Şimdi Ara

CSGO neden barzo kaynıyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostlar en son 3 yıl önce cs go ya girdim. O gün bugündür oynamıyorum. 1 yıl önce steam hesabımıda sattım zaten. O zamanlar çok low kitle ve aşırı hile kullanımı vardı. Şimdi yeniden dönmek istiyorum oyun ne durumda? Rekabetçilerde troll ve hile oranı nedir? Akşamları işten gelince 2 veya en fazla 3 rek atar çıkarım oyunun güncel durumu nedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

    Dostlar en son 3 yıl önce cs go ya girdim. O gün bugündür oynamıyorum. 1 yıl önce steam hesabımıda sattım zaten. O zamanlar çok low kitle ve aşırı hile kullanımı vardı. Şimdi yeniden dönmek istiyorum oyun ne durumda? Rekabetçilerde troll ve hile oranı nedir? Akşamları işten gelince 2 veya en fazla 3 rek atar çıkarım oyunun güncel durumu nedir.
    Değişen birşey yok hala aynı.
  • Hile eskiye göre biraz azaldı. En azından ben fazla rastlamıyorum. Hala var ama. Eski low kitle yerine biraz daha orta kitle var sayılır oyunda. Bu iyiye gidişi biraz oyunun popülaritesinin düşmesine bağlıyorum,eskisi kadar playeri yok.
    Onun haricinde oyun bedava oldu,77 tl verirsen direk prime başlıyorsun,eski bir hesabın varsa o da direk prime oldu. Bedava alıp prime yapmak istersen 21 levela kadar kasman lazım ama normalden daha az exp geliyor,çok uzun sürer ve sinir krizi geçirebilirsin çünkü prime olmayan kısım full hile
    Akşamları 2-3 el atılıp çıkılır,en azından denenebilir
  • oyundaki diger dengesizlikte su: Takim olarak lobby kuruyoruz rek girmek icin ve mac baslatildigi sirada 4 kisiyede guven fakteroru hatasi veriyor ve valve acik acik diyor ki guvensiz kisiler maciniza gelecek vs... halbuki takimimdaki hepsi seckin hesap en dusuk 6 - 7 yillik oyuncular . Valve sagolsun her maca neredeyse hilesiz girmiyoruz karsida illa ki bir hileci olacak , bide bu hileciler tek kiside degil en az 4 kisi birden aciyor . dun den beri rek atiyoruz arkadaslarla mg1 siralamasinda 6 macida kayip ettik hile yuzunden. 1 hafta sonra hileciler banlaniyor olan bizim ranklara oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.