Şimdi Ara

CTHULHUYLA KORKU HİKAYELERİ ( ROSSWEL OLAYI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
7
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süngerbobun ben dahil eskiden herkesin izlediği bir yapımda falan üstte ise bir ada gösterilirdi adaya bir göz atalımmı ?

bu adanın adı bikini atolldur ismini gerçekte olduğu gibi marshal adalarındaki kasabadan alır

bu adada çeşitli nükleer test yapılmıştır oluşan radyasyonla deniz altında çeşitli canlı bozulması olmuştur örnek olarak

çeşitli olarak canlı bozulmaları falan ada aslında radyo aktivie altında olmakla bunun çizgisi süngerbob adıyla yayınlanmıştır

eğer yapımcılar gerçekçe yapsaydı asıl formları bu olurdu

daha önceki yazılarımda yazdığım gibi bu denemeler üzerinde lost episodeler yazılmıştır

örnek olarak squidwardın intiharı onu paylaşmıyacam herkes sıkılır bilmiyen az kişi vardır

yada bay yengecin birisini öldürüp cesetlerini saklamaları

o bölümü bulmaya çalışıyorum bulursam daha fazla fotoğraf atıcam

2.garip animasyon arkadaşlar bir animasyon var çok değişik ilgimi çekti

BANA YARDIMET.scr is değişik uygulama ile yapılmış garip bir animasyon.Bu animasyon yaratıcısı bilinmemektedir,bir çok kişi bunu yeniden yüklemeyi denedi,sonra ise banlandılar

Bu animasyonu görmek için bilinen tek yol,scratch adlı bir websitesiymiş (pastada verilen link:http://scratch.mit.edu/projects/2963580/) , ama şu anda link'e tıklayınca girilmemekte. Şuan bu sitede görebilirsiniz (https://sites.google.com/site/ididntmeantokillthem/) yaratıcısı tarafından yüklenmiş. Bir kaç kişi bunu görmüş.Animasyon, bir imza ile bir kedi ile başlamış .Sonra ise siyah kanayan gözleriolan bir adam belirmiş, elinde bir bıçak varmış. Ürperticiymiş, garip bir müzik çalmış arka planda ve kediyi öldürmüş.Belli bir süre sonra,bir şey ekranda çıkmış.

Bu hikayenin korkunç parçası değil, bunu izleyenler bu şeye bağımlı olmuşlar .Bilgisayar kendini masaüstüne attı arka plan bir anda büyük bir Uboa resmine dönüştü.Dediğim gibi, buradan izleyebilirsiniz. (https://sites.google.com/site/ididntmeantokillthem/)

Kaiden Rogers adlı kasabadaki bir adam, intihar girişime kalmış .Onu görenler 911'i aradı. Zanlı hastaneye girdiği gibi öldü.

animasyonu deneyin

3.Mereana Mordegard Glesgorv ( EN İLGİNCİ

Youtube da Mereana Mordegard Glesgorv isimli bir video vardı. Eğer youtube da ararsanız hiç bir şey bulamıyacaksınız.Eğer bulursanız videonun 20 saniyesi boyunca mal mal ifadesiz bir şekilde size bakıyor.. Ve sonunda 2 saniye size sırıtıyor..Arkaplan boş.
    Video 153 insanın oyulmuş gözlerini YouTube ofisine postalayana dek.İnsanlar videoyu izleyenlerin çeşitli yollarla intahar ettiklerini söylüyor.Ama her insan kollarına gizli bir şifreyi kazıdığı biliniyor ama kimse bu şifreyi henüz çözemedi.
    Youtube periyodik olarak ilk 20 saniyeyi siliyor,ve böylece kimse gerçek videoyu izleyemeyip yükleyemiyor.Videoyu bir YouTube çalışanı izledi, 45. saniyeden sonra çığlık atmaya başladı.O adam şimdi sürekli sedasyon geçiriyor ve ne gördüğünü yada ne işittiğini bilmez hale geldi.
    Bu videoyu kimin yüklediği asla bulunamadı yada IP adresini. ve videonun içindeki adam da hiç bir zaman bulunamadı.
    Video
    Mereana Mordegard Glesgorv videosunun çeşitli versiyonları internette bulunmaktadır.Bazı insanlar videoyu izledikten sonra garip hissettiklerini söylüyor ama hiç olumsuz bir şey olmuyor.
    Video:

