Şimdi Ara

csgo ani ping artışı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
40.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun delireceğim.
    İnternette hiçbir sıkıntı yok. Cs:go oynarken 4. 5. round'ta pingim +1000 oluyor. normalde 50ms iken. (net_graph ile sürekli takip ediyorum) O sırada internet kullanılamaz hale geliyor. Fakat oyundan çıktığımda 5 saniye sonra falan 720p videoları sıkıntısız izleyebiliyorum. 1 Haftadır araştırıyorum. Çözümlerin hiç biri işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

- steam>cs>özelliklerden dosyaları doğrulama yaptım
    - windows + router firewall devre dışı bırakıp denedim
    - ccleaner + norton taramaları + disk birleştirici hepsi yapıldı
    - araştırmalarım sürecince port kontrol yaptım ve 80. dahil bütün portlarım kapalı. Fakat interneti sorunsuz kullanabiliyorum. Firewall etkisiz hale getirdiğimde kendiliğinden portlar açık hale geldi. Oyunda ki ping'de değişiklik olmadı. Çözmek için herşeyi deniyorum.
    -Youtube üzerinden yardımcı videolarda ki hepsini denedim. regedit+flushdns. hiçbiri yardımcı olmadı. Umarım bilen birisi çıkar. Şimdiden teşekkürler.

• Beyler konu up ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de vardı sonunda çözdüm hala bu sorunu yaşayan varsa alıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

aynı sorun bende de vardı sonunda çözdüm hala bu sorunu yaşayan varsa alıntı

eveet
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

quote:

eveet

Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
    * There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)

kısaca açıklayım çalıştırdan regedit yazın ve girin daha sonra bu işlemleri takip edin en sonda onaltılık kısmı ffffffffff diye sonuna kadar doldurun ve tamam deyin daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın umarım sorun çözülür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

quote:

eveet

Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
    * There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)

kısaca açıklayım çalıştırdan regedit yazın ve girin daha sonra bu işlemleri takip edin en sonda onaltılık kısmı ffffffffff diye sonuna kadar doldurun ve tamam deyin daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın umarım sorun çözülür.

hocam sorun bilgisayarla alakalı değil gibi başka bağlantılarda olmuyor. sizde de tam olarak sorun aynı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 25 Mart 2015; 19:02:35 >

• Bu sorun 1 haftadır bende de başladı ve Ping yükselmesi oluyor aniden 95 -100 oluyor lag giriyor. Yükselme olmasa bile 55 pingle bile lag giriyor nasıl iş bu ya arkadaş. 55 pingle lag mı girer ,,?

• yeni modem aldım sorun çözüldü :D
  • sorunu devam eden varmı oyunu 2 gün önce yükledim normalde diğer oyunlarda (lol tarzı) ping sorunu olmazken bu oyunda bi anda ping 200lere çıkıyor sonra düşüyor ama iş işten geçmiş oluyor. çözümü yok mu
  • Bende ping 45 gözüküyor mesela ama oyun akıcı olmuyor nedense. Sıkıntı nerede çözemedim.
  • Arkadaşlar 1000e yakın çıkıyor ping ilk girişte 30-40 arası değişkenli oynuyorum internette ne yazıyorsa hepsini yaptım bir sonuç alamadım galiba altyapı bize bu oyunu oynatmamak istiyor.
     csgo ani ping artışı
  • Mmesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin2672

Arkadaşlar 1000e yakın çıkıyor ping ilk girişte 30-40 arası değişkenli oynuyorum internette ne yazıyorsa hepsini yaptım bir sonuç alamadım galiba altyapı bize bu oyunu oynatmamak istiyor.
     csgo ani ping artışı

Aman diyip pingini düzeltmeden mm girme küfür yeme hocam

• HasanYucan kullanıcısına yanıt
    sen karambit alan ve "mevicki" dolandıranmısın az önce konuyu gördüm.

