Şimdi Ara

Cube u30gt Mini 7inç DESTEK ve PAYLAŞIM(ilk mesajı okuyunuz) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
6
Favori
60.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat:
    US $112,37 - 165.98 / adet
    Toplu Fiyat:
    3% on (10 adet veya daha fazla)
    Bundle:
    Seçenek 1 Seçenek 2 Seçenek 3 4. Seçenek Standart
    Miktar:
    parça
    Nakliye Maliyet:
    US $ 14.63 için Türkiye'de Via Çin Post Air Mail
    Teslim Süresi:
    15-27 günlük

112 mi 165 mi?

Öncelikle tüm forum üyelerine Cube Tablet Pc lere gösterdikleri ilgi için AlldoCube Technology And Science Co., Ltd, adına teşekkür ediyorum.

Cube markasının Türkiye satışları üretici firma hizmet ve garanti şartları ile Cube Türkiye tarafından Aralık ayında başlatılacaktır. Cube Türkiye, AlldoCube Technology And Science Co., Ltd,' nin Türkiye'deki yasal satış ve satış sonrası hizmetlerini verecek olan Türkiye hizmet kanalıdır. Cube Türkiye web sitesi kısa süre içerisindewww.51cube.com.tr adresinden yayına başlayacaktır.

Cube markasının tüm ürünleri orijinal Türkçe yazılım desteği ile tüm Türkiye çapında çeşitli bayi kanalları ile satışa sunulacaktır. Ürünleri Internet tabanlı satış sitelerinden alma imkanlarının yanı sıra, pek çok elektronik market ve elektronik ürün satışı yapmakta olan mağazalardan cihazları görüp test ederek almak mümkün olacaktır.

CUBE TÜRKİYE HİÇ BİR SATIŞ KANALI İLE ÖN ÖDEMELİ SİPARİŞ VEYA BENZERİ BİR ŞEKİLDE SATIŞ YAPMAMAKTADIR. ÇEŞİTLİ SATIŞ NOKTALARINDA ÖN ÖDEMELİ OLARAK SATIŞ YAPMAKTA OLAN ŞAHIS ve/veya ŞİRKETLER İLE HİÇ BİR İLGİMİZ YOKTUR. BU ŞEKİLDE CUBE ÜRÜNLERİNİ TEMİN ETMEK İSTEYEN SAYIN MÜŞTERİLERİMİZİN YAŞAMAKTA OLDUKLARI ZARAR ve MAĞDURİYET CUBE TÜRKİYE SORUMLULUĞUNDA DEĞİLDİR. CUBE TÜRKİYE ÜRÜN SATIŞINA ARALIK AYINDA BAŞLAYACAKTIR. ÜRETİCİ GARANTİSİ VE SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ İLE ÜRÜNLERİMİZİ TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ SATIŞ NOKTALARIwww.51cube.com.tr ADRESİNDEN YAYINLANACAKTIR.

İLGİLİLERE SAYGIYLA DUYURULUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: cubeturkiye

Merhaba.

Öncelikle tüm forum üyelerine Cube Tablet Pc lere gösterdikleri ilgi için AlldoCube Technology And Science Co., Ltd, adına teşekkür ediyorum.

Cube markasının Türkiye satışları üretici firma hizmet ve garanti şartları ile Cube Türkiye tarafından Aralık ayında başlatılacaktır. Cube Türkiye, AlldoCube Technology And Science Co., Ltd,' nin Türkiye'deki yasal satış ve satış sonrası hizmetlerini verecek olan Türkiye hizmet kanalıdır. Cube Türkiye web sitesi kısa süre içerisindewww.51cube.com.tr adresinden yayına başlayacaktır.

Cube markasının tüm ürünleri orijinal Türkçe yazılım desteği ile tüm Türkiye çapında çeşitli bayi kanalları ile satışa sunulacaktır. Ürünleri Internet tabanlı satış sitelerinden alma imkanlarının yanı sıra, pek çok elektronik market ve elektronik ürün satışı yapmakta olan mağazalardan cihazları görüp test ederek almak mümkün olacaktır.

CUBE TÜRKİYE HİÇ BİR SATIŞ KANALI İLE ÖN ÖDEMELİ SİPARİŞ VEYA BENZERİ BİR ŞEKİLDE SATIŞ YAPMAMAKTADIR. ÇEŞİTLİ SATIŞ NOKTALARINDA ÖN ÖDEMELİ OLARAK SATIŞ YAPMAKTA OLAN ŞAHIS ve/veya ŞİRKETLER İLE HİÇ BİR İLGİMİZ YOKTUR. BU ŞEKİLDE CUBE ÜRÜNLERİNİ TEMİN ETMEK İSTEYEN SAYIN MÜŞTERİLERİMİZİN YAŞAMAKTA OLDUKLARI ZARAR ve MAĞDURİYET CUBE TÜRKİYE SORUMLULUĞUNDA DEĞİLDİR. CUBE TÜRKİYE ÜRÜN SATIŞINA ARALIK AYINDA BAŞLAYACAKTIR. ÜRETİCİ GARANTİSİ VE SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ İLE ÜRÜNLERİMİZİ TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ SATIŞ NOKTALARIwww.51cube.com.tr ADRESİNDEN YAYINLANACAKTIR.

İLGİLİLERE SAYGIYLA DUYURULUR.

ben daha yeni çinden getirttim "cube mini" Türkiye'deki 2 sene garantisinden yararlanabilir miyim?

veya sorun olduğu zaman tamirat, parça değişimi falan yapılacakmı yurt dışından alınma ürünlerin?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

aliexde hangi fiyat geçerli

Fiyat:
    US $112,37 - 165.98 / adet
    Toplu Fiyat:
    3% on (10 adet veya daha fazla)
    Bundle:
    Seçenek 1 Seçenek 2 Seçenek 3 4. Seçenek Standart
    Miktar:
    parça
    Nakliye Maliyet:
    US $ 14.63 için Türkiye'de Via Çin Post Air Mail
    Teslim Süresi:
    15-27 günlük

112 mi 165 mi?

112$ sadece tablet fiyatıdır, diğerleri aksesuarlarla beraber olan fiyatlardır
  • Arkadaşlar birde PIPO U1 var aynı işlemciyi kullanıyorlar galiba bunun çözünürlüğü ve fiyatı daha yüksek bu tablet ile ilğili görüşleriniz nedir ?Bu arada PIPO U1 alüminyum kasa imiş çizilme çok olurmu bu tablette.

Orijinalden alıntı: AygulOz

Arkadaşlar birde PIPO U1 var aynı işlemciyi kullanıyorlar galiba bunun çözünürlüğü ve fiyatı daha yüksek bu tablet ile ilğili görüşleriniz nedir ?Bu arada PIPO U1 alüminyum kasa imiş çizilme çok olurmu bu tablette.

PIPO tabletleri inceledim yakın zamanda yabancı forumlarda.Hyundai Hold x sipariş vermesem mutlaka PIPO alırdım,önce görmedim.wi-fi olarak çok iyi diyorlar,kasa yapısı olarakta kaliteli yazmışlar.Çizilme olarak sanmam pek,plastik olanlardan daha iyi olacağı kesindir

iki aylık bekleyisten sonra cube mini tabletime kavuştum sonunda

büyük bir hevesle actım kutusunu vee tablet açılmıyor, hemen sarj cihazını cıkarttım baktım usb üzerinden sarj adaptörü koymuslar (çok çakal bu çinliler) yinede bir umut taktım sarja malesef tık yok

ertesi gün uygun adaptör buluncaya kadar,, tablet bozukmu heyecanı ile bekledim 3,,4 elektronikçi gezerek gerekli adaptör ve ucunu buldum (ataba 3,12v ayarlı 2250mA )

hemen sarja taktım ve tablet açıldı sevindirik oldum

sarja takınca tablet kapalı olsa bile açılıyor ve gelen kilit ekranında,, sarj oluyor ve dolan pilin yüzdesi yazıyor

bahsi geçen adaptör ile yaklasık 4 saat civarında %100 sarj oldu,, yazısı geldi

arkasındaki kapakta batarya kapasitesi 5v 2000mA olarak yazıyor

sarj olurken adaptör girişi tarafından, tabletin orta tarafına kadar hafif bir ısınma söz konusu (bu adaptörün yüksek mA lı olusundan kaynaklanabilir ve bataryaya bir zararı varmıdır tam bilmiyorum),,ayrıca sarj olurken dokunmatikte bir problem yasamadım bütün islemler düzgün bir sekilde çalıstı (ortalama 30 dk kurcalamısımdır)