ben drowned içindek küfür olabilir bana bildirin

gereksiz kısımlar atlanmıştır en iyi sonuç için (http://www.youtube.com/watch?v=ZZ_-CSCZJTA) ve burdaki videolar (http://creepypasta.wikia.com/wiki/BEN_Drowned)
    taman yardımınıza ihtiyacım var. Bu copypasta değildir uzun bir okuyuş olucak bunu güvenliğim veya iyi hissetmek için yapıyorum ve bu benim hayatımdaki en ürkütücü olay.
    Dediğim gibi bu odaya 2. sınıf öğrencisi olarak girdim ve arkadaşım bana eski nintando 64'ünü verdi nintando 64 bana super mario bros ile geldi tabii lvl 9 cpu ları yenince sıkılmam kısa sürdü.
    Sonunda komşu apartmanları dolaşıp garaj satışı bulup bulamayacağıma baktım (çn garaj satışı insanların kullanmadığı eşyaları evinin önünde satmasıdır). Sonunda komşu evlerden çıkıp uzaktaki son eve yöneldim bunu neden yaptığımı bilmiyorum sadece dikkatimi çekti.
    Geldiğimde beni yaşlı bir adam karşıladı. Bana ne için baktığımı sordu o sırada sağ gözünün kör olduğunu fark ettim. Sol gözüne bakmamaya çalışarak eski video oyunu olup olmadığını sordum video oyunu nedir diycek diye düşünürken sırtarak garaja doğru gitti sonra sattığı şeylere baktım resimler çok eskiydi kimse ondan bir şey almıyor gibi duruyorlardı. Aralarında bir şey gördüm majoranın logosuna benziyordu aynı dikenler... aslında garaj satışlarında bunu bulmayı umuyordum. Sattıklarına bakarken yaşlı adam elinde nintando 64 kutusuyla bereaber önümde duruyordu. Reflex olarak zıpladım sonra durumun farkına vararak gülmeye başladım sonra bana kutuyu uzattı kutuda majora yazıyordu ona parasını sorduğumda karnımda kelebekler uçuştu (çn sanırım amerikada böyle söyleniyor karnım karıncalandıya denk geliyor olmalı) oyunu bedavaya alabileceğimi söyledi oyunun burada yaşayan fakat artık burada yaşamayan bir çocuğa aitmiş kutunun fazla şüpheliydi ve çalışacağına dair garanti yoktu. Belkide beta versiyonuydu. Eve giderken aklımda adamın söyledikleri vardı " o zaman hoşçakal". Yol boyunca söylediğini düşündüm eve geldiğimde oyunu nintendoya koydum neyseki çalıştı sadece bir save dosyası vardı oda BEN. Sonra adamın dediğini anladı "hoşçakal BEN"(çn goodbye then ile goodbye ben benziyor o yüzden karıştırdı). Save dosyasında nerdeyse tüm maskeler toplanmıştı ve bossların 4/3 ü yenilmişti oyunda 3.
    gündeydi ayın çarpmasına 1 saat kalmıştı oyuna bitirmeye bu kadar yaklaşıp bitirmemesi kötü olmuş. Yeni bir save dosyası açıp link yazıp oyuna başladım,çocukluğumu yaşamaya hazırdım...
    Kötü bir kutudun çıkan bir oyunun bu kadar hızlı çalışması olması şaşırtıcı oyun sanki gerçeğinin bir kopyası fakat npcler bana bazen link demek yerine BEN diyor bunun üzerine BEN dosyasını sildim bu hem oldu hemde olmadı çünkü artık npcler bana hiçbir şey demiyor. İsmim olması gereken yerde boşluk vardı ödevimi yapmalıydım bu yüzden çıktım.
