Şimdi Ara

Cumartesi akşamları CS:GO oynayacak dürüst +25 Yaş DH'liler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• var rankım le yaş 26 rank le

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonöysmbükücü -- 29 Nisan 2019; 19:59:39 >
  • Yaş 27 banada uyar
  • olur
  • Yaş 31. Zevkine 4 kişi olarak 2 aydır falan bayağı oynuyoruz.
  • 27. Oynarız.
  • ranklar yüksekse oynarız yaş 23

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim rankım nova 1 sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen öyle bıktırıyor ki toxic ruslar, polonyalılar ve ırkçılar. Ve tabii ki bizim insanlarımız. Adam vurmasın ama oyunu da kirletmesin yeter dediğimiz çok oluyor.
  • Tamam işte oynayacaklar yazsın 5 kişi temiz oyun hilesiz vs. oynarız. Yada takım varsa temiz bende arkadaşlara söyleleyim atalım gerçi onu bilmiyorum nasıl oluyorda
  • Oyunu 2 sene kadar önce almıştım, birkaç kez oynadım bi daha açmadım. Haliyle seviyem de düşük, acemilik de var.

Yaş 33, düzenli hırs yapmadan kendi aramızda oynama fırsatı olursa seve seve katılırım.

Özellikle her gün hanımı çocuğu uyutup 23:00'den sonra müsaite geçiyorum..
  • Zaten biz e sporcu aramıyoruz temiz düzgün insanlarla iletişim kuralım güzel vakit geçsin maksadımız bu :)
  • Arayışınız devam ediyor mu? Hafta içi 21:30 dan sonra 2 maç atarım. H. sonları 17 den sonra 3-5 maç atarım.
    https://steamcommunity.com/id/Quake64/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 30 Mayıs 2019; 23:0:52 >
  • Bende düzgün bir şekilde hem sohbet,muhabbet için hemde yeri gelir ciddi ciddi hırslanıp düzgünce oyun oynayabilecek bir ortam arıyordum.Uzun zamandır insanların devamlı küfür etmesinden,mikrofonsuz oynamasından,o toxic hallerinden bıkan birisi olarak uygunsa bende katılabilirim :)

yaş:25 rank:supreme den düşme mg2 şuan (rankı yeniden açalı 2 hafta oldu )
  • https://steamcommunity.com/profiles/76561198834902751/

Ctesileri beklemeye gerek yok arkadaşlar ekleyin denkgeldikçe oynayalım

Oyunu kaybederken hile açıp kapılardan hs atanlardan bıktım
  • yaş 26 ankara'dan katılıyorum, 3 sene önce csgo oynardım lem olmuştum sonra araya işler falan girdi derken oyunu bıraktım. son 1 aydır yeni yeni alışıyorum. mikrofonum da var iletişim sıkıntısı yaşamam. rankım nova 2 idi son 3-4 maçtır ruslara, hilecilere kızıp çıktığım için nova 1'e düştüm. normalde aimim falan iyidir, küfür etmem, troll takılmam. güven veren arkadaşlarla ard arda 3-4 maç atabilirim. hafta içi her gün akşam 6'dan sonra müsaitim. steam id: josephovich

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obito11 -- 16 Mayıs 2019; 11:15:31 >
  • Burdan iki kadro bile çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

https://steamcommunity.com/profiles/76561198834902751/

Ctesileri beklemeye gerek yok arkadaşlar ekleyin denkgeldikçe oynayalım

Oyunu kaybederken hile açıp kapılardan hs atanlardan bıktım
    Ekledim sizi hocam. Nickim leaveN.

• Evet arkadaşlar bugün akşam CS:GO partisi var , kimler katılıyor saat olarak 21 diyelim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Evet arkadaşlar bugün akşam CS:GO partisi var , kimler katılıyor saat olarak 21 diyelim mi ?
    Bir kadro çıkarabildik mi hocam. İşten güçten vakit bulamıyoruz bu sıralar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.