gelelim tabletin kendisine internet baglantımı henüz yapamadım (vi-fi) baya bi ugrastım kimlik dogrulama yapılamadı uyarısı ile karsılastım
    çözümü ise çok basitmis google amca söyledi (vi-fi sifrenizde türkçe karakter varsa,, vi-fi üzerinden tablet modeme bağlanamıyor )sifreyi düzelttim ve internete bağlandım

vi-fi cekim gücüne gelirsek modem ust katta ve tam altında sinyal 3 çubuk,, mutfak hol ve cocuk odası yanındaki odalar,, oralardada 3 çubuk iki oda yanında yatak odası orada 2 ile 3 çubuk,, yani en uzak nokta modemden bir kat asagıda ve 8metre mesafede,,
    hanımda samsung corby vı_fı var onun çektiği bütün vi-fi bağlantılarını bir tık geriden çekiyor

ilk android cihaz tecrubem olduğundan bende yeni yeni öğreneceğim kullanımını,,genel olarak cihazın tepkileri çok iyi ve hızlı

dokunmatik hızı teknosalarda baktıgım samsung kadar iyi diyebilirim
    uygulamaları açma hızıda gayet yeterli,, hemen değişiyor ekran
    internet kendi tarayıcısından girdim,choreme yeterince hızlı ve videoları sorunsuz izleyebildim (youtube vs)
    sarj dolduktan sonra toplamda 3 saat kadar vi-fi kapalı kurcalamısımdır cihazı ve 1 saat te internette bakındım, (sarjı öglen 3 civarı %100 olunca cıkardım ve gece 1,30 da,, %33 de bıraktım )
    uygulamalara ve internete bakarken cihaz az da olsa ısınıyor (girislerin olduğu yerin 3 4 cm ilerisi sanırım islemci burada )

hoparlör sesi düsük ,, orta seviye gürültülü yerlerde dikkatinizi vererek duyabilirsiniz ,,sesi sona getirince birazda sesde bozulma oluyor ama benim için gayet yeterli

resimlerdeki ve yazılardaki görünürlük,renkler çok iyi, videolardaki görüntüde gayet tatminkar,, cözünürlüğe ve hareketliliğe göre sanırım biraz değişimler oluyor ama 1 metre geriden bakınca buda anlaşılmıyor (( bu görüntüle internet üzerinden bakıldı)

tablete filim yükleyemedim daha hd ve fullhd görüntüleri nasıldır bilemiyorum ama ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için gayet güzel görüntü verecektir,, ama renk kalitesi ve hareketli sahneler hakkında seyredince yorum yaparım

ben verdiğim paranın, karşılığından fazlasını aldığıma inandım ve umarım bi sorun çıkarmaz

aklıma gelenler bunlar sorusu olan olursa yine bildiğim kadarı ile cevaplarım

gelelim benim sorularıma

android hakkında bilgim sıfır,, biraz sordum google amcaya yeni yazılım cıkarmıslar diye okudum 4,1,1

http://cinlitabletler.com/Konu-CUBE-U30GT-M-V-1-04-CLEANED-OFFICIAL-JELLY-BEAN-4-1--1385 bunu tabletinde çalıstıran oldumu

bu cihazı rotlamak yada benzer seyleri yapmak için gerekli yazılımlar vs nelerdir ,, varmıdır bir klavuzu

cube u30gt ile aynı programları mı? kullanmak gereklidir

içinde bi dünya gereksiz çince uygulama var yokmudur bunların temizlenmiş hali yada nasıl temizlerim bunları?

iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 14 Kasım 2012; 3:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

hayırlı olsun benimkide cumaya kadar gelecek inş, benimde ilk android tabletim aynı cevaplara ihtiyacım olacak.