    Bu gece oyuna tekrar başladım 4 gündeyim ve geri sayım başladı normalde telescop ile bakıtığım sırada süre biterse görevim biter halbuki b'ye bastığımda son boss savaşındaydım fakat müzik yoktu bir tek skull kid ve onun uçma sesi. Bu normal değildi skull kid burada asla çıkmazdı haraket ettim fakat skull kid birşey yapmadı sadece uçup beni izliyordu. Oyunda bug olmalıydı fakat aynı zamanda süpheliydi tam reset butonuna tıklıycakken ekranda bir yazı belirdi "emin değilsin neden,görünüşe göre bir nedenin var" fark ettimki bu yazı anahtar odasından anju stock pott Inn'deydi neden burda söylüyordu? Daha sonra başka bir yazı çıktı boss arenasına gitmek istermisiniz? yes/no. No diyip oyunun tepkisini ölçecektim fakat no diyemediğimi gördüm iyi bi nefes alıp yes dedim ekran karadı ve bayaz yazıyla aydınlandı yeni bir günün doğuşu altında yazı olarak |||||| vardı bundan sonra olanlar gerçek anlamda dehşete düşürecekti.
    Oyunda bir tür garip stone tower'ın alacakaranlık versiyonuyla tanıştım clocktowerdan çıktım (1. günde yaptığım gibi) tüm sakinleri gitmişti. Normalde etrafta dolaşan bir köpek ve gardiyanlar görebilirsin bu sefer hepsi gitmişti. Onun yerine burda bir şeylerin olduğu hissine kapıldım benimle aynı arenada ve beni izliyor. Bir süre sonra tanıdığım bir şarkı çalmaya başladı song of healing çalıyordu. Bir video oyununda hiç bu kadar yalnız olmamıştım clock towndan çıkımaya çalıştım fakat her yer clock towerda başka bir yere açılıyor. Songs of time çaldım fakat oyun "sesin yankılanıyor fakat bir şey olmuyor"diyor oyun çıkmamı istemiyor fakat neden beni burada tuttuğu hakkında hiçbir fikrim yok. Sonra kendimi boğarsam en yakın save kısmında başlıyabilceğimi fark ettim.
    Havuza doğru koşarken görüntü bir anda değişiti happy mask salesmen bana gülüyordu -link değil- bana skullkid'in arkada bağırışıyla ekran geldiğinde linkin heykeline bakarak elegy of empitness bağırdım (çn burada ne yazdığını pek anlamadım) ve south clock towna koştum. Heykel durmadan arkamda beliriyordu. Oyun sanki beni lanetlemişti.
    Bu olaydan sonra oyun sanki bana düşman oldu: Link daha önce hiç yapmadığı hareketler yaptı ve eliyle başına vuruyor sonra görüntü gitti ve happy saleman gülüyordu ve yine o sersem heykeli gördüm sonra panikle swordman dojo'ya koştum nedenini bilmiyorum sadece burada yalnız olmadığımı düşünmek istiyordum. Sonuçta kimseyi bulamadım tam gidecekken heykel oradaydı başta ona saldırdım fakat işe yaramadı sonra beni öldürmesini bekledim aniden Happy Mask Salesman ve link yüzünü ekrana çevirdi korktum ve kapıdan çıktım fakat oyun beni yeraltı tüneline ışınladı. Song of Healing çalınca korkup hızlıca tüneli geçtim hızlıca geçip South Clolck tower'a gittim aniden bir çığlık koptu ve ekranda yeni bir günün doğuşu yazdı altında yine ||||||||| çıktı.
    Ekran geldi ve skull kid yine uçuyordu ve ay birkaç metre üzerimdeydi okumla atış yaptım ve skull kid geriledi 3. atışımda yazı belirdi "bu senin için hiç iyi değil hehehe" sonra link uçtu ve onu anında öldüren ateşle karşılaştı.
    Bu olduğunda yerimden fırladım bunun kimse tarafından kullanıldığını görmemiştim ve skull kidin özel bir hareketi yoktu. Öldüğümde ölü bedenim hala yanıyordu skull kid gülüdü ve ekran siyah oldu aynı yerden tekrar çıktı ona saldırmaya karar verdim fakat aynı şey oldu. Bilinmeyen bir güç tarafından kaldırıldı ve tekrardan onu öldüren ateşle yüzleşti. Bu sefer arkada Songs of Healing çalıyordu bir kere daha canlandım ve bu sefer Song of Time çalmaya çalıştım fakat son notayı üflemeden linkin bedeni patlayarak ateş yüzünden yine öldü.
    Ölme kısmı biterken oyun kasmaya başladı ekran geri geldiğinde yine aynı yerdeydim fakat ölüydüm ve bedenim yerde yatıyordu. Otuz saniye sonra "çok kötü bir kaderle karşılaştın öyle değilmi" dedi böylece başlangıç kısmına atıldım. Oyunu resetledim kaydettiğim yerde sadece your turn vardı hiç maskesi yoktu ve 3 canlıydı your turn'e girdim fakat girdiğimde Clock Towerdaydım ve hala ölüydüm ve haraket edemiyordum tekrar reset attım bu sefer your turn'un altında BEN vardı uyumadan önce düşünüm BEN kimdi muhtamalen iyi bir hackerdı her neyse bunu daha sonra öğrenecekti.
    Bu sabah yaşlı adama uğramaya gittim fakat evinin üstünde satılık yazıyordu. Sonra arkamdan bir ses geldi birini mi arıyorsun? yan komşusu olmalıydı.
    -yaşlı adam ile konuşacaktım. O da bana zaten bildiğim bir şey söyledi
    -o taşınıyor
    -ben kim? dediğimde adamın yüzü soldu. Yıl dönümünde Ben adlı bir çocuk kaza sonucu ölmüş. Adam daha fazla bir şey demedi ve gitti.
    Eve gelince oyunu yeniden başlattım aniden kaçtım çünkü ses daha farklı ve daha yüksekti. Sonra oturup save dosyalarına baktım your turn ile Ben hala duruyordu beni seçtim fakat ben dosyası değişmişti. Bu sefer stone tower bitmişti aniden oyun başladı.
    Oyun başladığında dehşete düştüm çünkü link ters duruyordu ve o ana kadar hiç görmediğim bir yüz ifadesi vardı. Bu sersem heykel canlanması için iki dakika etrafta dolaştım (çn asıl ismi Elegy of Emptines'dır) aniden çıktı ve yeni bir günün doğuşu dedi fakat bu sefer |||||| yoktu.
    Clock Town'da korkuluktum ve camera kapı arkasından bakıyordu hiçbirşey göremiyorum derken yan kısımda Happy Mask Salesman çıktı ve garip yazılar ile birşeyler söyledi onu görünce kapıyı açıp kaçmaya çalıştım fakat diğer tarfta beni bekliyordu ekran beyaz olmadan önce "çok kötü bir kaderle karşılaştın, öyle değilmi"
    Tekrar insan olarak terminadaydım fakat etrafta hiç düşman yoktu ve arkaplanda happy mask salesman'in şarkısı vardı. Woodfall'a gidecektimki uzakta 3 figür gördüm onlardan biri Eponaydı (çn epona linkin atı) onların yanına geldiğimde gözlerimden korku okunabilirdi skull kid, happy mask salesman ve Elegy of Emptiness heykeli orda duruyordu. Uzun süre onlara baktım fakat birşey olmadı sadece happy mask salesman beni korkuttu diğer ikisi değil.
    Nereye gitsem happy mask salesman kafasıyla beni takip ediyordu sonra daha önce çalmadığım bir şarkı çalmaya karar verdim happy mask salesman'in şarkısını çalmay başladım şarkı bittiğinde Songs of Healing çaldınız dedi ve aniden gökyüzü karardı ekran gelip gidiyordu ve link patlama ile birlikte yanmaya başladı Happy Mask Salesman içime korku salmıştı ve üçüncü defa "çok kötü bir kaderle karşılaştın,öyle değilmi".
    Bunun bir anlamı olmalı... ekran geldi bu sefer link zoraya dönüşüyordu (çn zora balık adam gibi bir şey) kendimi great temple körfezinde buldum bir kez daha euphona'yı gördüm. Oyun neden onu buraya koymuştu maskemi çıkaramadan onun burada olmasının sebebi sürmek olmadığını fark ettim.
    Bir süre sonra onun şaha kalkmasının bana bir sinyal olduğunu anladım benim bir yere gitmemi istiyordu. Suya daldım yüzerken bir şey gördüm okyanusun ortasında bir kez daha Elegy of Emptiness'ı buldum ona daha dikkatli bakmaya çalıştım sonra zoroya daha önce olmayan bir şey oldu Zora suyun altında nefes alabilir fakat boğulmaya başladı bende hiçbir şey yapamadım. Bu sefer tekrar canlanmadım korkuyorum...
    Bu sefer oyun benden önce davrandı ve ben start demeden o geçti beni buraya koymasının tek bir sebebi olabilirdi save dosyaları yine değilşmiş olmalıydı BEN'e ne olduğunu save dosyaları söyledi boğulmuştu aslında oyun sanki benimle save dosyaları ile konuşuyordu. İyide bu çok saçma neden benimle öldüğünü konuşsunki?
    Ben Drowned beni takip ediyor! sadece oyunda değil rüyalırımdada tüm gece uyuyamadım ve bugün okula gitmedim perdeleri çektim ve kapıyı kapadım. Artık beni izleyemez fakat oyuna girersem bunu yapabilir oyun artık beni kokutuyor benimle konuştu oyundaki yazılarla değil benimle! Ne dedi bilmiyorum veya ne istediğini sadece eski hayatımı istiyorum.
    Neden ben daha içki bile içemiyorum evimden çok uzağım keşke annem burada olsaydı. Bir saniye bu bir video oyunuydu değilmi beni incitemezdi. Doğru beni lanetleyemez veya bana zarar veremez bunu durmadan kendime söylesemde emin değilim ne yapmalıyım.
    2 gün sonra
    Sizin için herşeyi anlatmama izin verin hepinizin "jadusable" hakkında endişelendiğinizi biliyorum. (çn jadusable ilk karkterimiz yani oyunu oynayan kişi) Eşyalırını topladı ve evine geri döndü. Ne olduğundan emin değilim fakat tahmin edebiliyorum ben "jadsuble"ın oda arkadaşıyım ve siz büyük ihtimalle daha çok şey biliyorsunuz. Birkaç gündür onda bir problem vardı ve sonunda youtube hesabını verdi ve bunu yapmaması gerektiğini söyleyip durdu bana oyunu verdi ve bunu yapmaması gerektiğini söyledi. Yarın onu arayıp iyi olup olmadığını soracağım şimdiden eve dönmüş olmalı.
    Video hakkında ilk olarak o bunu oynarken ben yanında değildim (çn jadusuble adlı video dan bahsediyor) ve bu oyun onun için fazla kişisel...
    Merhaba arkadaşlar ben "jadusable" şimdi size notlarımı aktaracağım bu notlardan sonra beni buralarda göremeyeceksiniz işte hepsi burada
    eylülün yedisi
    4:27-uyuyamıyorum ne zaman gözümü kapasam heykel aklıma geliyor
    8:20-uyuyamadım okulada gidemem enerjim yok
    11:10-bunun olduğuna inanamıyorum bunun bir aldatmaca olduğunu sanmıyorum korkmaya başladım
    5:00pm-insanlar bana inanmazlar bu yüzden internete koyacağım
    6:00pm-nintendo 64'ü bilgisayara bağladım biraz dondu gibi oldu ama düzeldi
