Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taksicilere Volkswagen sözü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
19.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • seçilen ülke kararı henüz verilmedi. bulgaristan eski cumhurbaşkanın bir bulgar tv kanalında konuyla ilgili bir açıklamasına tesadüfen denk geldim. türkiyenin devlet desteğinin yaklaşık 400-500 milliyon evro olduğunu bulgaristan teşviğin ise bunun üçte biri olduğunu ancak, demokrasi, alt yapı, hukukun üstülüğü, ab üyeliği gibi konularda avantajlı olduklarını söylüyordu. hangi ülke seçilirse seçlsin, bu fabrikada çalışan birkaç yüz veya bin kişi dışında ülkeye fayda değil zararı olacaktır çevreye kirliği de kaymağı. kendiniz başkasının ülkesinde üretemedikten sonra başkası ülkenizde üretim yapmasından şüphelenmek ve üzülmek yerine gurur duymak ve bunu bir başarı olarak göstermeye çalışmak ancak beyinsizlere, şerefsizlere ve hainlere özgü bir şey olsa gerek.

  • Bizim yerli elektrikli araba projesi de böylece rafa kalkar her hâlde. Volkswagen'in bunun için de bir garanti aldığında eminim.

  • Yerli araba yokmuydu hani onu yapsınlar tüm taksicilerde onu alsın

  • Sanırım biz Volkswagene yatırım yapıyoruz :/ lanet olsun dünya

  • Kıbrıs’ta da bilen bilir taksiler Mercedes okur hemde eski model değil son model E200 genellikle vergi uygun Kıbrıs’ta.TR de en aşağı Wolkswagen olmalı siyah olmalı taksiler şimdi turkuaz mı değişik bi renk çıkardılar lüks taksileri taksicide SUKODA SuperB var rengi uyduruk bi klası olmalı.

  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taksicilere Volkswagen sözü
  • iktidar yalakası pedalların işe ihtiyacı yok. nasıl olsa onları besleyen alnı secdeye değen eller var. halktan çalınan paralarla yabancılara imtiyaz tanıyacaklar sırf bu ülkede iktidar olduklarını dışarıdakilere kabul ettirebilmek için halkı da içi boş söylemlerle bir süre daha uyutmaya çalışacaklar. yüce türk milleti bu hainlerin genlerini tüm dünyadan kazımadıkça bu liboşların sayesinde başkaların uşağı olmayı hak etmiş olacaktır.

  • emisyon tarafı umrunda değil tabi.artısı eksisine bakınca oluşacak istihdama seviniyorsun ya soluyacağin kükürtten başına iş gelince de göbek atarsın artık...

  • sadece taksiciler için özel üretimi vw'den beklemek hayal ötesi olaydır.ancak amerikadaki atıl bekleyen araçların ülkemiz otomobil pazarına uygun fiyatlardan getirilip satılması durumu bence olumludur.ikinci el araç fiyatları ortadadır.ucuza verilecek her sıfır araca halkımızın ihtiyacı vardır.emisyon oranlarına takılmak ise bizim ülkemizde komiktir.trafikte hala 70-80-90 vb. model eski teknoloji benzinli ve dizel araçlar cirit atmaktadırlar.emisyon değerlerine takılacak kişiler en önce bu eski temiz hava düşmanı araçları trafikten çektirmeleri gerekmektedir bana göre.sonra emisyon değer muhabbeti konuşulabilir.

  • Herkes herşeyi yanlış yorumluyor.. kimsenin haberi yokmu ABD ve Avrupa'da diğer ülkeler uyandi.. artık Almanya da bile vw dizel araç satışı uzun zamandır yok.avrupaya Satislari düştü. Emisyon hilesi vs baya hilelerle araç üretip satti. Emisyon vs engel olmayacak ülkeler arıyor. Türkiye ye fabrika kurulacak. Etrafındaki ülkelere çok rahat şekilde araç satabilecek.. çünkü bizim ülkemizde bir emisyon standardı yok..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yerli otomobil üreteceğiz demiyor da vw taksi için araba üretecek diyor milleti kandır başka bir şey yapma

  • ee hani milli aracı üretip onlara yönelcektik
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.