Şimdi Ara

CUMA GÜNÜ OKULDA BAŞIMA GELEN OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son ders boştu bahçede tek başıma oturuyordum bankta. Bir anda iki tane kız geldi iki yanıma oturdular. Şaşkınlığın verdiği ifadeyle onlara baktıktan sonra tekrardan uzaklara bakmaya devam ettim. Kısa bir süre birbirlerine baktıktan sonra bir tanesi cesaretini toplayıp nasılsın diye sordu. Ben de teşekkür ederek iyi olduğumu, onların nasıl olduğunu sordum. Gülerek biz de iyiyiz dediler. Daha sonra 10. sınıf olduklarını, okula bu hafta nakil olduklarını ve hiç arkadaşları olmadığını söylediler. Anladım der gibi başımı salladım. Cuma günü olduğundan çıkışta takılacaklarını, benim de eşlik edip etmek istemediğimi sordular. Biraz düşündükten sonra neden olmasın dedim. Çantamı almak için sınıfa çıkacağımı söyledim, onlar da tamam biz okul kapısında bekliyoruz dediler. Çantamı alıp okul kapısına vardığımda iki kızın beni orada beklediğini gördüm. Beni görünce gülümsediler. Birlikte yürümeye başladık. Nereye gidelim dediler, benim için fark etmeyeceğini söyledim. Kızlardan biri benim bildiğim bir bar/kafe tarzı mekan var, oraya gidebiliriz dedi. Yanındaki kız arkadaşına bakıp hangisi, şu bizim yer mi? dedi. Evet dedi kız. Mekana vardığımızda birer tane bira söyledik. Kızlardan biri karşımda biri yanımda oturuyordu bu defa. Zaman ilerledikçe hepimizin kafası güzel oldu, özellikle kızların. Diğer kız da yanıma geçti. Kızlardan biri kafasını boynuma yasladı. Bu esnada bana sevgilin var mı? Kaç kişiyle çıktın? gibi ergen soruları soruyorlardı. Ben de cevaplıyordum sorularını. Daha sonra kızlardan biri midesinin bulandığını, tuvalete gideceğini, benim de eşlik edip edemeyeceğimi sordu bana. Ben neden olmasın diyerek koluna girip kızlar tuvaletine götürdüm kızı. Bana sen de gir içeri dedi. Olmaz dedim. Sonra içeriye baktı, içerisi boş gel lütfen, çok kötü hissediyorum kendimi dedi. Ben de etrafıma bakındım, tereddüt ederek içeri girdim. Beni boynumdan kavrayıp dudaklarıma yapıştı. Çılgınca öpüşmeye başladık. Daha sonra kabinlerden birinin kapısını açıp içeri kitledi kendini. Hayal mayal hatırlıyorum "şimdi getiriyorum efendim" tarzı bir ses işittim. Tabi o sırada şehvetin verdiği heyecanla bir an önce oradan çıkmasını bekliyorum. Daha sonra aniden kapıyı açıp beni gömleğimin yakasından yakaladı, kafamı klozetin içine soktu. Bir müddet çok ağır ve rahatsız edici seslere maruz kaldıktan sonra kendimi gülyabani zındanında buldum. Kızların ikisi de oradaydı. Gülyabaniye dönüşmüşlerdi. Biri bir kolumdan diğeri diğer kolumdan tutuyordu.

Bu da böyle bir anımdır arkadaşlar. 2 gündür aklımdan çıkmıyor o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Okuyun temiz okudum pişman değilim
  • Gözlerim ağrıdı thx

Edit: Nedense güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 29 Mart 2015; 15:25:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyun temiz

• yemedi,"bir dh'li sondan okur"dhsözü aklıma geldi.derhal sondan başladım pişman değilim.

• okumayın gülyabani

• Nickinden utan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • postların zamanına bak

• Okumayin gulyabani

• okumayın zebani

• okumayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Nickinden utan

arada eğlenmek gerekiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Nickinden utan

arada eğlenmek gerekiyor hocam

Sanatsal csbler bekliyoruz o halde.

• inandırıcı değil
    şu bizim mekan mı sorusundan sonra okumayı bıraktım basit akasya durağı senarto texti tadındaydı
  • KALBİM KADAR TEMİZ OKUYUN
  • Wow

• Okula yeni nakil olan kız yürüme mesafesi kadar yakın olan bar ı nereden biliyor, ve sürekli oraya neden gidiyor? Yeni geldiği halde tüm bardaki tüm insanlar onu nerden tanıyor?
    Fake and gay

• Okuyun rus klasiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani

postların zamanına bak

ahahah nasıl denk gelmiş şaşırdım

• neden olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.