Şimdi Ara

CSS Öğrenmek için Site Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen bu arada şimdi baktım 3 video daha varmış ek olarak HTML'de tabloları anlatıyor. onlar da bitince prototürk ve zinzinzibidinin derslerine bakacağım .
  • html'de tabloya girme, div öğren çok başın ağrır artık çoğu yer div tasarım istiyor.
  • fatih hayrioglu ve tayfun erbilen takip et çözersin zaten zor bişey yok bol kod yazman gerekir... yazdıkça anlayacaksın
  • @ApeXiRubbEr Dersleri anlatan arkadaş htmlde tablolar çok önemlidir diyor. Ek olarak div taglarını göstermediler yaklaşık 20 video izledim hiçbirinde div tagları geçmedi. Hatta meta tagları bile kendim öğrendim, videolarda geçmiyordu. Div tagını başka kaynaklardan araştırırım artık.

@frknkntr Evet ilk başta tayfun erbilenin video derslerini izleyeceğim sonra bilgileri arttırmak,pekiştirmek için fatih hayrıoğlunun derslerine geçeceğim. Günümün 4-5 saati boş geçiyor, bu vakitler içerisinde bol bol kod yazarım.
  • Kubrick izlediğin dersler çok eski olmalı artık table site tasarımı olmuyor. modern bi ders takip etmeni tavsiye ederim.
    http://www.w3schools.com/html/default.asp burdan ingilizcen varsa yararlan html, css ilerisi için javascript ve php içinde iyi olur.
  • frknkntr F kullanıcısına yanıt
    Kaynak için teşekkürler fakat ingilizcem kötü. İzlediğim dersler baya eski, tahminimce 2007 yıllarında çekilmiş.egitimofisin dersleri. Olmadı css'ye geçmeden önce HTML5 derslerine bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.