Haberin olsun kişi ile alakam yok fakat , oyun olsa dahi bilişim suçları acımıyor ip adresinden internet sahibi hakkında ciddi suçlama gelebilir.
  • Arkadaşlar merhaba,

Intel Core i5-3337U CPU @ 1.80GHz 4GB Ram Windows 8 64 bit sony vaio ile Cs.go oynamaya çalışıyorum. 25mb bağlantı hızım var kablo ile bağlanıyorum ve ttnet te ping testi yaptığımda hatta çok az ping görünüyor fakat oyundaki ping 90-100 arası. Ekran kartım Ge Force GT 740M . Daha önceleri pingim daha azdı ama bir kaç pub servara girip oradan oto yüklemeler yapınca bu şekilde arttı diye düşünüyorum. Ne kadar cs go yu silip tekrar yüklediysem de değişmedi, ayarlar çakılı aynı şekilde geliyor. İnternette yazan GeForce ayarları aşağıdaki resimdeki gibi yaptım ama hiçbir oynama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mıdır? Öncelikle şu public serverlardan inen dosyaları nasıl silebilirim? Ve pingimi nasıl düşürebilirim.

https://store.donanimhaber.com/14/99/86/149986bf907138154ea19492b20f9bc7.png
     csgo ani ping artışı

• Merhaba arkadaşlar aynı sorunları malesef ki bende yaşıyorum. Bu konu hakkında hem internet araştırmasında bulundum hemde bazı denemelerde bulundum. Malesef söylemeliyim ki sorun %100 wifi de. Şöyle anlatayım sorun wifi nizin gönderdiği dalgaların bilgisayarınız(benim sorunum laptopta) tarafından sağlıklı alınamıyor oluşudur. Benim laptobumda killere2200 var ve bircok msi kullanıcındaki gibi bir sıkıntı var. Sistemimdeki wifi erişimini normal bir windows olarak kurmayı denedim fakat olmadı. Mecburen pc yi değiştiremediğim için wifi yi değiştirdim bende. Wifi şu anda hiç sıkıntısız oyunda stabilite sağlıyor ve indirmemde internette gezinirken vs çok stabil ve güçlü çalışıyor. Sorunun aslında wifi dende olmadığı wifi ile pc arasındaki sağlıksız aktarım olduğu kanısına şurdan vardım. Evde 2 laptop var. Kardeşimin laptopta aynı oyundayken sabit ping olurken bende sürekli bir ping yükselip düşme sorunu oluyordu. Bende laptobumla daha sağlıklı sonuç almak için başka ortamlarda başka wifilerden oyunların test ettim ve sıkıntısız bir şekilde oyunlar pingden arındırılmış bir şekilde akıyordu. Benden tavsiye iyi bir wifi almanız. Kolay gelsin. (Not: laptop msı ge70 apache modeli)

• Bu sorunun genelde kaynağı modemin arada bir sinyal alamamasından oluyor. Sağlayıcınızı arayıp sinyal problemi olduğunu söyleyeceksiniz 5 Dakka bile sürmüyor düzeltmeleri.

• Vandraren kullanıcısına yanıt
    dostum emin ol sağlayıcım bana ismimle hitap etmeye başladı. fakat değişen bir şey yok belki 20 defa arıza bildiriminde bulundum en az 15 kere de kontrol edildi. ve kendilerinden gelen internetde sorun olmadığını vede kesintisiz geldiğini söylüyorlar. ayrıca internetimi de alırken kesik kesik aldığımı çok sık aralıklarla bağlantımın kopmasını da görüyorlar. bu olayda neden oyunlar öne çıkıyor söyliyim. çünkü internette dolaşırken o anlık pingleri veya kopmaları algılayamıyorsun veya nadir farkına varıyosun ve umursamıyorsun ama oyunlarda bunu görmen çok kolay ve sorunun çözümü wifi nin sana yayınlardığı internetin dalga boyu ile senin kullandığın bilgisayarın alıcısının dalga boyu aralığının uyuşuyor olması lazım. ben araştırdım ve bu olayın çözümünün bu olduğunu buldum.
  • LothBrok45 kullanıcısına yanıt
    bende de msi laptop var. benimki kabloyla baglaninca da oluyordu modemi degistirdim sorun duzeldi. senin sorunu yasayan arkadaslarim da var mecburen kablo ile oynuyorlar

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun vardı bina içindeki kablolarda sıkıntı varmış 150 lira verip elektrikçiye değiştirttim tabi bu bundan 5-6 ay önceydi o zamanlar gördüğümüz ping 80 falandı kablo değişince 50 ms üzeri görmüyordum. Şimdi 80 görünce havalara uçuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 2 Şubat 2016; 9:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.