Şimdi Ara

Cumartesi - Pazar Dünya Kupası Kuponum(120 misli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tutmasını bekliyorum büyük şans veriyorum bu kupona ama futbol bu her sonuç çıkabilir
     Cumartesi - Pazar   Dünya Kupası Kuponum(120 misli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 12 Haziran 2010; 20:27:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nzmqnc

Tutmasını bekliyorum büyük şans veriyorum bu kupona ama futbol bu her sonuç çıkabilir
     Cumartesi - Pazar   Dünya Kupası Kuponum(120 misli)

mantıklı kupon... ama gana korkutuyor beni.. tek endişem gana... inşallah tutar...
    Steam üzerinden Komisyonsuz Gift atılır. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

raikkonenn82@
    sen neden .... yapıyorsun hep ? birde turkcu senin fake olduğunu iddia ediyor

yok .......... öyle bişey. aramızda bi sürtüşme oldu o kadar... ama dikkat ettiysen ben anaya sövmedim.. fake olduğumu düşünüyorsa o onun sorunu.. yapacak bişey yok.. ispat mı gerek inanması için...
  • Bnm de en güvendiğim maç aslında tam tersine Sırbistan hakikaten güçlü kadroları var..8 tane yıldızları var..Gana'da essien falan olsaydı çekinirdim oynamak için ama yeneceklerini düşünüyorum..Ama yine de zencilerden korkacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nzmqnc -- 12 Haziran 2010; 21:04:45 >

• geçmiş olsun kardeş tek maçtan gider sanırım kupon.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Arjantin Tamam Abd Ve Gana Berabere Biterse Şaşmam
    />
    />
    />

Kötü Olmuş

• Sanırım vuvuzela biyerlerimize kaçtı ama bu dünya kupasından para kaldıracağım intikamım acı olacak
  • benim için berbat başladı dünya kupası ilk 5 maçta tam 200 tl kaybettim. tek kuruşta kazanamadım. Bundan sonra üstü oynamam hayatta ve mutlaka çifte şans kuponı yapıcam... en azından 200 tl yi çıkarsam iyi olacak..

Orijinalden alıntı: Nzmqnc

Yarına kupon yapacağım ve bu kupondaki almanya ve sırbistan maçının dışında bir de real sociedatı ekleyip 120 misli yapacağım..Kuponu tekrar buraya koyarım

o kuponunda yatacak bence o kadar yüksek oynama
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.