Şimdi Ara

Cumartesi Aileler Tanışıyor. Ne Giyilir? (24 Ocak Söz Yapıldı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
53.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krone

Sonuç nedir nasıl geçti ? Gecenin özetini alalım.

Babamla babası neredeyse 2.5 saat boyunca aralıksız konuştular. Memleketler yakın olduğu için muhabbet sardı. Aynı şekilde annesiyle annem de.

Ben ise hiç konuşmadım denebilir. Babası bana laf atar diye düşünüyorduk ama kesinlikle hiç bir şekilde bir şey sormadı. Annem ara sıra topu bana attı hani adam bir yeri biliyorum dedi annem de orayı benim bildiğimi söyledi ama müdahil olamadım. :)

Ben sus pus oturdum diyebilirim. Kardeşi ve kız arkadaşım diyor ki seni böyle heralde bi daha göremeyiz.

Otopark sıkıntısı olduğundan, arabamla gitmedik taksiyle gittik. Dönüşte ise mutlaka eve kadar bırakıcam diye ısrar etti babası ve kapıya kadar bıraktı bizi.

Annem biz de sizi bekleriz dedi, annesi yine bekleriz bize dedi.

Tatlı alındı sadece, ben ise kot pant, üzerine gömlek üzerine kazak giydim. Ekstrem bir durum yoktu.

Hani şöyle diyeyim 2 birbirini tanıyan aile misafirliğe gitmiş gibi 2.5 saat sohbet edildi. 8.20 gibi oradaydık, 10.30'da kalktık.

• Hayırlı uğurlu olsun kardeş senin adina çok sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim o zaman.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 13 Nisan 2020; 21:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Sonuç nedir nasıl geçti ? Gecenin özetini alalım.

Babamla babası neredeyse 2.5 saat boyunca aralıksız konuştular. Memleketler yakın olduğu için muhabbet sardı. Aynı şekilde annesiyle annem de.

Ben ise hiç konuşmadım denebilir. Babası bana laf atar diye düşünüyorduk ama kesinlikle hiç bir şekilde bir şey sormadı. Annem ara sıra topu bana attı hani adam bir yeri biliyorum dedi annem de orayı benim bildiğimi söyledi ama müdahil olamadım. :)

Ben sus pus oturdum diyebilirim. Kardeşi ve kız arkadaşım diyor ki seni böyle heralde bi daha göremeyiz.

Otopark sıkıntısı olduğundan, arabamla gitmedik taksiyle gittik. Dönüşte ise mutlaka eve kadar bırakıcam diye ısrar etti babası ve kapıya kadar bıraktı bizi.

Annem biz de sizi bekleriz dedi, annesi yine bekleriz bize dedi.

Tatlı alındı sadece, ben ise kot pant, üzerine gömlek üzerine kazak giydim. Ekstrem bir durum yoktu.

Hani şöyle diyeyim 2 birbirini tanıyan aile misafirliğe gitmiş gibi 2.5 saat sohbet edildi. 8.20 gibi oradaydık, 10.30'da kalktık.

Tatlı boşa mı gitti şimdi :d

Şaka bi yana hayırlısı olsun hocam

• hadi hayırlı olsun o zaman
  • Akıl vermek gibi düşünme bir öneri,beyefendi ol adam ol efendice konuş.Benim kızım olsa getirilen tatlıya,giyilen kıyafete bakmam(tabi çokta saçma sapan giyinmemeli) konuşmaya efendiliğe bakarım.

bence bunlara dikkat et dostum.Aileleler tanıştıysa zaten adamciddi oldugunu anlar.Konuşurken planlarından bahset ayrıca.Adamın içi ferahlar.
  • Eee daha başka geliimeler varmı

• quote:

Arkadaşlar herkese iyi geceler.

Cumartesi akşamı ailemle kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gideceğiz. Kız arkadaşımın annesi dün söylemiş babasına ve bugün kız arkadaşımı karşısına alıp biraz daha sorguya çekmiş ve gelsinler demiş. 2 ay önce söyledi bir erkek arkadaşı olduğunu. 6 seneyi geçen bir birliktelik. :)

Kız arkadaşımın yaş 23, benim 25.

Şimdi sıkıntımız şu, akşam 8 civarında çay içmeye gelinecek şekilde konuşuldu. Böyle bir durumda hediye ne olur diye düşündüğümüzde tatlı uygundur gibi konuştuk. Tabi tatlıda da şöyle bir şey var, iyi bir yerden mi almak gerekir yoksa ortalama bir yerden mi almak gerekir?

Eğer Güllüoğlu gibi bi yerden alırsak bak bak gösteriş gibi en iyisinden almışlar algısı da oluşabilir çekincesi var. Ortalama bir yerden alıp durumu belirtip biraz daha özenli bir şekilde olması mı daha iyidir, yoksa kaliteli bir yerden almak mı?

2. konu ise ne giyeceğim konusu. Kot pant. üzerine gömlek kazak mı giymek daha uygun olur yoksa kumaş pant. üzerine gömlek mi daha uygun olur? Bu ilk ailelerin tanışması olacağından kumaş-gömlek abes kaçar gibi geldi bana.

Maddi durum olarak bizim aile daha iyi, kız arkadaşımın babası apartman görevlisi o yüzden tatlı konusunda gösteriş durumu diye algılanır mı dedik kendimizce. Meslekler ise kız arkadaşım avukat oldu, ben ise 2 yıldır bankacıyım.

