Şimdi Ara

Cub motor'mu scooter'mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
25.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cup ayrı bir dünyadır kardeşim..

Motorsiklet sürmek bir yaşam tarzı ise şayet bir bağımlılıksa Cup bunun evrim geçirmiş halidir..

Türkiyede tabandan yetişmiş küçük yaşda motorla 2 lastikle tanışmış hemen hemen herkesin ilk göz ağrısı sürdüğü şey cup dır.. cupın yeri özellikle cup ile motora başlamış insanlarda ayrıdır..

küçük yaşlarda cup ile motora başlamış insanların hemen hemen hepsinde şu anda kapılarında 1000cc lik 800 yada 600 cc lik makineler varsa emin olki bir tanede cup ları vardır ..

onu süslemesi ayrıdır onu modifiye etmesi ayrıdır gezmesi ayrıdır onun her şeyi ayrıdır.. bakarsın kazık kadar 50 yaşında adam villasının bahçesinde son model mercedes bmw sinin yanında cup motorunun bir yerlerini sökmüş bir şeylerini değiştiriyor oynuyor falan çocuk gibi .. büyük oyuncağı..

bu vos vos kaplumbağa hastalığı yada doğan şahin hastalığı gibi bir şey.. insanlara bakarsın kapılarında sıfır mercedes bmw ama bir tarafdada kaplumbağa tosbaha hastasıysa bir tosbağada durur kapıda.. yada doğan şahin hastasıysa kapıda trilyonluk aracı olsun illa bir tane doğanı gezmelik durur kapıda ..

bu cupda öyle bir hastalıkdır.. tadı tuzu keyfi zevki normal motorlardan çok ayrıdır.. karda kışda bile sürebiliceğin bir alettir.. insana öyle bir güven verirki o güveni hiç bir motorda alamassın..

Ne demek istediğimi cup ile büyümüş binmiş insanlar iyi anlar..

• Sıfır cup aldım mondial şuan da 2200 km yazlıkta dağ bayır geziyorum. Ben 75 kg eşim 55kg en dik yokuşta kalkış yapıyor. 3 kişi bile bindik oğlum 25 kg. Konfor yok. Uygun hızda değilseniz. Motor freni yapar sarsar sizi. Bence 60 km en fazla yapilmalı çünkü hafif motor. 2200 km de beni hiç yolda bırakmadı 1000 km 2000 km bakımlarını yaptırdım. Çok düşündüm almadan acaba scooter mi alsam cub mu. İyi ki cub almışım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.