Şimdi Ara

Css tema dokme Psd to css to wordpress işileriniz uygun fiyata yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar basliktada belirttigim gibi psd to css veya css to wordpress islerinizi yapiyorum yada psd tasariminizi css + wp kodlamasini bu arada belirteyim yasim 15 'dir 3senedir web ile ugrasmaktayim Çok fazla profesyonel olmasamda psd bir temayı rahatlıkla html css döküp wordpresse entegre edebiliyorum..

Yaptığım temaların kesin özellikleri

Psd to css temalarımın özellikleri

Xhtml veya isteğe göre html5 kullanırım ve css3 kullanirim.

Valid hatasi birakmam.(Buna dikkat ederim)

Seo puanınızı 85 89 civarı yaparım.

Gereken yerlerde sprite tekniğini uygularım .

Seo ya uygun kodlama yaparım .

Tam olarak bitiş için bir süre veremesemde en az 1 gün sürer . (Kodları manuel olarak yazıyorum...)

Css to wordpress temalarımın özellikleri

Temaları bileşen uymulu yaparım .

Tema ile ilgili bir çok ayarı yapabileceğiniz temaya özel tema paneli hazırlarım.

İsteğe göre temel seo işlemlerini uygularım eklenti gibi ...

İşden sonra oluşabilecek herhangi bir hatada yardımcı olurum ..

Tam olarak bitiş için bir süre veremesemde en az 1 gün sürer . (Kodları manuel olarak yazıyorum...)

Not : Ödeme sadece paypal üzerinden almaktayım.
    Not 2 : Tasarım bittikten sonra ve ödeme yapıldıktan sonra iade etme şansı yoktur.
    Not 3 : Ödemeyi tasarım bitip size demoyu gönderdikten sonra alıyorum olmama ihtimali olabilir diye ...

Yaptığım bir iki çalışma

http://tema.blogonur.tk/ // Psd to css çalışması //
    http://blogonur.tk/ // Css to wordpress çalışması //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C226FFCDD -- 3 Eylül 2014; 0:02:26 >

• Referans amaçlı ilk kişiye çok ucuza yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk olarak Clone yani belirli bir konu hakkinda, youtube videolarini ve admin isterse kendisi hosta bir iki video atabilecek ama genelde youtube videolarini aranan kelimeler dahilinde sunabilecek bir sayfa lazim.

Esas projem bu yukarda anlattigim, ancak deneme amacli birde diger bir Projem icin Cms sayfa düsünüyorum. Referans amacli bunu yapabilirsin. Bu sayfanin üc dilli olmali. Ingilizce, Almanca, Türkce. Almanca kismini ben c

Daha detayli görüsmek icin bana info (@) smiletaxi.de adresimden ulasabilirsin.

Orijinalden alıntı: Olta.tv

Slm Onur, bu konuda yardimin dokunabilir mi? Bana Youtube benzeri bir sayfa lazim. Tek bir konu dali olacak.

ilk olarak Clone yani belirli bir konu hakkinda, youtube videolarini ve admin isterse kendisi hosta bir iki video atabilecek ama genelde youtube videolarini aranan kelimeler dahilinde sunabilecek bir sayfa lazim.

Esas projem bu yukarda anlattigim, ancak deneme amacli birde diger bir Projem icin Cms sayfa düsünüyorum. Referans amacli bunu yapabilirsin. Bu sayfanin üc dilli olmali. Ingilizce, Almanca, Türkce. Almanca kismini ben c

Daha detayli görüsmek icin bana info (@) smiletaxi.de adresimden ulasabilirsin.

Hocam sen ozel bir altyapi istiyorsun ben o kadar bilgili degilim psd temalari css dokup wp entegre ediyorum eger psd temalariniz css yada wordpress entegre edilecekse ulaşın

• tamam sorun degil kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: Olta.tv

tamam sorun degil kolay gelsin.

Saolun eger film siteleri gibi birsey istiyorsaniz elinizde psd varsa wordpress entegre edebilirim

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.