Şimdi Ara

CSGO 4:3 Ekran Problemi - Macbook içinde Windows Kurup (Bootcamp)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Macbook 2019 serisi olan bir bilgisayar üzerine bazı gereklilikler doğrultusunda bootcamp yardımcısı ile Windows yükledim. Bunun üzerine Windows'ta daha iyi verim alabileceğimi düşündüğüm için CSGO'yu da bu işletim sistemine kurdum. Fakat tahmin edersiniz ki bu bilgisayarlar oyun oynamak için tasarlanmadığından oyun içerisindeyken görüntü değerlerini düşürmem gerekiyor. Bunu yaparken çözünürlüğü klasik olan 4:3 boyutuna getirmeye çalışıyorum fakat hangi ayarı yaparsam yapayım oyun penceresi sol üste yaslanıyor ve kenarlarda siyah boşluklar kalıyor. Bununla ilgili bir sürü konu başlığı okudum ve denedim fakat sonuca ulaşamadım. Ekran kartı yazılımı AMD Radeon Pro 5300M olarak geçiyor. Ekran kartı ayarlarından Uygulamalar sekmesinde olan CSGO özelindeki ekranı "Tam Ekran" özelliğini aktif etmeme rağmen bu sorunu çözemedim. Oyun görüntü ayarları içerisinden "Tam Ekran" seçsem de yine bu sorun çözülmüyor. Yani esneterek ekrana yaslama özelliğini çalıştıramadım.(Stretch). Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan Windows kullanıcıları var mı bilmiyorum ama çözülememesi son derece canımı sıkıyor. Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.