Şimdi Ara

csı yı onayan varmı aranızda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç kimse oynamadımı bu oyunu yav csı yı diziyide mi izleyen yok her cumartesi trt 1 de oynuyor saat 23 15 de oynayan varsa bi yardım etsin bi yerde takıldım kaldım gecemedim çok ugraştım ama malesef geçemedim yardım pleaes

• Diziyi izliyorum ama maçam sıkmadı oyununu alıp oynamaya. Diziyi izlerken oha a k vay be sen şu ..neye bak nereden ne çıkardı gibi cümleler kuruyorum.
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Filmiyle paralel paradoxta ise ben o oyunu alıp, tam çözümsüz bitiremem nokta
    Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
    Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
    Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

• arkadaşlar açılımı biraz uzun ondan kısa yazdım tam çözümü olan biste varmı bu oyunun yada bitiren bi yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

abıcım oyunun acılımı nedır.bende csı gorunce counter sandım.dedım cahıl e bak neyse bız bu konuda cahıl kalmısız galıba.oyunun ısmı nedır bı de bız bakalım

oyunun açılımı ne demek ya??? CSI demek cirme scene investigation ( yani olay yeri inceleme ) demektir.
    bu da onun oyunu.
    yittix neredesin? bi de bunun bikaç oyunu çıkmıştı, hangisini oynadım hatırlamıyorum. sen kaldığın yeri söyle belki yardımcı olabilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.