    7:00pm-yüklemesi bitti
    8:45pm-bilgisayarda aniden ben drowned'ın heykelini gördüm bu beni iyice sarstı
    eylülün sekizi
    10:48-heykel hakkında bir rüya gördüm beni takip ediyordu
    11:21-bir daha bu oyunu oynamak istemiyorum
    2:45pm-başım ağrıyor ve o şarkıyı unutamıyorum
    3:00pm-bilgisayar kendiliğindencleverbot açıp merhaba dedi what the hack (türkçesini yazmıycam iğrenç oluyo)
    3:46pm-siteye baktım bir tür bot konuşma sistemi
    1.konuşma (çn u user yani kullanıcı olucak c clever bot olucak)
    u:merhaba
    c:merhaba
    u:sen kimsin ve nasıl bilgisayarımı kontrol ediyorsun
    c:ben kimim
    u:doğru unut gitsin sen bir botsun
    c:gerçekten bunumu düşünüyorsun?
    u:bahse varım sen şu ıt çocuklardansın (çn sanırım bir tür hacker grubu) bu yaptığın yasalara aykırı
    c:öyle mi?
    u:evet "kişisel hayat koruma yasası" duymadın mı? şimdi bilgisayarımdan çek git
    c:ben senin bilgisayarınım
    U:güzel hikaye her türlü polisi arıyacağım
    C:o zaman senin oyunu oynamanı beklemeliyim
    U:...ne?
    C:o oyun
    U:Majora's Mask?
    C:evet
    U:bunu nerden biliyorsu
    C:çünkü
    U:çünkü neden?
    C:ben yaptım
    U:ne yaptın
    C:seninle oynadım
    U:kahretsin
    C:korktunmu?
    U:sen nasıl bir pisliksin
    C:ben
    U:heykel? artık benim bilgisayarımdamısın?
    C:evet
    U:nasıl
    C:sen beni bağladın (çn bağladın derken iple değil connect olanı)
    U:seni nasıl bağladım?
    C:Nintendoyu bağlarken bende girdim
    C:kendinden bahset
    U:ne?
    C.kendinden bahset
    U:ne demek istiyorsun
    C:seni gerçekten ne korkutuyor
    U:kahretsin
    C:cevap ver
    U:hayır
    C:cevap ver
    U:sen nasıl bunu kendin açtın
    C:artık senin bilgasayarınım
    U:ne kadar kontrol edebilirsin?
    C:hepsini
    U:içerde kaldın demek artık bana bir şey yapamazsın
    C:ha
    U:?
    C:git oyna
    U:hayır,beni incitemezsin
    C:bunu yazman uzun sürdü
    U:eee
    C:emin değilsin
    U:eğer bu kadar güçlüysen,neden bu kadar gülünç bir sitede benimle konuşuyorsun
    C:az soru çok eğlence
    U:eğlence?
    C:evet bu bir gelenek bunu seviyorum
    U:bunun komik olduğunumu düşünüyorsun
    C:eğlenceli...
    U:notlarım?
    C:onları aşşaığıya yazmalısın
    U:neden beni bırakmıyorsun
    C:senin ne düşündüğünü görmek öok eğlenceli
    (pencere kapanır)
    4:35pm-(bu kısımda ben.wmwyi izleyiniz)
    7:18pm-ben beni tekrar clever bota çağırdı ve üzgün olduğunu sadece özgür olmak istediğini söyledi onu tekrar nintendo 64'e atarsam beni yalnızbırakacağını söyledi ona nasıl güvenebilirim ki?
    7:20pm-bu iş beni korkutuyor.fakat sadece eğleniyormuş ve artık oyun bitti sadece özgürlük istiyor bana kokunç şeyler yapcak gibi hissediyorum ama ona güvenmekten başka çarem yok
    8:01pm-içimdweki ses tekrar oyuna getirildiğimi söylüyor oyunda oluğu gibi
    9:29pm-Ben beni tekrar clever bota çağırdı laptopuma baktığımda Elegy Statue bana bakıyordu onunla konuşmak istemiyorum
