Bildirim
csı yı onayan varmı aranızda
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Diziyi izliyorum ama maçam sıkmadı oyununu alıp oynamaya. Diziyi izlerken oha a k vay be sen şu ..neye bak nereden ne çıkardı gibi cümleler kuruyorum.
_____________________________ -
abıcım oyunun acılımı nedır.bende csı gorunce counter sandım.dedım cahıl e bak 
neyse bız bu konuda cahıl kalmısız galıba.oyunun ısmı nedır bı de bız bakalım
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Filmiyle paralel paradoxta ise ben o oyunu alıp, tam çözümsüz bitiremem nokta
_____________________________ -
ben oynadım dandik bi oyun değil.
sen boşuna uğraşma geçemen o oyunu
_____________________________ Athlon X2 7750BE@1350Mhz / Gigabyte MA780G-UD3H / A-DATA 2X2 GB DDR2-800MHz CL5 / High Power 500-A12S /
Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

-
arkadaşlar açılımı biraz uzun ondan kısa yazdım tam çözümü olan biste varmı bu oyunun yada bitiren bi yardım etsin -
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
abıcım oyunun acılımı nedır.bende csı gorunce counter sandım.dedım cahıl e bak
neyse bız bu konuda cahıl kalmısız galıba.oyunun ısmı nedır bı de bız bakalım
oyunun açılımı ne demek ya??? CSI demek cirme scene investigation ( yani olay yeri inceleme ) demektir.
bu da onun oyunu.
yittix neredesin? bi de bunun bikaç oyunu çıkmıştı, hangisini oynadım hatırlamıyorum. sen kaldığın yeri söyle belki yardımcı olabilirim._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler