Bildirim
css youtube veya google search bar focus landığı zamanki renk nedir?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
genelde tarayıcıya göre değişir o,mesela chrome'da textboxa tıkladığında değişik bi border rengi alır.Kendi ayarımı yapmak istiyorum dersen önce;
outline:0
ile çevresindeki çizgileri kaldırıp aşağıdaki kodlarla kendi textbox tipini yaratabilirsin.Her tarayıcıdada aynı gözükür.
border:1px solid #renkkodu;
box-shadow: inset 0px 0px 20px #000;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 25 Temmuz 2012; 14:11:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
genelde tarayıcıya göre değişir o,mesela chrome'da textboxa tıkladığında değişik bi border rengi alır.Kendi ayarımı yapmak istiyorum dersen önce;
ile çevresindeki çizgileri kaldırıp aşağıdaki kodlarla kendi textbox tipini yaratabilirsin.Her tarayıcıdada aynı gözükür.
hocam o dediklerini yaptıktan sonra search barın iç tarafı gölgelendi kötübir görüntü oldu ben google daki gibi dışa gölge yapmak istiyordum, bu arada outline dediğin nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwing
quote:
hocam o dediklerini yaptıktan sonra search barın iç tarafı gölgelendi kötübir görüntü oldu ben google daki gibi dışa gölge yapmak istiyordum, bu arada outline dediğin nedir?
rastgele değer verdim 10px çok gelmiştir kendin oynasaydın değerle,dışa doğru vermek içinde inset kısmını silmen yeterli.
border:1px solid #e6e6e6;
box-shadow: 0px 0px 3px #bbb;
outline dış çizgileri sıfırlar,tarayıcıların bazılarında otomatik kendi outline ekliyor bunun önüne geçmek için.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nightwing
quote:
hocam o dediklerini yaptıktan sonra search barın iç tarafı gölgelendi kötübir görüntü oldu ben google daki gibi dışa gölge yapmak istiyordum, bu arada outline dediğin nedir?
rastgele değer verdim 10px çok gelmiştir kendin oynasaydın değerle,dışa doğru vermek içinde inset kısmını silmen yeterli.
border:1px solid #e6e6e6;
box-shadow: 0px 0px 3px #bbb;
outline dış çizgileri sıfırlar,tarayıcıların bazılarında otomatik kendi outline ekliyor bunun önüne geçmek için.
Hocam pl/sql developerıyım pek anlamam CSS den :)
-
Hocam internet explorerda çalışmıyor bu kod, bunun için bi araştırma yaptım internette aşağıdakş kodları buldum çalıştı ama bu seferde istediğim gibi olmuyor nasıl ayarlanması gerektiğinide bilmiyorum.
-ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(Strength=2, Direction=20, Color='#bbb')";
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(Strength=2, Direction=45, Color='#bbb'); -
"outline: 0;" ile sıfırlayıp background-image ile kendi istediğin modeli verebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X