Şimdi Ara

CUBASE SES KARTI AYARLAMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Cubase ile birlikte GT-100 Prosesör kullanıyorum.GT-100 PC ye usb ile bağlı.Cubasede kayıt yaparken ya gt 100 ün ses kartını kullanıp kayıt yapabiliyorum yada pc nin ses kartını kullanıp monitörlerden çıkış alabiliyorum.Yani Hem altyapıları dinleyip aynı anda üstüne kayıt yapılmıyor.Cubase ses kartı ayarlarından output u çok kurcaladım fakat ne yaptıysam olmadı.Yani ses kartını gt100 olarak seçtikten sonra hiçbir şekilde output değişmiyor.Gt100 aynı zamanda jack ile amfiyede bağlı outputları ordan alabiliyorum.Gt100 ün ayarlarından amfiye gitmesinide kapattım yinede pc den alamadım sesi.Çözümü ile ilgili yardım edebilirseniz sevinirim.




  • Hem dinleme hem kayıt işini farklı kaynaklardan yapamazsınız. Tek ses kartı üzerinden yapabilirsiniz. Gt-100 bu iş için uygun değil. Size ses kartı gerekli.
  • Mac için ses aygıtları içinde bir grup oluşturulabiliyor. Yani farklı aygıtları giriş çıkış olarak seçip yeni bir driver gibi cubase içinden seçmek mümkün olabiliyor. Bunun gibi bir ayar bulabilirseniz bence olur. Böyle bir grup yaptıktan sonra cubase içinde bu ses aygıtları grubunu seçip kullandığınız ses aygıtlarını seçmeniz mümkün olabilir. Örneğin iki farkı usb ses giriş cihazını giriş olarak kullanıp mac'in kendisinden ses çıkışı alabiliyorum ya da eğer iki kulaklık bağlamak istersem o cihazlardan birini çıkış olarak seçip sesi iki kulaklığa aktarabiliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.