Şimdi Ara

CSGO sabit ping, 'var' lag problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır yaşadığım bir problem. Sabit fps alıyorum 70-90 arasında serverdan servera değişiyor. 150-250 arası fps alıyorum. Net_graph da fps'ın yanında olan "var" arada sırada değişiyor. Değişiyor dediğim 0.004 iken mesela birden 2'ye çıkıyor veya 1.6'ya çıkıyor yani sabit durmuyor. Sabitken her hangi bir zamanda herhangi bir değere çıkıyor ama aşırı yükseliyor bir anda geri düşüyor. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Periyodik olarak olmuyor. Bu yükselmelerde oyunda lag yapıyor. Yüksek fps sabit pinge rağmen.

İnternete ethernet ile bağlanıyorum. 50Mbps Superonline fiber intenetim var. İntenetten kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşlar bu arada botlarla çevrim dışı girmeme rağmen bu kez var sabit 1.6'larda geziyor ve lag yapıyor.

CSGO sabit ping, "var" lag problemi

Botlarla çevrim dışı girdiğim zaman bu şekilde sabit oluyor. Rekabetçide böyle olmuyor orda normal başlıyor sabit oluyor, çok nadir yükseliyor. Ölüm maçında ise hiç sabit durmuyor. Moda göre değişiyor. Nasıl bir şey anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 27 Kasım 2016; 1:15:11 >

• yanılıyor olabilirim. ama benim bildiğim eski pclerde donanım lagı. yani işlemci vs grafik kartı yetmediği durumlarda oluyor diye biliyorum. eski amd sistemde benim de çok çıkardı i7 6700k aldim 0.01 sabit şimdi.
  • KnoCKout kullanıcısına yanıt
    yanılıyorsun işlemci veya ekran kartı yetmemesiyle alakası yok. zaten 250 fps alıyorum demiş. çok iyi sistemlerle de bu sorunu yaşayanlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemden olduğunu sanmıyorum dostum.

Ekran kartı: 4 GB GTX 950M
    İşlemci: i7 6700hq
    16 GB Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 27 Kasım 2016; 0:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ufak takılmalar oluyordu biostan power saving gibi şeyleri kapattım stabil bi değere overclock yaptım düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.