Şimdi Ara

csgo ilk maç ilk yenilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar ben hemen konuya giriyim. yeni bir hesap aldım ve ilk maçımı bugün attım. şansıma o kadar kolsuz adamalr geldi ki maçı 32 kill 15 ölüm falan ile tamamladım edo'm 4-5 gibi bir şey di. adamların biri 3 biri 8 diğeride 12 falan vurmuş maçı kaybettik. şimdi benim günahım ne ne kadar elo kaybederim 🙁 bir de arkadaşlar varsa eklesin böyle olmuyor 😪

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk maçta genelde silver 3-4 elosu oluyor , çok bir şey kaybettiğini sanmıyorum

pm attım ekle istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando28

ilk maçta genelde silver 3-4 elosu oluyor , çok bir şey kaybettiğini sanmıyorum

pm attım ekle istersen

kanka bana silver 3 -4 gelmedi hesap satmak ek gelir kaynağım en kötümg geliyor :D
  • ilk maçtan bahsediyorum, ilk maçlardan değil zaten ilk 2 maçı alınca mg1 ler falan gelmeye başlıyor ne hikmetse

ilk maç elo max nova 1 oluyor, ben de yan hesaplarda oynuyorum hocam :D
  • imzamda ana hesabım linki var istediğin rankta gelebilirz ama şimdden söyliyim kemik kadro harici girdiğimiz de direk report botumuza atıyoruz, hesap satığımızdan hesabı satın alanlar tarafından rank silinmesi hoş karşılanmadığı için.
  • beyler mg civarı rankı olan arkadaşlar gelirse atabiliriz zaten yeni değilim oyunda diğer hesap gitti 😁 nova 4 bıraktım

• 54 vurup yenildiğimi bilirim, Allah sabır versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya adamlar oynasa kaybetsek güç sıkıntı değil. ilk maç adamlar öyle sıkıyor ki kafayı yedirtecek gibi bide beni atmaya çalışıyor info isteyip verdiğim için 😪😪

• Düşük rankta genelde karşı karşıya geçip birbirinin etrafını tarayan adamlar oluyor. Düşük rank gelsede hemen geçersin orayı.
  • bu sefer biraz kötü oynadım 30 kill 25 ölüm vardı 2 kişi sattı oyun yine gitti csgo'yu bırakıyorum yeter be 😤

• 16 maçta 10 yapıp nova 3 başladım, kaybettiğimiz maçlarda 2 tane afk vardı takımda. En son yerleştirme maçında 31/2/6 (KDA) yaptım. Karşı takım aim hack falan diye ağlamıştı epey. Ama silver 1 olmak isterim. Adamlar hile yapmadan usülüyle yeniliyor en azından diğerleri açıyorlar aimi bam bam.
  • enver317 E kullanıcısına yanıt
    Kill sayısı kadar ölüm sayısı da önemli, tedbirli girmek lazım. Ses çıkarıp birden ortaya atlarsan adam kafadan alır ki çoğu yeni oyuncunun yaptığı hata bu. Bir diğer hata da sürekli eğilmek. Tek atışta alıyorlar her zaman eğilirsen.
  • kardeşim nova 4 düm. zaman daralmadıkça koşmam ses çıkrmam gereksiz yere sıkmam. ama bu adamlar ben lowerdan ilerlerken koşarak ses çıkarıyolar long tutarken sıkıp duruyolar. oyunda yeni değilim yani

• 4 mac attim 3 galibiyet var. En son keles cift keles cikiyordu karsima o yenilgi fazla etki eder m8 ranki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.