Şimdi Ara

CSGO için sistem upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, elimde yaklaşık 900 - 1000 tl arası para var. 144hz monitör kullanıyorum. Yeterli fps için bu parayı en iyi şekilde kullanmam gerek. Sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat darboğaz yaşar mıyım bilmiyorum. Önerilerinize açığım.
    Dediğim gibi upgrade sadece CSGO odaklı olucak.

CSGO için sistem upgrade

Anakart: Gigabyte Tech. B75M-D3V

• 1050 uygun olur sanki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

1050 uygun olur sanki hocam

bende onu düşündüm fakat dediğim gibi darboğaz yaşar mıyım aydınlatacak birileri lazım. Bu arada hangi 1050?
  • sonuc olarak cs islemci odakli bir oyun. tum parayla ekran karti almaktansa butcenin daha fazla kismini islemciye ayirip kalan kisimla elinizdekinden daha iyi 1. veya 2. el ekran karti alabilirsiniz.

parca fiyatlari ve piyasa hakkinda son zamanlarda pek bir bilgim yok, arkadaslar yardimci olacaklardir.

edit: ikinci el dusunur muydunuz? anakartinizin destekledigi iyi islemcilerden ikinci el bir tane alip yanina da r9 280x gibi bir ekran kartini ikinci elden elinizdeki paraya alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. istediginiz sonuca ulastiracaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ligoflecinds -- 9 Mart 2017; 21:19:5 >
  • Darbogaz cs goda hep olan birşey ondan korkmayin. Oyun ekran kartina cok yuklenmiyor zaten. Ama o islemciyle gtx 1080ti da taksaniz 144+ fps alamazsiniz. Hatta 100 un altina bile iniyor baktigim bir iki videoda. Islemciyi degismeniz gerek once. Ikinci el 3770 alin bence almisken. Platformunuzu en ust seviyesine cikarin omru uzun olsun. Cunku muhtemelen bu seferkinden sonra muhtemelen komple sistem degisirsiniz. Ekran karti da ikinci el 750ti alsaniz 144 fps verebilir diye umuyorum. Ama cs goda sis ve molotof atildiginda 144 fps in altina iner o her turlu. Oyunun optimizasyonu rezil o konuda. Cok guclu ekran karti gerekiyor sis ve molotofta fps 144 un altina dusmemesi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Mart 2017; 21:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Darbogaz cs goda hep olan birşey ondan korkmayin. Oyun ekran kartina cok yuklenmiyor zaten. Ama o islemciyle gtx 1080ti da taksaniz 144+ fps alamazsiniz. Hatta 100 un altina bile iniyor baktigim bir iki videoda. Islemciyi degismeniz gerek once. Ikinci el 3770 alin bence almisken. Platformunuzu en ust seviyesine cikarin omru uzun olsun. Cunku muhtemelen bu seferkinden sonra muhtemelen komple sistem degisirsiniz. Ekran karti da ikinci el 750ti alsaniz 144 fps verebilir diye umuyorum. Ama cs goda sis ve molotof atildiginda 144 fps in altina iner o her turlu. Oyunun optimizasyonu rezil o konuda. Cok guclu ekran karti gerekiyor sis ve molotofta fps 144 un altina dusmemesi icin.

bahsettiginiz videolara ben de baktım ama 1920x1080 oynuyorlar ayrıca hepsi high ben 1024x768 hepsi low ayarlarda oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ligoflecinds

sonuc olarak cs islemci odakli bir oyun. tum parayla ekran karti almaktansa butcenin daha fazla kismini islemciye ayirip kalan kisimla elinizdekinden daha iyi 1. veya 2. el ekran karti alabilirsiniz.

parca fiyatlari ve piyasa hakkinda son zamanlarda pek bir bilgim yok, arkadaslar yardimci olacaklardir.

edit: ikinci el dusunur muydunuz? anakartinizin destekledigi iyi islemcilerden ikinci el bir tane alip yanina da r9 280x gibi bir ekran kartini ikinci elden elinizdeki paraya alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. istediginiz sonuca ulastiracaktir.

2. el düsünmüyorum. Sıkıntı olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fark etmez. Grafik ayarlari islemciye olan yuku degistirmez. Gpu kullanimi tam yukte degilken fps in 100 lerde kaldigini goruyorum. Demek ki islemci yetmiyor. Zaten yetmez cs go da. Ama iyi bir islemci sizi 200 fps lerde tutar. Hatta 3770 le 300 400 fps ler alirsiniz ekran karti da destekleyebiliyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Mart 2017; 21:36:51 >
  • GTX 1050Ti ve H110M anakart almalısınız.
  • öncelikle işlemciyi değişin cs go da işlemci farkediyor i5 altına düşmeyin yoksa kalabalık sahnelerde ekran kartınız ne kadar iyi olsada 144 altına düşeceksiniz.
  • cs go sıkıntılı bi oyun ben i7 ve gtx770 ile gpu kullanımın %99 sabit kalmadığı durumlar gördüm şimdi bu durumda i7 gtx770e darboğazmı yapıyor :)cs go da en akıcı oyun deneyimi için bence işlemci ne kadar iyi olursa o kadar iyi ekran kartıda min 970 ayarında olsun ayarlar sürekli low da dursun herşey yüksek ayarda yüksek fps alsanız dahi düşük ayardaki akıcılığı vermiyor aslında en güzeli çözünürlüğüde düşürmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

cs go sıkıntılı bi oyun ben i7 ve gtx770 ile gpu kullanımın %99 sabit kalmadığı durumlar gördüm şimdi bu durumda i7 gtx770e darboğazmı yapıyor :)cs go da en akıcı oyun deneyimi için bence işlemci ne kadar iyi olursa o kadar iyi ekran kartıda min 970 ayarında olsun ayarlar sürekli low da dursun herşey yüksek ayarda yüksek fps alsanız dahi düşük ayardaki akıcılığı vermiyor aslında en güzeli çözünürlüğüde düşürmek..

cözünürlügüm 1024x768 hepsi low olucak zaten ama bu anakartın üstüne saglam bir islemci koyamam sanırım kısacası islemci mi almayalıyım
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Evet yapiyordur. Şaşırmam. Bende gpu kullanimi %30 larda geziyor ve 250 den yuksek fps genelde. i7 ler de 350 450 fps araliginda tikaniyorlar genelde. Siz grafik ayarlarini da kisiyorsaniz bu limiti gtx 770 in asabilir oldugu anlar olacaktir. Gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Mart 2017; 21:48:6 >
  • glman G kullanıcısına yanıt
    i7 alırsanız oc yapmanıza gerek kalmaz elinizdeki anakartlada kullanabilirsiniz anakart ne kadar dandikte olsa sonuçta bu işlemcilerle çalışacak şekilde yapılmış oc olmazsa hiçbir problem olmaz.
  • Arkadaşlar, düşündüm ve şuan 1000 liraya yapabilecegimin en iyisi yapıp yazın da kalan parçaları tamamlayacağım. Sizce ekran kartı mı yoksa işlemci mi almayalıyım öncelik olarak?
  • cs go için konuşuyorsak öncelik işlemci yoksa gtx1080de alsanız bi işinize yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

cs go için konuşuyorsak öncelik işlemci yoksa gtx1080de alsanız bi işinize yaramaz.

csgo için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.