Bildirim
Cumartesi denemeye girmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
özel izin veriyoruz öğrencilerimize demişlerdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: eem_1.sinif_behlulözel izin veriyoruz öğrencilerimize demişlerdi
Hocam ben mezunum şimdi aynı izin bana da geçerli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3132CD1BEHocam ben mezunum şimdi aynı izin bana da geçerli mi
Alıntıları Gösteronu bilmiyorum ama geçerli olması lazım ben 11im geçerli dediler bana
-
quote:
Orijinalden alıntı: eem_1.sinif_behlulonu bilmiyorum ama geçerli olması lazım ben 11im geçerli dediler bana
Alıntıları GösterHocam peki bunun bir belgesi falan var mı yoksa polis çevirdiğinde denemeye gidiyorum falan mı diyeceğiz
Kurumdan izin belgesi alabilmek için kurumun resmi öğrencisi olman lazım ya da dershane her neyse ayrıca mezunlara falan da veriliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: luvwithope
Kurumdan izin belgesi alabilmek için kurumun resmi öğrencisi olman lazım ya da dershane her neyse ayrıca mezunlara falan da veriliyorTeşekkürler dostum
Önemli değill
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X