda sana açık bir şekilde mektupla cevap versin. Atatürk zamanındaki gibi. Bilmiyorsan söyleyim açık mektupları gazete yayınlatıp, daha hızlı cumhurbaşkanına ulaşmasını sağlayabilirsin.

Bu ülkede sekiz sene önce memura maaş ödenmiyordu demek ile Bu ülkede sekiz sene önce memura maaş ödenemiyordu demek arasındaki fark tek e harfidir. herkes bilir ki Erdoğan ikinci anlamı kastederek söylüyor. Lafı çekmek değil bu, kastedilen şeyi anlamayıp çarpıtan sizsiniz. Kılçdaroğlu gerçekten anlamamıştı, dolaylı kullanım ile alakalı değil söylemi...

Patronun hırsızlık yaparak sana maaşını ödemesi onun maaş ödediği anlamına gelmez, polis sna aldığın para çalıntı iade etmen gerekir diyorsa bu benim maaşım diyemezsin. Durum benzer. Memura maaş ödeyebilmek için milletin depremzedelere verdiği parayı çalıyorlar bunu burada pişkince savunanlar var. milletten aldığını millete veriyormuş. O zaman robin hood gibi patronda zenginden çalıp emekçi işçiye veriyor diyelim. Bu kafaya sahip insan Erdoğanı nerden anlayacak. işi gücü çarptırma. Erdoğan bunu kastediyor deyince dansöz isimleri sayıyor lastik gibi çekme falan hikayesi başlıyor. Adamın deprem parası olmasa maaş ödeyemyoduk sözünü, apaçık sözü bile milletten aldığını millete veriyordu diye söylemek dansözlük değil, kıvırma olmuyor. Erdoğanda söylenen cümle ile kastedilen şey ayrı, deprem parası olmasa maaş ödeyemyoduk sözünü başka türlü anlama ihtimali yokken bunu bile savunabilmek ayrı...

Yine başlamış ezbere konuşmaya, o bir harf ne kadar anlam değiştiriyor önce bunu bi anla. Bak sözcüğü a yerine o getir anlam değişiyor. Aç sözcüğü a yerine o getir anlam değişiyor. Aman ne olacak 1 harften demi? Eğer hatalı ise bugün özür dilesin ,bunu demek istedim desin niye demiyor? Allah istemese nefes bile alamazken ödenmiyor demişse Allah izin vermiş demektir.

Neyse tamam, öyle kast etmiş. Tamam inandım. 14 yıl önce Ankara'da havalimanı yoktu, onuda siz yaptınız. Hadi bana yazmayın artık ezbere konuşanla uğraşamam şunu diyemiyorsun, tamam o anlamda demek istemedi demek istediği şey şu yanlış şekilde ifade etti, haklısınız diyemiyorsun. Yanlış bir şekilde ifade etti demek bu kadar zor mu?

Ne dediğini anladığın halde niye böyle dedi diyorsan boş polemik yapıyorsun. ne kasteddiği açıksa ve sen anlıyorsan mesel biter. Yalnış ifade edip etmemesi değil mesele, neyi ifadee ettiği önemli...

Anlamadım çünkü öyle dediğini düşünmüyorum, öyle düşünüyorsa Türk halkını aydınlatsın yanlış ifade ettim desin? Demiyorsa ben cümlenin gerçek anlamına bakarım. Sen hala yanlış ifade etti diyemiyorsun.(Sen inandığın için o anlamda dediğini yanlış ifade ettiğini kabul edebilmen lazım) Arkadaşlar hakkınızda AKP'den para aldığınızı söylüyordu inanmaya başladım yanlış ifade ettiğini söyleyemediğiniz için para aldığınızı düşünüyorum. Tartışmanın anlamı yok çünkü siz para almak için tartışıyorsunuz. Öyle biri değilseniz yanlış ifade ettiğini sizden duymak isterim. Bunu kabul etmek zor değildir.

Benim sözlerimi çarpıtma, ben cümlenin gerçek anlamına bakarım. Düzeltme gelmediği için. Ben öyle demek istedi gibi birşey demedim. Hep sizin görüşünüz üstünden konuştum.

• Az önce Antalya Açılış töreninde 8 ay maaş olayını Cumhurbaşkanımız tekrar dile getirdi. Bu konu hakkında var mi gelişme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

quote:

Boş polemik değil
    Meydan okuyor adam
    Güveni varsa kaçmayacak bitti.
    Neyden çekiniyor neyden korkuyor

Türk geleneklerini biliyorsan bu olmaz hakkaten der geçersin

polemik için meydan okuyor. klası uygun değil. ağzı düzgün değil. sonu kötü biter o panalin. moderatöre de kamalime de yazık. Bir de bahçeli var erdoğanın yanında. yalnız kurt kemalim hepsine yeter diyorsun ama vaziyet ortada, dik duramamak geleneğinide var sizin....

Elinizde bir fotoğraf her konuya koyup duruyorsunuz. Aklınızca fotoğrafla küçümsediğiniz insan bütün dünyanın gözünün içine baka baka bütün dünyanın karşı çıkmasına rağmen Kıbrıs'a girip bağımsız bir devlet kurdu.

Sizin reisiniz de yurt dışındaki tek Türk toprağını bombalayarak terk etti.

O küçümsediğiniz insan yıllarca bu ülkede başbakanlık yapmasına rağmen tek kuruş mal varlığı yokken, reisinizin mal varlığının haddi hesabı yok.

Hala Kıbrıs'ı Ecevit aldı yalanına inanan kaldı mı yahu? Dönemin Genel Kurmay başkanının hayatını bir okuyun bakalım Kıbrıs'ı kim almış kim harekatı erken bitirmiş.

Adını istersen söyleyeyim Semih Sancar paşa.

Operasyon emrinin altında kimin imzası var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

quote:

Boş polemik değil
    Meydan okuyor adam
    Güveni varsa kaçmayacak bitti.
    Neyden çekiniyor neyden korkuyor

Türk geleneklerini biliyorsan bu olmaz hakkaten der geçersin

polemik için meydan okuyor. klası uygun değil. ağzı düzgün değil. sonu kötü biter o panalin. moderatöre de kamalime de yazık. Bir de bahçeli var erdoğanın yanında. yalnız kurt kemalim hepsine yeter diyorsun ama vaziyet ortada, dik duramamak geleneğinide var sizin....

Elinizde bir fotoğraf her konuya koyup duruyorsunuz. Aklınızca fotoğrafla küçümsediğiniz insan bütün dünyanın gözünün içine baka baka bütün dünyanın karşı çıkmasına rağmen Kıbrıs'a girip bağımsız bir devlet kurdu.

Sizin reisiniz de yurt dışındaki tek Türk toprağını bombalayarak terk etti.

O küçümsediğiniz insan yıllarca bu ülkede başbakanlık yapmasına rağmen tek kuruş mal varlığı yokken, reisinizin mal varlığının haddi hesabı yok.

Hala Kıbrıs'ı Ecevit aldı yalanına inanan kaldı mı yahu? Dönemin Genel Kurmay başkanının hayatını bir okuyun bakalım Kıbrıs'ı kim almış kim harekatı erken bitirmiş.

Adını istersen söyleyeyim Semih Sancar paşa.

Operasyon emrinin altında kimin imzası var?

Bakın Rauf Denktaş kimin emri olduğunu söylüyor

https://youtu.be/MT02SjD_cx0

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Erbakan Başbakan yardımcısıydı o dönem diye hatırlıyorum ve Ecevit o dönem için erbakanın destekleri için teşekkür etmiştir hep.

Sanırım bu ziyarette Erbakan Başbakan ve Rauf bey teşekkür ediyor kendisine adam Ecevit yardımı yok demiyorki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 milyar dolar dilenince deyince aklıma geldi 5 milyar dolar için devlet nişanı dağıtıyoruz. hüloğğğğğ

ecevitin o fotoğraf çekildiğinde 5 milyar dolar clintondan istediğini ispatla adamsın diyeceğim sana.

Clinton u imf yada fed başkanı zanndiyor. Aheber izleme fazla hayatın yalanlarla dolmuş.