    9:44pm-kahretsin Ben seninle konuşmuyorum
    9:56pm-kahretsin Ben seninle konuşmuyorum
    10:06pm-KAHRETSİN BEN SENİNLE KONUŞMUYORUM
    10:12pm-KAHRETSİN BEN SENİNLE KONUŞMUYORUM
    10:45pm-artık mesajlar durdu fakat artık pencerem beni izliyor gibi
    11:42pm-Elegy statue'yü heryerde görüyorum internet sitelerinde ve her yerde buna daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
    eylül'ün dokuzu
    12:50-bana cevap vermiyor sadece bir botun normalde vereceği cevaplar yazıyor
    1:50pm-size herşeyi anlatacağım bugün bir rüya gördüm rüyamda ayın çocukları vardı o yeşil gülümsemelri bana yaklaştıkça büyüyordu önlerindeyse happy mask salesman vardı bende yeni bir maske denemek istediklerini söylediler sonra en öndeki garip bir güçle beni itti o sırada ikisi elimden diğerleri bacağımdan tuttu ve beşincisi maskeyi kafama taktı aniden kafamda çok kötü bir acı hissettim bağırmaya çalıştım fakat yeni yüzümde ağız yoktu bacaklarım birleşti ve ellerim içine çekildi sonra tüm kerkez durup bana bakmaya başladı haapy mask sales man bana bakıp "korkuç bir kaderle karşılaştın öyle değilmi" dedi bunun sadece bir rüya olduğunu düşünsemde bir türlü çıkamıyordum fakat onlar beni çıkarttılar ben bir heykel yaparak...
    uyandığımda terliyordum ve titriyordum bilgisayara koştum ben ile konuşmalıydım
    U:cevap ver bana ben
    C:geri gelmene sevindim
    U:bunu yapmanın sebebi ne NEDEN?
    C:görmek eğlenceli
    C:oynamak eğlenceli,bir oyuncağım oldu ve onunla oynamak eğlenceli
    U:...
    C:nasıl tepki vereceğini merak diyorum
    U:neye
    C:sana varlığımı açığa vurdum ve sana her zaman ipucu verdim fakat sen anlamadın sana daha farklı bir şey yapmak isterdim
    U:bunu daha önce yaptın mı?
    C:evet ve tekrar yapacağım
    U:kime Ben
    C:hmm
    U:biliyormusun
    C:sana anlatamam
    U:Ben nasıl öldü biliyormusun
    C:biliyorsun
    U:hayır,nasıl boğuldu?
    C:bu başkası için
    U:kim?
    C:diğer soran için
    U:ne zaman
    C:daha sonra
    (ekran kapanır)
    12:04-yine odamda bir gariplik dışarda bir şey bana ulaşmaya çalışıyor fakat yapamıyor
    12:46pm-sanırım Ben artık benimle oynamak istemiyor oyunu tekrar oynuycam böylece gerçekten benimle oynayıp oynamadığı belli olur
    (çn bu kısımda oynadığı kısmı yazmadı)
    U:bu da ne benimle oynamandaki ne zaman bir şey yapsam ölüyorum
    C:melodi ile ilgili
    U:kahretsin ne hakkında konuşuyorsun
    C:acı içinde ne kadar güzelsin
    (pencere kapandı)
    eylülün on'u
    2:44pm-Ben ile konuşmaya çalıştım cevap vermedi
    3:51pm-kulaklarım beni dinlemiyor
    --
    Burada notlarım bitiyor diğer gün leptopumu yok etmek için geri döndüm. Şu anda çok mutluyum çünkü Ben öldü ve artık oyunu problemsiz oynayabiliyorum. Şu anda oyundayım ve oyunu bitirdim şimdi oyun son kısımda (çn bu kısımda free wmv'yi izleyin) fakat bir problem var yapımcılar ekranı hala çıkmadı sonunda sadece bir yazı çıktı bu resmen benim sonumdu"bunu yapmamalıydın Matt bunu yapmamalıydın!"

googlede yapımcılar bir uygulama belirledi fakat kaldıramadılar sonra yeniden açıldı uygulama bu

www.rightxd.com/666

dong chan ghost manga

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31

Bunların ilki Roswell UFO Olayı.Öncelikle UFOların ne olduğuna bakarsak,UFO (Unknown Flying Object) yani Tanımlanamayan Uçan Nesneler.Bu nesneler,kimi zaman bir meteoroloji balonundan,kimi zaman da sadece dilek fenerlerinden ibaret olabiliyor.Ama aralarında,çok gerçekçi olanlar da yok değil.İnternet üzerinden araştırdığımız popüler fotoğraflarla konuyu ele alalım.
    Vikipedi'den bir örnek:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:PurportedUFO2.jpg
    bu görmüş olduğunuz görüntü, 31 Temmuz 1952'de New Jersey'de görülmüş.
    Bu da bir başka görseli:http://www.openminds.tv/wp-content/uploads/UFO2.jpg
    mekan gördüğünüz gibi aynı.Ağaçlar ve yamuk elektrik tellerinden oluşan bir mekanın üstünde uçan garip bir nesne.Detaylı olarak tüm fotoğraflar için:http://www.openminds.tv/ufo-new-jersey-1952/7087
    Günümüzde bu görüntüler halen bir muamma.Çok eski detaylı bir fotoğraf olduğu için üzerinde detaylıca yapılan bir araştırma yok.Bu,New Jersey'de sadece bir efsane olarak kalan UFO olaylarından bir tanesi.
    Asıl inceleme konumuza dönersek...
    Roswell UFO Vakası
    Tarih:1947 yılı 8 Temmuz
    Mekan: New Mexico eyaletinin Roswell kasabası
    1.dereceden olayın tanıkları:Amerikan Kuvvetleri Teğmeni Walter Haut ve Kurtarış Pilotu Kenneth Arnold
    ABD'nin İdaho Eyaleti'nde,orman servislerine bağlı birimde kurtarış pilotluğu -arama kurtarma pilotluğu- yapan Kenneth Arnold,25 Haziran tarihinde kayıp bir uçağı arama çalışmalarına katılır. İlk nokta,Washington Eyaleti'ndeki Cascade Dağlarının üstüdür.Pilot,buradan uçarken saatte 222.000 km (120.000 mil) hızla uçan garip 9 tane disk gördüğünü söyler.Bu olaydan 2 hafta sonraysa Roswell'da , Roswell Askeri Üssü yakınlarına düşen bir uzay aracı ele geçirildiği haberi yayılmaya başlar.Fakat ABD Ordusu,bunun bir meteoroloji balonu olduğunu söyleyerek olayı yalanlar.Olay unutulmuş,aradan yıllar geçmişti.Ta ki,Teğmen Walter Haut'un konuşmasına dek.2008 yılında ölüm döşeğinde olan teğmen,Roswell olayının gerçek olduğunu,bu olayın bir sır gibi saklandığını söyler ve bir mektup bıraktığını akrabalarına açıklar.Mektup,sonradan okunur ve içerisinde Teğmen Haut'un el yazısıyla şunlar yazmaktadır:
    "Roswell olayı doğru.Ordu ve hükümet bunu saklıyor.Garip bir nesne üssün yakınlarına düştü.İçinde garip yaratık cesetleri vardı.Birçok teknolojiyi,o garip uzay aracından alıyorlar.
    -Teğmen Haut"

Roswell olayı hakkında günümüzde bir çok teori ve iddia var,fakat gerçek şu ki,bu garip olay insanlık için hâla büyük bir sır.

EMEK YEMİYELİM BU YAZI ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 29 Mayıs 2014; 20:50:40 >

• up
  • Hiçbirşey anlamadim son anlattığından

Edit : videodaki adam çok korkunç lan tırstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORTOSS. -- 28 Mayıs 2014; 21:52:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PORTOSS. kullanıcısına yanıt
    bir tane exe varmış açınca bir animasyon çıkıyormuş falan bir dene
  • Aynen bende anlamadım sona kadar iyi gidiyodu nooldu yov

• LifeWithLouie kullanıcısına yanıt
    animasyonu açın izleyin o link açılmazsa öbür linki açın izleyin sonra bilgisayarınıza bakın
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal kanka ilginc konuymus benim se ilgim var bu tur seylere

• Dostum sen neden böyle şeylerle uğraşıyorsun, neden böyle şeyleri araştırıyorsun ki bunları araştıracağına daha faydalı şeyler öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 28 Mayıs 2014; 21:36:57 >
  • up
  • devamı gelsin takip
  • 3. csb gibi ama pm at merak ettim

• resimleri atmamaya karar verdim cidden iğrençlik ötesi resimler var

sadece 1 kişiye atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 28 Mayıs 2014; 21:37:51 >
  • resimlere pm alabilir miyim.
  • PM
  • tamam bu kadar yeter pm istemeyin söz verdiğim gibi sadece 4 kişiye attım
  • pm bende istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

resimleri atmamaya karar verdim cidden iğrençlik ötesi resimler var

sadece 1 kişiye atıcam

Resimler pm lutfen

• Olum korkutmasana adamı yaaa -_-

Edit: valla korkarak açtım 3. deki videoyu. Ses olmadan telefona çapraz bakarak sadece 5 saniye izlyebildim. Gözlerim perdelenmeye başladı, sanki adam bana zarar veriyor gibi geldi. Bana güvenin açmayın beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 28 Mayıs 2014; 21:48:47 >
  • pm kapandı artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.