Şimdi Ara

Culpa Innata ( Çıktı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk oyun yapımcısı Momentum tarafından PC platformu için geliştirilen macera oyunu Culpa Innata tamamlandı. Tamamen 3D olarak hazırlanan oyunda bir cinayeti araştıran güvenlik görevlisi Phoenix Wallis rolünü üstleneceğiz. Kuzey Amerika'da Strategy First firması tarafından dağıtılacak oyun 23 Ekim 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.

Culpa Innata ( Çıktı )

Culpa Innata ( Çıktı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 27 Ekim 2007; 21:02:06 >

• SS'ler:

Culpa Innata ( Çıktı )

Culpa Innata ( Çıktı )

Culpa Innata ( Çıktı )

• ismi neden Türkçe değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

ismi neden Türkçe değil

+7

• quote:

ismi neden Türkçe değil

Dünyada yaygınlaşsın di,ye ama bu grafiklerle zor be yine de destek çıkmak lazım
  • Keşki Türkiyede Cinayetleri Araştırsaydık.Adıda Komiser Fatma ''Kanun Namına''
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

ismi neden Türkçe değil

Dünyada yaygınlaşsın di,ye ama bu grafiklerle zor be yine de destek çıkmak lazım

Yabancılarda bayılıyordu Türk oyunlarına
    Kendi dilini sevmeme desek daha doğru olur bence
    Daha yazdıkları oyun isminim Türkçe anlamını bilmiyorlar bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya isim misim neysede, şu grafikler.. Kabus 22 ve Pusu bile bin basar bu grafiklere
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolombus01

Ya isim misim neysede, şu grafikler.. Kabus 22 ve Pusu bile bin basar bu grafiklere

bizim türklerin şu an yaptıkları en büyük oyun crysis bunlar hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

Ya isim misim neysede, şu grafikler.. Kabus 22 ve Pusu bile bin basar bu grafiklere

Ya Türkler diyoruz da, başındaki kişiler Türk sadece, onlar da doğma büyüme Almanyalılar. Bence Türk oyunu denilen şey içinde emeği geçen herkesin, grafikleri, senaryoyu yaratan herkesin Türk olmasıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

CRYSIS e türk yapımı demek ne kadar doğruysa türkiyede üretilen ford opel arabalara türk yapımı demek o kadar doğrudur yani doğru değil başındakiler türk ama almanyada yaşıyorlar Türk sermayeli türk oyunu olsa eyvallah

• Böyle oyunu Crysis in yanına bedava verseler kurmam
  • Bizim Türkler işte anca adventure yaparlarAma olsun gelişme var
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Bizim Türkler işte anca adventure yaparlarAma olsun gelişme var

Tabi ya bunun gibi iki üç stüdyo birleşse fahrenheit ın grafik kalitesine ulaşsalar bir süre yeter o grafik motoru...
  • Oyunun ismi İngilizce, Oyunun dili ingilizce ??? Yapımcısı Türk, ne ala memleket.

Oyun madem ingilizce olacak , e ben gider çok daha adamakıllı grafikleri olan bir oyun oynarım. Gerçi senaryosu nasıldır, ne iştir bilemiyorum ama leveldan okuduğum kadarıyla ( hatırladığım ) bu oyunda farklı bir şeyler vardı
  • Türkçe mi koysalardı adını iyiki türkçe değil (ki ingilizce de değil bilmeden konuşun siz daha) siz orj oyun almıyorsunuz Türkiye bir oyun pazarı değildir türkçe isim koymalarınında hiçbir anlamı yok.Anca dışarda satılma payını düşürür...
    Siz grafiklere bakmaya devam edin böyle daha çok oyun beklersiniz zaten ünlü firmalarda sıfır deneyimle süper grafik teknolojileri vahi olarak geliyor.Bu yapımcılarda o kadar sermaye olabilir mi sanıyorsunuz?
    Anca adventure da ne demek ;oyun türü iyi veya kötü olmaz oyun iyi veya kötü olabilir.Tabi adventure oyunlardan çakmayıp çamur atmak kolay.
    Crysis tabi Türklerin Farcry da Türklerindi kendinizi kandırın siz daha oyun bitim ekranında sadece 10'larca isim arasında 3 Türk isim var?
    Ekran görüntülerine bakıp oyunları sorgulamak da gayet komik.Oyunu oynayan yok yorum yapıp boş konuşan çok...

Sadece bu topic bile Türk oyun sektörünün neden gelişmediğinin kanıtır.İşallah Türkler 100 yıl daha kaliteli oyun yapamaz siz de burda anca saçma sapan konuşursunuz...Ne kadar kolay sanıyorsunuz bazı şeyleri crysis şu anda teknolojinin ulaştığı en üst basamaklardan biridir.Sen acemi bir firmanın ilk yapımıyla dünyanın beklediği üstüne trilyonlarca para yatıran oyunu karşılaştırın..

• quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Türkçe mi koysalardı adını iyiki türkçe değil (ki ingilizce de değil bilmeden konuşun siz daha) siz orj oyun almıyorsunuz Türkiye bir oyun pazarı değildir türkçe isim koymalarınında hiçbir anlamı yok.Anca dışarda satılma payını düşürür...
    Siz grafiklere bakmaya devam edin böyle daha çok oyun beklersiniz zaten ünlü firmalarda sıfır deneyimle süper grafik teknolojileri vahi olarak geliyor.Bu yapımcılarda o kadar sermaye olabilir mi sanıyorsunuz?
    Anca adventure da ne demek ;oyun türü iyi veya kötü olmaz oyun iyi veya kötü olabilir.Tabi adventure oyunlardan çakmayıp çamur atmak kolay.
    Crysis tabi Türklerin Farcry da Türklerindi kendinizi kandırın siz daha oyun bitim ekranında sadece 10'larca isim arasında 3 Türk isim var?
    Ekran görüntülerine bakıp oyunları sorgulamak da gayet komik.Oyunu oynayan yok yorum yapıp boş konuşan çok...

Sadece bu topic bile Türk oyun sektörünün neden gelişmediğinin kanıtır.İşallah Türkler 100 yıl daha kaliteli oyun yapamaz siz de burda anca saçma sapan konuşursunuz...Ne kadar kolay sanıyorsunuz bazı şeyleri crysis şu anda teknolojinin ulaştığı en üst basamaklardan biridir.Sen acemi bir firmanın ilk yapımıyla dünyanın beklediği üstüne trilyonlarca para yatıran oyunu karşılaştırın..

adamım kesinlikle katılıyorum benim düşüncelerime de tercüman oldun

• hımmmm daha önceden görmüştüm ama ss leri bu kadar detaylı görmemiştim anlaşılan o ki ben oynayabilcem .inş fx5500 le son oyunum olur...türkçe nie diil ya .keşke crysis gibi türkçe desteği falan da olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Türkçe mi koysalardı adını iyiki türkçe değil (ki ingilizce de değil bilmeden konuşun siz daha) siz orj oyun almıyorsunuz Türkiye bir oyun pazarı değildir türkçe isim koymalarınında hiçbir anlamı yok.Anca dışarda satılma payını düşürür...

+1.

Kardeşim Türkçe koysalar adını, gidip de harbiden orijinalini alacak mısın? "Yok baba maksat dil mil Türkçe olsun olay bu aga" ile olmuyor bir süre sonra. Ruslar da oyun yapıyolar kaçının adı Rusça der misiniz bi? Serious Sam'in adı Kril alfabesiyle yazılı olsa kaçınız oynayacaktınız?

• içinde Türk ismi geçen Türkçe seslendirilmiş kaç tane oyun var ki?
    güya yaygınlaşacak diye saçma sapan isimler konuluyor bırakın artık avrupa özentisini ya Türksünüz siz alırlarsa Türkler alsın ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.