Şimdi Ara

ctrl+shift+s çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ilginç bir sorunum var.kısaca ve basitçe şöyle; programların kısayollarından biri olan ctrl+shift+s(save as), çalışmıyor.başka klavye aldım denedim yine çalışmadı. yani sorun bilgisayarda.

ekstra olarak bir şey daha var. kullandığım programda kısayol tuşları var. örn : ctrl+k , ctrl+l . bunları çok sık kullanıyorum. bazen bu tuşlarda işlemez oluyor. mesela 3 kere arka arkaya ctrl+k yapıyorum,anca o şekilde işleyebiliyor.sebebini bulamadım. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Shift S Çalışmıyor

Windows Shift S kısayolu, ekran görüntüsü almak için kullanılan bir komuttur. Ancak, bazı durumlarda bu kısayol çalışmayabilir.

Nedenleri:

• Klavye Sürücüleri Güncel Değil: Eski veya bozuk klavye sürücüleri, kısayolun çalışmasını engelleyebilir.
    • Sistem Dosyaları Bozuk: Bozuk sistem dosyaları da kısayolun düzgün çalışmamasına neden olabilir.
    • Üçüncü Taraf Yazılım Çatışması: Ekran görüntüsü alma ile ilgili başka bir yazılım yüklü olması, Windows Shift S kısayolu ile çakışabilir.
    • Klavye Arızası: Nadir durumlarda, kısayolun çalışmaması fiziksel bir klavye arızasından kaynaklanabilir.

• Klavye Sürücülerini Güncelle: Aygıt Yöneticisi'ni açın ve klavye sürücülerini güncelleyin.
    • Sistem Dosyalarını Tara ve Onar: Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve "sfc /scannow" komutunu girin.
    • Üçüncü Taraf Yazılımı Kaldır: Ekran görüntüsü alma yazılımını kaldırın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
    • Klavyeyi Temizle veya Değiştir: Klavyeyi ters çevirin ve içinde biriken döküntüleri temizleyin. Sorun devam ederse klavyeyi değiştirin.

İpuçları:

• Başka bir kısayol kullanmayı deneyin. Windows'ta ekran görüntüsü almak için "PrtSc" tuşuna basabilir veya "Snip & Sketch" uygulamasını kullanabilirsiniz.
    • Bir hata mesajı alıyorsan, hata kodunu çevrimiçi olarak araştırıp çözümler için forumları ziyaret edin.
    • Sorun devam ederse, teknik destek için Microsoft'a başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim tek bildiğim yapışkan tuşlar diye birşey var ondan olabilir mi?
  • Merhaba iyi günler,
    Bu kısayol tuşu hangi programda veya programlarda çalışmıyor ?
  • hiçbir programda çalışmıyor.bütün programlarda test ettim.çalışmıyor. yapışkan tuşları da denedim olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavyede "space" tuşu sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.