şarj aleti çıkmaması kötü, usbden şarj çok uzun sürer uygun bir adaptör banada lazım olacak, ayrıca otg kablo cart curtta almamıştım

başka bir arkadaş wi-fi için kötü demişti, sizin testinizi okuyunca rahatladım biraz wi-fi dandikse bnm için tabletin önemi kalmaz çünkü
    daha önce elf2,aurora2,fire kullandım
    cube çok iyi geldi bana harika:))
    henüz rom falan yüklemedim eğer sorun yoksa yüklemicem zaten
    bende şarz aleti falan çıktı kutusundan

çince uygulamaları marketten "Root Uninstaller" kurup kaldırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intifada54 -- 14 Kasım 2012; 18:18:30 >
    Satılık_iPad mini Smart Cover_mavi; 75 tl yeniden farksız aos tan alınma
  • benimde az evvel geldi ama açılmıyor, usb den şarja bağladım yine açılmadı..

priz şarj aleti yok kutuda

tavsiyesi olan varmı???

Orijinalden alıntı: intifada54

herkese hayırlı olsun
    bende benimde bugün geldi
    tablet gercekten çok iyi
    daha önce elf2,aurora2,fire kullandım
    cube çok iyi geldi bana harika:))
    henüz rom falan yüklemedim eğer sorun yoksa yüklemicem zaten
    bende şarz aleti falan çıktı kutusundan

çince uygulamaları marketten "Root Uninstaller" kurup kaldırabilirsiniz

senin kutudan çıkan adaptörün özelliklerini yazarmısın bana

adaptörde yazanlar bunlar
    Satılık_iPad mini Smart Cover_mavi; 75 tl yeniden farksız aos tan alınma
  • ok hocam saol

sarj cihazı nasıl

tabletin usb üzerinden sarj özelliği yok ister adaptörle ister bilgisayar üzerinden

gerekli adaptörü almak gerekiyor

gelelim benim probleme usb kablosunu tablete takıyorum ve usb depolama birimini aç diyorum bilgisayar tableti u30gt-M (h) olarak görüyor

müzik yada filim kopyalamak istediğimde islem baslamıyor ve pencere donuyor bu sekilde iken tabletten ayarlar,geliştirici seçenekleri,usb hata ayıklaması nı acık yapıyorum

önceki işlemi kapatıp tekrar bilgisayarda u30gt-M (H) Olarak açıyor yine karta bir şey atmaya çalıstığında yine donuyor varmıdır bir sebebi,, kafam durdu

• quote:

hayırlı olsun Lasvegaswings

sarj cihazı nasıl

tabletin usb üzerinden sarj özelliği yok ister adaptörle ister bilgisayar üzerinden

gelelim benim probleme usb kablosunu tablete takıyorum ve usb depolama birimini aç diyorum bilgisayar tableti u30gt-M (h) olarak görüyor

müzik yada filim kopyalamak istediğimde islem baslamıyor ve pencere donuyor bu sekilde iken tabletten ayarlar,geliştirici seçenekleri,usb hata ayıklaması nı acık yapıyorum

önceki işlemi kapatıp tekrar bilgisayarda u30gt-M (H) Olarak açıyor yine karta bir şey atmaya çalıstığında yine donuyor varmıdır bir sebebi,, kafam durdu

hocam tableti bi çalıştırabilsem bakacamda daha gelemedik oralara :)

senin aldığın adaptörün tam olarak markası ve değerleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

sarj cihazı nasıl

ben genele sormustum

ataba AT-2312S 3v ile 12v arası ayarlanabilen 2250 ma adaptör,, ama ince ucu yok onu ayrı alıp taktırdım

• Sipariş 4'ünde kargolandı ve bugün PTT'ye geldi fakat mesaideyim alamadım. Yarın alınca neler yapsam diye araştırırken adaptör ile ilgili başlıklarda moral darma duman oldu Hayırlısı bakalım deyip sabahı bekleyeceğiz artık, bakalım beni nasıl bir sürpriz bekliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

sarj cihazı nasıl

ben genele sormustum

ataba AT-2312S 3v ile 12v arası ayarlanabilen 2250 ma adaptör,, ama ince ucu yok onu ayrı alıp taktırdım

valla hocam bozuk çıkarsa çok üzülecem 2 aydır bekliyorum zaten hep bozuk çıkmasından korkuyodum

• tablet bozuk değilmiş.

adaptörle şarja takınca açıldı "alperenugur" arkadaşımızda olduğu gibi, pil tamamen boştu %1 den doldurmaya başladı.

bişey deneyemedim, sadece içindeki video klibi açtım harika oynattı hiç takılmadan ayrıca görüntüsü gerçekten güzel aletin renkler parlak ve canlı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.