Şimdi Ara

CSGOLounge kullananlar dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Takas yapmak için biri eklemiş sandım baktım profil gizli kabul ettim otomatik mesaj geldi hemen kardeşim seninle takas yapmak istiyor fakat seni ekleyemedi profili bu gir ekle şeklinde bende arkadaş eklede arattım idyi fakat bulamadı tarayıcıdan açtım verdiği linki adam 6000 saat cs go 4000 saat dota2 oynamış görünüyor gittim birde giriş yapmaya çalıştım o siteye şifremi girdim onay maili beklerken sitenin steam_guard.exe indirmeye çalıştığını gördüm sonra domaine baktımhttp://steamcommunly.com nasıl yuttum bunu anlamadım

siz siz olun böyle mesajlara itibar etmeyin profili gizli olanları eklemeyin bile

daha önce böyle vak'aları çok okudum ama aklımdan uçmuş gitmiş

• Değişik bir versiyonu steamcomminitay. Bi tane arkadaşımda aynı bu şekilde gitmişti. Steam şifreniz direk oraya gidiyor steamguard.exe ise keylogger. E-mail ve şifresi için sonra hesabınızı çalıyorlar. Steam'a ticket atarak hesabı geri almıştı allahtan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-*DR. HANNİBAL*- 5K>
    Cs:Go Hakkında Bilmediklerinizi Özel Mesaj Atarak Sorabilirsiniz !
  • Bana markette aktif olduğum şu son 1 haftadır günde en az 10 tane böyle arkadaşlık isteği geliyor. Profil gizli ise direk ignore ediyorum. Verilen linklere katiyen tıklamıyorum. Siz siz olun hiç bir linke tıklamayın.

Acemilik döneminde başıma gelen birşey; elemanın biri yine arkadaşım takas yapmak istiyor vs muhabbetiyle bana CSGOLOUNGE.COM uzantılı bir link attı. Attığı link te Csgolounge yerine Csgoiounge yazdığını küçük "L" harfini büyük "i" harfiyle değiştirdiğini farketmemiştim. Ama Allah`tan verdiği link e tıklamayıp copy paste ile başka browser`da açtım.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Abartısız yüzlerce kez başıma geldi.Cs lounge ile alakası yok , steam envanterinizideki değerli eşyaları sergilerseniz veyahut steam pazarda değerli bir eşya sattığınızı gördükleri zamanda dolandırmaya çalışıyorlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.