Ecevit para dilenir mi canım clintona rest çekiyor, ypg yi pkk yı desteklemeyi bırak, ıraktan çekil yoksa musula yarın gireceğiz diyordu kesin. clinton şoka girmiş ve koltuğa dayanmış ne diyoo laa buu anladınız mı der gibi bakıyodur...

ileri geri konuşmaya gerek yok ecevit iyi bir adam idi kıbrısa askeri yolladı yunan onun sayesinde sustu ermenistana karabağda racon kesti delikanlı adam idi şimdi deprem oldu turkiye yıkıldı adam gene dirayetli adamimiş

Bırakın boş işleri. Bahçeli kazığı o dönem yedi, daha sol dedimi adam çıldırıyor. chp hdp iktidar olun siz başbakan dediler adam çıldırdı. Millet Eceviti öyle sevdi ki 2001 den sonra %0.5 oy ile ödüllendirip 15 senedir Erdoğanı %50 ile cezalandırdı...

la sen kaydeyi kaybetmişsin ecevitin sağlık sorunu vardıda millet edemez diye oy vermedi konuşuyosun yaşın kaç kaç günlük akpartilisin?
    ecevit çok büyük bir adamdı sol diyorda bilmem ney diyor avrupayı sol yönetiyor aklında bişey yok konuşuyosun turol olma

Hahahaah. hiç güleceğim yoktu. Ecevit yaşlı diye vermemişler. dsp diye bir parti var desen buradaki bebeler adını bilmez. nerede o partiler. dsp-anap-dyp ve diğerleri. bahçeli de çok genç diye mi o dönem %10 altında vermişti millet..

Avrupayı sizin gibi nazi kafalılar yönetiyor. Gerçi sizin sosyal demokrat dediklerinizin buradaki kafa da aynı. sosyal dediğin zaman halkı soymayı, demokrar dediğin zaman hayvam gibi yaşama ve kendi dışındakileri yaşatmama özgürlüünü anlıyorlar. Erdoğan nazi demeye başladı, itleri salmaya başörtüsünü yasaklamaya başladılar. Aynı size benziyorlar işte. Siz de 90 yıllarda bunların kafada idiniz. 28 şubatın kafa...

la uşak etme erbakan hocanın partilerinede oyle oldu senin gibi turoller akpartiye ziyan ediyor her akpartiliyi sizin gibi sanıyorlar siz erdoğancı değilsiniz erdoğana sığınıp ona buna saldıran yanaşmalarsınız ben bu partinin kurucu uyesiyim 15 senelik emeğimi yeni yetme çorbacılara yedirtmem provakatörlük etmeyeceksin akpartili görünüp insanları kışkırtma peşindesin kripto fetöcü

Benim burda Ak partiliyim dediğimi duydun mu Ben sağ görüşlü muhafazakar duruşlu bir adamım. Erbakana da Erdoğana da muhsin başkana da oy vermişliğim var. Bu seçimde evet diyeceğim. Seçimde Erdoğan başkan olursa da onu destekleyeceğim. tabi durum değişmezse...

kripto fetöcü trol şu bu ayaklarını bırak. Ak partinin kurulşunda bulundun ve 15 senedir bunları tanıyamadıysan daha çok uyuturlar evladım sizi. Erdoğan uyandı, siz uyuyorsunuz. Fetöcüler bu kafayla daha çok uyutur sizi. daha dostunu düşmanını ayıramıyorsun. Burada açılan başlıkların hangi mahfillerce, ne niyetle açıldığını öğren ve aklın ermiyorsa parti yönetiminden çekil...

oo harikalar dunyasını ayağımza getirdi yaşın kaç senin de erbakan hocaya kadar oy vermiş uşam sen bu masalları nenendenmi işittin.
    beni yönetici etmediler ama sözümüz geçer sen ne diyosun şimdi akparti ile erdoğan ayrıldımı diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: revere

ecevit ve erdoğan dönemlerinin iç piyasa büyümelerini ele alan görsel yorumun en altına ekledim. Ekleme 2: akpli biri beni şikayet etmiş işte görün gerçek yüzlerini.

yahu bunlar kadar yüzsüzünü görmedim :D

ulan deprem oldu derpem. istanbulu değil sadece Türkiyeyi yıkan deprem. 7.4 ile 30 bin insanın öldüğü deprem. babam lojistik firmasındaydı. Adam 2 ay yurtdışına çıkamaı ekmek su vs taşımaktan. hatta mavi gözlerinden dolayı jandarmalar arasına yer sormaya girerken bunu albay sanmışlar aynı isimde oradaki jandarma erleri.

su yoktu kardeş istanbulda su! millet su için birbirini yiyordu! ki o istanbulu o kadar parayı cep etme tayyipten aldılar! tayyip nesini düzeltmiş ise alt yapının. millet su için bribirini dövüyor birbirini soyuyordu. babam anlatmıştı ki ben bursada idim 14 yaşıda.

ekonominin 3 ay durduğu Türkiye'de kriz olmasını beklememek aptallıktır. Birde yurdışından 12 milya dolar yardım geliek dendi 500 milyon dola civarı yardım geldi. bu parayı da memurlara verdiler.

ecevit bu 1999 depremi ve akabindeki ekonomik yoklupa rağmen 2000 yılına Türkiye ekonomisini %6 gibi bir oranda büyüttü. bunu gören soros 2001 yılına kitabı bahane ederek tüm bankaları bir haftada boşlattılar. tüm yabancı sermaye bir gecede kaçtı.

bu kadar darbe gören başka bir hükümet yoktu Türkiye'de. 1978 askeri darbe . 2001 soros ekonomik darbesi.

gerçek dabeler ve faiz lobileri böyle vurur ... şu andaki Türkiye'de sıcak yabancı para 150 milya dolar. hükümetin borcu 800 milya lira (eski para ile 800 katrilyon) tayyip akp ile başa geldiğine hükümetin borcu 60 milyar TL idi.

işte bunlar bu kada halsiyet yoksunu. uyduruyorlar. çünkü karşısındaki kesimin büyük çoğunluğu cahil.

minimum borçlanma ile %7,5 ve %6 büyüyen ecevit ... akp sadece 14 yılda iki defa geçebilmiş eceviti 300 milyar dolalık akp borçlanmasına rağmen.

işte akpli kafası görün bakın gerçekler nasıl zorlarına gitmiş :D

Bu herif beni de şikayet etmişti. Arada mesaj atıp duruyor derdi neyse.

• bazıları yalanla dolanla ömür boyu idare edilir sanıyor...
  • Adamlar ciddi ciddi inanmış erbakanın Kıbrıs Fatih'i falan olduğuna olum Ecevit çoğunlukta o dönem

Bırakın ahaberi izlemeyi erbakan o dönem her zaman yardım etmiştir Kıbrıs'ı almasında Ecevit'e sağ partililer ne zaman okadar cesaretli olmuştur bknz ak parti

Rauf bey teşekkür ederken Başbakan yardımcısı şimdiki başbakan diye teşekkür ediyor paralel tarihler yaratma çabasına girmişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

tantan emniyet müdürüde istanbul refah partisi gelince adamlar çalıştı bu hale geldi işini yapınca oluyomuş.. son cümlen evlere şenlik armut elma karışmış

sen belli daha dün çocuk dediklerimizdensin. İstanbul'u adam eden Tantan dır. İçişleri iken görevini kaybetme pahasına mesul yılmazı deviren beyaz enerji yolsuzluğunu çıkarmıştı. aile ve yandaşlara para aktaran. eeyyyy. şu akp çöktüğünde cumhuriyet tarihinde görülmemiş pislikler gün yüzüne çıkacak... o tüpçü yok mu hele o tüpçü ... boşuna tayyibin arkasında terik toplamıyor.
  • İşsiz adamim ve benim gibi milyonlar istatistikler 30+ milyon genc issiz var diyor ve halada artıyor. Bunlari geçtim gss adinda beni binlerce lira borca soktu resmen haraç değil mi bu ? Suriyelerine yardim adında her gün Trilyonlar harcanıyor ekmeğinden suyuna yardim parasina kadar. Peki kendi vatandaşına ne yapıyor ? 3 birim maaş alan bi memur telefon alayim iyisi olsun dese 4,5 birim ! Ekonomi iyi avrupa bizi fena kıskanıyor demi. Vatandaştan tonlarca vergi alarak bu ülke ayakta duruyor. Benden aldığını sana, senden aldığını bana vererek ekonomiye düzgün diyen varsa hala muhattap dahi olmasın. Ve şu gerçek Türkiye'nin saflığın dan en iyi hükümet yararlaniyor ,o kadar hak yeniliyor ki devletin mezarda yatacak yeri yok. Haa gelir bazi saf insanlarimiza Allah der Bismillah der aa bu adamin Allahtan korkusu var derler hemen. Benim tahminim evet çıkarsa Türkiyenin de sonudur. Devlet kundakladigi tüm ayakkabi kutularını da alıp bizi bizle birakmassa bende insan değilim

• quote:

Öyle bir anlatıyorsun ki sanki Erdoğan herkesle her yerde tartışma cesaretine sahipte, bir tek Kılıçdaroğlu sorunlu. 2002 den beri bir tane muhalifle tartışacak cesareti yok, bitti gitti. Hikaye anlatıp durma boşuna, sanki A haberde herhangi birisinin karşısına çıkacak cesareti var mı?

