Geçen hafta son paramla 2 ye 34 almıştım.Bu hafta Şamp. Ligi v.s derken 4 liram kalmıştı.Bugün Eskişehir-Bjk=ms 1,Hannover-Stutgart=ms 1,Swansea-Millwall=üst ve Qpr-Watford=ms 1 yazmıştım. Swansea maçında 1 gol olmaması ve Qpr'ın yenilmesinden 2 TL kaybettim.Ve yeniden kalan 2 liramla şu maçları oynamayı düşünüyorum.Tavsiyeleriniz varsa buyrun... 131=Karabükspor-Antalyaspor->alt 146=Koln-Eintracht Frankfurt->ms 2 154=Stoke-Blackpool->ms 1 204=Bucaspor-Manisaspor->iy 0 211=Udinese-Fiorentina->1 218=Galatasaray-Gençlerbirliği->iy 1 Toplam oran->35,75x2=71,51 TL
Hocam biraz fazla riskli sanki. Bende güzel kuponlar yaptım,senin gibi arkadaşlar için.Oradan bakabilirsin.Udinese-Fiorentina sakat :) Konu Linki ;http://forum.donanimhaber.com/m_45110823/tm.htm
Udinese-Fiorentina maçı yerine Lorient - Lens->ms 1 oynayabilirim.Tek güvenmediğim maç oydu gerçi
Oynama hocam tutmaz
Oynamadım ama bana kalırsa ya tutar ya da 1-2 maçla kaybeder.Sürekli 1 veya 2 maçla kaybettiğim için...Bekleyip göreceğiz.
geçen inter yaktı beni.hele totım ah ulan gitti paracıklarım
ilk maçtan yatar.
benim tahminimce bu kupondan sadece köln maçı sakat sahasında frankfurta yenilmez diğerleri tutma ihtimali yüksek denenebilir.
karabük yatırabilir.Takım çok ofansif oynuyor.Hemde kendi evinde oynucaklar.Tam bir üst maçı.
İlk maç tuttu.Karabükspor-Antalyaspor->ms 2-0 yani alt Bakalım devamı ne olacak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme