Şimdi Ara

Cube U30-GT İncelemem-Destek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
6
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vil55

İnşallah hocam yarın bir daha görüşeceğim,geri gönderme durumu olursa teknofark'tan yardım alacağım.

müjdeli haberi bekliyoruz... Hadi Hayırlısı...
  • Rom yükleme bölümü eklenmiştir.
  • quote:

Rom yükleme bölümü eklenmiştir.

H ile W olarak 2 tane koymuşsunuz, sanırım W>world demek, o yeterli olur değil mi?
  • bende tableti yeni aldım aliexpress den elime ulaştı kullandım inceledim cidden bi hata bulamadım çok memnunum u30gt w dan. yalnız bu rom yükleme noluyo ne işe yarıyor yapmak gerek mi bu konuda açıklama yaparmısınız?
  • Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

@kemaly34 Faydası var, performans artar, işe yaramaz gömülü uygulamalardan kurtulursunuz tabi ama XDA'da dedikleri gibi, eğer ROM ya da Root nedir bilmiyorsanız, büyük ihtimalle ihtiyacınız yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Rom yükleme bölümü eklenmiştir.

H ile W olarak 2 tane koymuşsunuz, sanırım W>world demek, o yeterli olur değil mi?

Cube U30GT 'nin W, H ve T olmak üzere 3 modeli var. Temelde bir farkları yok ayrıca world, Hongkong, test gibi anlamlara gelMİyor. W modeli için W'ye uygun romu, H modeli için de H'ye uygun romu yüklemeniz gerekiyor.
  • ROM hakkında Teknofark'a attığım e-mailin gelen cevabını sizlere aktarıyorum;

Değerli müşterimiz,

Bu soruyu bir örnekle açıklamakta fayda var,

Örneğin siz bir laptop satın aldınız. Satıcı size orijinal bir işletim sistemi verdi ve cihazınızda bunu kullanmanızı istedi. Fakat siz buna uymayarak gidip cihaza farklı bir işletim sistemi yüklediniz ve cihazınız bu işletim sistemi yüzünden hasar gördü. Satıcıya garanti kapsamında yaptırmak istediğinizde hasarın işletim sistemi değişikliğinden kaynaklandığını tespit ettiklerinde bunu kullanıcı kusuru olarak görmektedirler.

Bu örnek üzerinden şu sonuca varmak mümkündür. Size ulaşan tabletinizi en azından garanti süresi içerisinde cihaz üzerinde gelen orijinal rom ile kullanmak gereklidir. Aksi halde Rom değişikliklerinden kaynaklı hasarlarda garanti kapsamına alınması imkansızdır.

Bir diğer konuda Rom değişikliği yaptınız ama bundan kaynaklı olmayan farklı bir arıza meydana geldi. Bu durumda satıcınızın insafına kalmışsınız demektir. Satıcınız bu arızanın Rom değişikliğinden kaynaklandığını ve garanti kapsamına alamayacağını iddia edebilir ki birçok Çin li satıcı maalesef bu yola başvurmaktadır.

Biz de müşterilerimizin bu tip sorunlar yaşamaması adına cihazlarında kesinlikle Rom değişimi yapmamalarını rica ediyoruz.

Saygılar sunarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 20 Temmuz 2012; 15:09:26 >

• Root hakkında;

Root ederseniz garanti kapsamı dışında kalacaktır.

Saygılar sunarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 20 Temmuz 2012; 15:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

@kemaly34 Faydası var, performans artar, işe yaramaz gömülü uygulamalardan kurtulursunuz tabi ama XDA'da dedikleri gibi, eğer ROM ya da Root nedir bilmiyorsanız, büyük ihtimalle ihtiyacınız yoktur.

Kibarlık beyfendiliktendir dostum,nezaketen insanların birbirlerine teşekkür etmesi güzel bir şeydir bunda yorum yapılacak bir şey yok birbirimize küfür mü edelim...

Ayrıca önerdiğim siteler hakkında lütfen yorum yapmayın,siz buradan ne alabiliyorsanız onu alın;keyfimden değil ben burada insanların iyiliğini düşündüğüm için öneriyorum...

Bak ''d3vil55'' hocamız almış ekran sorunlı çıktı,ne diyor yukarıda okudun mu ?

''45-50 lira fazla verin teknofark'dan getirtin işiniz garanti olsun diyor''

Benim önerilerimin insanların işine yarayacağını düşünüyorum...

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 20 Temmuz 2012; 14:32:20 >

• Yakın zaman içinde teknofarktan almayı istiyorum.
    Ağustos ayı gibi aranıza katılacağım :)
    Başlığın açılmasına bu nedenle çok sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eccocan

Yakın zaman içinde teknofarktan almayı istiyorum.
    Ağustos ayı gibi aranıza katılacağım :)
    Başlığın açılmasına bu nedenle çok sevindim.

Dostum sorun olursa biz burdayız,olmazsak da şahsıma PM at e-mail'den görürüm

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaly34

bende tableti yeni aldım aliexpress den elime ulaştı kullandım inceledim cidden bi hata bulamadım çok memnunum u30gt w dan. yalnız bu rom yükleme noluyo ne işe yarıyor yapmak gerek mi bu konuda açıklama yaparmısınız?

ROM var olan sistemi daha iyi işler hale getirmek için tablet vb. android cihazlara yapılan yazılım yüklemesidir...
  • Bu teknofark sitesine 9.7" IPS A9 işlemcilili bluetoothlu model eklenmiyecek mi? Kısaca U30gt'nin ekranının 9.7" olanı yani
  • Arkadaşlar her gelen mesajı okuyorum burada amacım size yardımcı olmak,daha detaylı inceleme yapıcaktım ama tableti geri gönderdim yukarıdaki mesajdada görürsünüz ekranı sorunlu çıktı,satıcı donanımsal oldğunu kesinlikle değişmesi gerektiğini söyledi.Rom nedir ne işe yarar diyen arkadaşlar için gelen cube u30gt içindeki yazılım bolca çince uygulama ve gereksiz bir sürü araç gereçle doldurulmuş,klavyesi bile doğru dürüst türkce değildi,root yapılmamıştı,bende internetten evo romu bulup kurdum sonuçları gayet iyi stabil olarak çalışıyor,sistem rootlu bir şekilde çalışıyor,herhangi bir gereksiz uygulama yok yani orjinal romdan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu teknofark sitesine 9.7" IPS A9 işlemcilili bluetoothlu model eklenmiyecek mi? Kısaca U30gt'nin ekranının 9.7" olanı yani

Hocam kastettiğiniz bu mu ?

http://teknofark.com/index.php?route=product/product&path=47&product_id=117
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelos

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu teknofark sitesine 9.7" IPS A9 işlemcilili bluetoothlu model eklenmiyecek mi? Kısaca U30gt'nin ekranının 9.7" olanı yani

Hocam kastettiğiniz bu mu ?

http://teknofark.com/index.php?route=product/product&path=47&product_id=117

Hayır, o eski nesil A8 işlemcili olanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelos

quote:

Bir sayfa boyunca 3 kişi birbirine teşekkür edip durmuş, onu okuduk yani. Tablet hakkında bilgi edinmeye gerek var, niye sürekli birbirimize; "Rica Ederim" "Hayır, ben rica ederim" deyip teknofark.com adlı bir siteden bahsetmeyelim değil mi ama :)

Kibarlık beyfendiliktendir dostum,nezaketen insanların birbirlerine teşekkür etmesi güzel bir şeydir bunda yorum yapılacak bir şey yok birbirimize küfür mü edelim...

Ayrıca önerdiğim siteler hakkında lütfen yorum yapmayın,siz buradan ne alabiliyorsanız onu alın;keyfimden değil ben burada insanların iyiliğini düşündüğüm için öneriyorum...

Bak ''d3vil55'' hocamız almış ekran sorunlı çıktı,ne diyor yukarıda okudun mu ?

''45-50 lira fazla verin teknofark'dan getirtin işiniz garanti olsun diyor''

Benim önerilerimin insanların işine yarayacağını düşünüyorum...

İyi günler...

Teknofark.com'u her mesajında tavsiye ederek kendini insanlığa falan mı adamış oluyorsun, ne oluyor yani? Ben birinin Çin'den ya da Türkiye'den tablet almasıyla para kazanacak değilim ama bu aracıların da insanların korkularını sömürerek para kazandıkları ortada. Sen de bu korkuyu örnekler göstererek körüklemeye çalışıyorsun, olay bu. "Önerilerim" dediğin şey sadece bir öneri o da teknofark.com madem bu kadar yardımseversin başka bir site tavsiyesi de alalım o zaman. Sitede "ArtesTeknik" diye bir kullanıcı var zaten sen de nickini "TeknoFark" diye değiştir, sen de rahat et millet de neyle karşı karşıya olduğunu bilsin..

• quote:

yav bırak teşekkür ederek konu kirlensin.elindeki tabletleri satmaya çalışıpta konuyu kirleten çok.sırf bunun için bir sayfa kirletilmiş bir konuda.
  • bende teknofarktan sipariş verdim hayırlısı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasas1285 -- 22 Temmuz 2012; 12:42:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.