Başka ülkede bu kadar karşı karşı gelmekten kaçana "hayırdır?" derler. Yarın Trump çıkıp "bu sefer presidential debate yapmayalım, benin düşüncem farklı, göklerden gelen karar var, ben rednecklere güveniyorum" dese alay konusu olur; burada dik duran adam oluyor nasıl işse.

Birde sorunlu ne varsa fetöye kitleyip işin içinden çıkmada güzel muhabbet, nasıl AKP den bir tane fetöcü çıkmadıysa onun hesap. ( gerçi davutoğlu fetöcü dedin ama ortada geziyor hala, o nasıl olacak? ) Ben derdinizi anlıyorum gerçi , korunması gereken şey AKP = Erdoğan miti. Size kalsa Erdoğan demek teflon tava gibi yanmaz, yapışmaz, memleket sevdalısı, anca rükuda eğilir bir yigit demek. Bu illüzyon çökerse oy veren fanatik kitleyi kaybedersiniz olmaz. O nedenle zaten bütün oyun planı "büyük Türkiye'nin önünü kesmek isteyen galaktik komploya karşı duran bir ümmet sevdalısı neo-Osmanlı neferi reyiz" geyiğinden başka birşey değil.

Sonra soru gelince "Eee şu ne olacak?" -Fetö oyunu. "Bu ne olacak?" fetö yalanı.

Eee gelen giden kandırmış o ne iş? Olur öyle işler çünkü reyizin "kalbi temiz bakın nur yüzüne vurmuş zaten, hep iyi niyetinden kaybediyor, yoksa oooo"

Senin yaşadığın paralel evrendeki Erdoğan bu dediklerine yakın birisi olabilir ama bizimkinde maalesef, teleportasyonu keşfettiysen evrenleri değişelim ama sonra ağlama.

senin söylediklerin bu milletin hissiyatı değil. sen ve senin gibiler Erdoğan takıntısı sebebiyle ne varsa ona klitlemeye alışmış. Rus uçağının fetönün düşürdüğü apaçık ortaya çıkmış ve Putin dahi bunu kabul etmiş, burada hala rus uçağı düşürülünce Erdoğanın Ne olduğunu gördük edebiyatı yapanlardansınız. Siz apaçık olan işlerde dahi kasıtlı Erdoğan paranoyası oluşturmaya çabalıyorsunuz. fetö ne diyorsa sizin dediğinizde o. Fetö kasıtlı Edoğan korkusu nefreti oluşturmak için kulis yaparken biz fetöye karşıyız deyip de fetö ile en büyük mücadeleyi veren kişiyi hedefe koymakla ne kazanmayı umuyorsunuz. Ya kriptı fetöcüsünüz, yada fetönün kullandığı kemalistlerdensiniz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oo harikalar dunyasını ayağımza getirdi yaşın kaç senin de erbakan hocaya kadar oy vermiş uşam sen bu masalları nenendenmi işittin.
    beni yönetici etmediler ama sözümüz geçer sen ne diyosun şimdi akparti ile erdoğan ayrıldımı diyosun

Erdoğanın yanında adam gibi duramadınız diyorum. Erdoğan partinin başına geçmeden parti ıslah olmayacak diyorum. sen her gördüğünü bebe sanma yaşım erbakanı bildiğine göre ufak değil. Fetö işinde hep yan çizdi parti. Erdoğanın yarıı kadar işi ciddi alsanız bu ülkede darbe yaşanmaz şehitler verilmezdi. Fetönün etkisile hareket eden fetöcü olmayan ama fetöyü de hedef alamayan bir kitle var. Önceleri Melih Gökçek gibi, Erdoğanı anlayamadık demesi gibi. Fetöye karşıyım demekle olmuyor. Burada da solcusu kemalisti hepsi fetöye karşı, karşı isen destek ver, o işte yok. Başlarda bu hatayı Ak Parti de yaptı. Erdoğanın kişisel meselesi gibi gördü, sahiplenmedi. Erdoğan gelmeden de paritinin başına olamayacak...

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Etin kokusunu almış üşüşmüşsünüz zaten sus cahala bak kafaya birşey girmiyor.
    Git ötede oyna tarikatçı hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Mart 2017; 16:49:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.