'Cübbeli Ahmet', Ebrar Karakurt'u Hedef Aldı, Toplu Helâklara Maruz Kalmaktan Selâmette Kalalım (2. sayfa)

-
-
Toplum bu sürekli zihni belden aşağısında olan sakallılardan helâk olmuyorsa hiçkimseden ve hiçbir şeyden helâk olmaz, merak etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstemiyorsan girme ilişkiye.. Zorlayan mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 17 Ağustos 2021; 15:3:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: koc28
Yorumlar ilerici çağdaş kaynıyor vaybe, İslam bunu emrediyor müslüman olmak zorunda değilsiniz, sizi ne alakadar eder.Başka bir insanın özel hayatına karışmak sizi ne alakadar eder?
quote:
Orijinalden alıntı: koc28
Yorumlar ilerici çağdaş kaynıyor vaybe, İslam bunu emrediyor müslüman olmak zorunda değilsiniz, sizi ne alakadar eder.Ülkede sizin gibi gerici kaynıyor. Sanane milletin dini size ne siz Kendi kaba etinizi kurtardiniz da millete mok Atar oldunuz
Çok meraklılarsa girsinler ilişkiye sanane gay arkadaşları niye rencide ediyosun
Ahmet hoca hakli escinsellige gecit verilmeyecek. Turkun orfu adeti degil bu pislik sey ayrica dinende yasak ve berbat birsey… tepki konulmali savunanlarida makamindan etmeli…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LGBT midir nedir ben de sevmem
Dötverenliğin alemi yok tabi de ...
Bana ne,kim naparsa yapsın der geçerim ...
Bunca bela yetmezmiş gibi diyor
Koronayı,yangınları,sel felaketlerini kastediyor ve bunları insanların yaşam tarzı yüzünden kesilen ilahi ceza olarak görüyor
Vah ki ne vah
Din yasaklamış,günah haram falan diyorlar
Ne dini,hangi din,kimin dini ?
Bana ne olum sizin dininizden,aynı dinde olduğumuzu nerden çıkardın ?
Hani " senin dinin sana,benim dinim bana " deyip duruyordunuz,ne oldu ?
Allah mısın da hesap soruyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 17 Ağustos 2021; 15:44:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben cubbeli falan dinlemem kim ne dusunmus umrumda da degil. ANCAKKKK. Buyuk bir ancak.
SU an neden bilinmez (kime gore neye gore anormal : BANA GORE) normal anormal anormakllik ise normal gorunmeye basladi.
COk guclu bir sekilde de destekleniyir bu olusumlar.
DIKKAT EDIN babalar anneler ilk okul seviyesine indirdiler bu cirkinligi anormalligi.
Devamli bize yani kadin erkek iliskisinine normal diyen kisiler ayrilciliga ugruyor./ Banane kardesim kimin ne bok yediginden ancak o yedigin boku bana ve aileme bulama. Kendin ye.
SImdi bir olay anlatacagim.
Oglum (HOLLANDADA) 3. sinifta falanadi herhalde. Geldi bana baba iki buyuk kiz geldi sinifa sakaciktan evlendi sonra cocuklari oldu vs dedi.
Bu arada ogrfetmen nerdeydi dedim. Oda sinifta gosteri bitince gosteriyi alkislamis ??? bu cok seker amanin hic cocuklara zarari olmayan dunya sevimlisi gosteri sonu birde SORU CEVAP yapmislar. Benim oglan hali ile evde gordugu sekilde kiz kiza evlenilemeyecegini soyleyince, ogretmeni neden olmasin her sey olur cokta normal demis.
SImdi benden izin alinmadi. Bu sekilde bir gosteri (beyin yikama) icin sen kimden izin aldin kardesim. Gidip konusunca da ki konusmayi 18 yasina kadar ben cocuga negatif gay lez le alakali bir sey soylemem ama karsi taraftanda ovucu seyler istemiyorum dediginde biz kotu olup homo lez fobik oluyoruz.
Ne boktan bir dunyaya dustuk ya.
macaristandi herhalde oranin milli egitim bakani LEZ GAY misyonerlerini ilk okullara sokmayi yasakladi diye avrupa birliginden her gun baski yiyor.
Dupeduz pozitif ayrimcilik var ve her boku yiyip hic bir tepki gormemek istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jackal78İstemiyorsan girme ilişkiye.. Zorlayan mı var?
Öyle deme, benim cis gender hetero dayım vardı. Bu özendirmeler yüzünden lezbiyen oldu 😔🥺 Kaç kere dedim voleybol maçı izleme diye ama nafile...
quote:
Orijinalden alıntı: Enes Eyibil
Adam ne kadar haklıymış
İslam'a göre hüküm veriyor
Burda kiler adama dine sallıyor
Senin kararın desteklemek olabilir
Benimkisi de desteklememektir
Ben istemiyorum hür irademle lezbiyen ve gay ilişkisiAyette der ki "benim dinim bana senin dinin sana"
Cukkalı kim ki hüküm veriyor?
Ayrıca bu insanların özel hayatıdır. Tamam hoşlanmayabilirsin, mesela ben de hoşlanmıyorum erkek eşcinsellerden ama kalkıp da kimsenin hayatına karışıp laf söylemiyorum. Her şeyden önce onlar da insan. özel hayatları da kendilerini bağlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 17 Ağustos 2021; 19:42:53 >
Allah razı olsun cübbeli hocamızdan hakkı konuşuyor kim ne derse desin ....
Şu cübbeliyi destekleyeni bir iyi incelemek lazım, literatüre yeni bir psikolojik vaka olarak isim yazdırırlar.
-
Sırat köprüsünden geçirecek terlik ile cehennemde yanmayan kefen satan adam değil mi bu? Kendisi yüzünden helak olmadıysak daha olmayız kimse merak etmesin.
-
Kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmiyor ama şuna takıldım,
Lezbiyenliğin İslâm’ın reddettiği büyük bir günah olduğu hususunda ise Allâh-u Te‘âlâ:
"Artık her kim (nikâhlı eşlerinden istifâde gibi) bu(helâl ala)ndan ötesini arar (da, şehvetini haram yollardan tatmine kalkışır)sa ancak onlar haddi aşanların ta kendileridir!” (el-Müminûn Sûresi: 7) buyurmuştur.
Parantez içlerini kaldırın ve okuyun. Burda nasıl İslam homoseksüel veya biseksuelligi reddetmiş ve buyuk bir günah olarak lanetlemis oluyor?
Neyse sonuc olarak bu insanların sana bana etrafa bir zarari yok. Fakat hergun haberlerini okudugumuz çocuklara genc kizlara sapıklık yapan kafa kesen heteroseksüel afgan ve suriyeliler mesela, onlar da din kardesimiz mi simdi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 17 Ağustos 2021; 21:34:44 >
Züppelik etme cüppeli,
evrimin olmadığı yerde isteseniz de böyle şeylerden helak olamazsınız.
-
Lut kavmi neden helak oldu? Yanlışa dur demeyenler ve açıkça bunu işleyenler yüzünden. Bence böyle şeyler doğru değil ha yapılsa bile bence sosyal medyada gösterilmemesi gerekir. Her şeyi yayınlamaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X