Babası bugün bayağı detaylı sorguya çekmiş, işte evlenme durumunda nerede yaşayacaksınız vs. 2 yıldır farklı bir şehirdeyim ama İstanbul'a geleceğim yakın zamanda tayin bekliyorum. Nasipse seneye sonbahara düğün gibi düşünüyoruz.

Aileler arası yöre farkı yok, memleket olarak ailelerin arası farklı şehir olmasına rağmen 100 km.

Şimdiden tüm yorumlar için teşekkürler.

Birbirinizi seviyorsanız ne götürdüğünün bir önemi yok. Merhum bir doktor arkadaşım, sevdiği kızın ailesi ile görüşmeye giderken 1 kilo pırasa , 2 maydanoz götürmüştü. Hatırladıkça halen gülerim

• 23 25 yaşındasınız ve 6 seneyi geçen bir birliktelik
    Şimdiki liseliler....

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

23 25 yaşındasınız ve 6 seneyi geçen bir birliktelik
    Şimdiki liseliler....

Nasıl, anlayamadım?

Gelişme geçtiğimiz hafta sonu da ailesiyle birlikte bize geldiler, iade-i ziyarete. Tabi ben yoktum. Farklı bir şehirde çalışıyorum, İstanbul'a tayin bekliyorum. Ailem ve kız arkadaşım İstanbul'da.

Şimdilik bir sıkıntı yok gibi.

Geri planda aile hakkında araştırma yaptığını biliyorum. Memleketimde çalıştığım için haber geliyor, sizin aileyi sordular falan diye.

• Okurken bir mutlu oldum yahu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

23 25 yaşındasınız ve 6 seneyi geçen bir birliktelik
    Şimdiki liseliler....

Nasıl, anlayamadım?

Gelişme geçtiğimiz hafta sonu da ailesiyle birlikte bize geldiler, iade-i ziyarete. Tabi ben yoktum. Farklı bir şehirde çalışıyorum, İstanbul'a tayin bekliyorum. Ailem ve kız arkadaşım İstanbul'da.

Şimdilik bir sıkıntı yok gibi.

Geri planda aile hakkında araştırma yaptığını biliyorum. Memleketimde çalıştığım için haber geliyor, sizin aileyi sordular falan diye.

Tanıştığınızda lise yaşındaymışınız neredeyse, o zamandan beri 6 yıllık bir ilişki çok zor bulunur maşallah...
    şimdiki liseliler her gün başkasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 4 Kasım 2014; 21:35:43 >

• Hayırlı olsun kardeşim Allah bize de nasip eder inşaallah. Benim sormak istediğim aranızda 2 yaş varmış iki taraf için herhangi bir sorun oldumu yada evlenince olurmu çünkü sevgilimle aramda 1 yaş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Hayırlı olsun kardeşim Allah bize de nasip eder inşaallah. Benim sormak istediğim aranızda 2 yaş varmış iki taraf için herhangi bir sorun oldumu yada evlenince olurmu çünkü sevgilimle aramda 1 yaş var.

Yaştan ziyade kesinlikle memleketin önemli olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir durum var, 2 aile oturdu 2 kez konuşacak o kadar çok şeyleri var ki, onların anlattıklarını bizimkiler biliyor, bizimkilerin anlattıklarını onlar biliyor. Düşünsene birimiz atıyorum İzmir'li diğer aile Kastamonu'lu...

Biraz zihniyet meselesi, ayrımcılık yapmak istemem ama bunun önemli olduğunu insan böyle zamanlarda anlıyor...

Yoksa doğma büyüme İstanbul, kimin nereli olduğunu umursamam.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun kardeşim Allah bize de nasip eder inşaallah. Benim sormak istediğim aranızda 2 yaş varmış iki taraf için herhangi bir sorun oldumu yada evlenince olurmu çünkü sevgilimle aramda 1 yaş var.

Yaştan ziyade kesinlikle memleketin önemli olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir durum var, 2 aile oturdu 2 kez konuşacak o kadar çok şeyleri var ki, onların anlattıklarını bizimkiler biliyor, bizimkilerin anlattıklarını onlar biliyor. Düşünsene birimiz atıyorum İzmir'li diğer aile Kastamonu'lu...

Biraz zihniyet meselesi, ayrımcılık yapmak istemem ama bunun önemli olduğunu insan böyle zamanlarda anlıyor...

Ben dogma buyume Ankara kız Bartınli fakat oda dogma buyume burali valla bilmiyorum mesleği elime aliyim tez vakitte evlenmeyi düşünüyorum hayırlısı.

• quote:

quote:

quote:

Ben dogma buyume Ankara kız Bartınli fakat oda dogma buyume burali valla bilmiyorum mesleği elime aliyim tez vakitte evlenmeyi düşünüyorum hayırlısı.

Ahahaha ben de Bartın'lıyım ve kız arkadaşım Cide'li. Tabi doğma büyüme ikimizde İstanbul ama 2 yıldır Bartın'da çalışıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahaha ben de Bartın'lıyım ve kız arkadaşım Cide'li. Tabi doğma büyüme ikimizde İstanbul ama 2 yıldır Bartın'da çalışıyorum.

:D Amasra

• S**tr et kıyafeti moonwalk yaparak gir,malı çıkar,malın iyisi bu de

• 24 Ocak tarihinde 60 kişiyle söz yapıldı ve yüzükler takıldı. Şimdi sırada tayinin çıkması, ardından ev alımı ve düğün hazırlıkları.

Kız arkadaşımın babasının rakı sözü var bana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.