Şimdi Ara

[CS1.6] BTE Beyond Edition (Özel Sürüm) Çince Versiyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaşlar,

    Dün 1.6 sürümüne özel olarak çıkan Beyond Edition 1.5 sürümünü sizlerle paylaşmak istedim. BTE projesindeki silahlar ve modeller düzenlenerek. 1.6'ya
    aktarılmıştır. Henüz beta sürümü olduğu için hata ve sorunları vardır. sizi rahatsız etmiyor ise buyrun indirin. oyun dili çincedir, yakın
    zamanda ingilzce yaması çıkabilir diye düşünüyorum. belki çıkmayada bilir. benim için dil sorun değil ben yinede oynarım'da diyorsanız
    benim kafadansınız demektir :D bende bu şekilde ayırt etmeden oynarım. hoşunuza gideceğini düşünüyorum. zaten CSO'ya aşinaysanız, BTE ve Beyond Edition
    sürümlerinede alışırsınız.

    Video:
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYQA5WlmsA

    Link:
    https://docs.google.com/uc?id=0B-H2XWk7gikBa0Z0QmZ3Ul82ZTg&export=download


    Patch üzerinde hiçbir şekilde oynama yapmadım, aldığım gibi sizlerle paylaşıyorum. bunun dışında oyun tamamen çincedir. artık uğraşmıyorum.
    uğraştığımda'da emek denen şeye hiç saygı olmuyor. artık bunuda öğrenmiş oldum, sadece bende oynuyor ve paylaşıyorum. kimlerin ilgisini çekerse.
    bu patch'i orjinal 1.6'nın üzerine kurmanız gerekmektedir. bu yüzden orjinal olmasına dikkat edin. editli,modifiyeli, addons'lu 1.6'nın üzerine kurmayınız.
    sonradan çıkacak problemlerden mesuliyet kabul etmiyorum.


    Ekstra:

    silah listesini değiştirmek için, cstrike- addons- amxmodx- -configs- klasörüne girin. nst_wpn.ini yazan not defterini açın. oradan [weapon_precache] başlığı
    altına aynı şekilde istediğiniz silahları yazabilirsiniz, eklediğiniz silahlar oyunun silah seçme menüsünde düzgün eklediyseniz gösterilecektir.


    Sorusu olan, konuya yazarsa sevinirim.







  • Yil olmus 2015

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

    Yil olmus 2015

    Yıl olmuş 2015, hala neyin peşindesiniz bende onu anlamadım dostum. biz oynuyoruz. yıl 2090'da olsa biz yine oynarız. bunda bu kadar abartacak veya eleştirecek ne var hala anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csoldrain

    quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

    Yil olmus 2015

    Yıl olmuş 2015, hala neyin peşindesiniz bende onu anlamadım dostum. biz oynuyoruz. yıl 2090'da olsa biz yine oynarız. bunda bu kadar abartacak veya eleştirecek ne var hala anlamış değilim.

    ok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloweKilled


    quote:

    Orijinalden alıntı: csoldrain

    quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

    Yil olmus 2015

    Yıl olmuş 2015, hala neyin peşindesiniz bende onu anlamadım dostum. biz oynuyoruz. yıl 2090'da olsa biz yine oynarız. bunda bu kadar abartacak veya eleştirecek ne var hala anlamış değilim.

    ok.

    bumudur ? başka olayınız yok zaten. sadece laf kalabalığısınız. boşuna demiyorum ben, gereksiz yorumlar kendinize kalsın diye. ama dinleyen yok. bunun gibiler gelip. konuyu önce baltalar. sonra uğraş dur.
  • Ne tip insanlar var ya :D Cool mu görünüyorsunuz böyle işsizlik yapınca anlamıyorum. Adam paylaşmış işte, ne var bunda?
  • Vay be cs değil de başka bir oyun gibi olmuş. Silah tasarımları çok güzel. LAN'dan başka alternatif yok gibi oynamak için. Güzel paylaşım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Int32.Parse

    Vay be cs değil de başka bir oyun gibi olmuş. Silah tasarımları çok güzel. LAN'dan başka alternatif yok gibi oynamak için. Güzel paylaşım.

    Maalesef lan üzerinden oynamak dışında başka bir yolu yoktur. hamachi ağımız mevcut zaten. isterseniz beklerim. şuan 3 kişiyiz. normal 1.6 serverlerinde oynayamazsınız zaten. desteklemez. ileri ki zamanlarda belki ingilizce yaması gelir. eğer böyle oynayamam diyorsanızda. kendi paylaştığım BTE serisini inceleyebilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_103383750/f_//tm.htm#103405124

    Buradan CSBTE Türkiye Birliği grubumuza katılabilir, sorunlarınız veya sorularınız var ise yazabilir. en kısa sürede cevap atarız.

    Hamachi ağımız

    csbte-93
    123

    şuanlık 1 tane açtım. çok oyuncu olduğumuzda başka ağlarda açabilirim,

    Bazı konulara samimiyetle değinmek gerekirse.

    1- Hamachi'yi sevmeyen bir topluluk vardır. bu topluluğun dedikleri beni zerre ilgilendirmez. o yüzden oynamak isteyenlere engel olmak kimseye düşmedi. Hamachi zaten bu tür şeyler için vardır.
    2- Zevler ve Renkler tartışılmaz klişesinden yola çıkarak, kimseye zorla indir gel gibi şeyler söylemiyoruz.
    3- Yıl olmuş 2015 gibi saçma sapan yorumlara kulak asmıyoruz. isterse 3980 olsun, yinede biz ve bu projelerimiz devam edecektir. herkesin ilgi alanı farklıdır. ve farklı şeyleri sever. bende bu tarz şeyleri seviyorum. ve eski kafadan birisiyim.


    Unutmayınız ki, her insan aynı değildir. ve bu şekilde ön yargılar ile insanları rencide edici, alaya alıcı, aşağılayıcı veya kendinizi tatmin etme duygusundan vazgeçin. ben 22 yaşındayım, benden küçük olan kardeşlerimizle oynarım, benden büyük olanlarlada oynarım. oyunların belli bir yaşı yoktur. cs oynamak ne zamandan beridir yıl olmuş şu bu gibi mevzulara kaldı ?? isteyen istediğini oynar, istediği gibi paylaşım yapar. terbiye sınırları içerisinde isterse bütün hayatını yazar. kimse kimseye karışamaz. bizim toplumumuzun ne yazık ki en kötü özelliği, ön yargısı ve kusur araması. bu şekilde hiçbir yere gelemeyiz.

    Yorumlar adına herkese teşekkür ediyorum. umarım akılda kalıcı şeyler izah edebilmişimdir. herkes istediğini yapmakta özgürdür. ve özgürlüklerini kimse yargılayamaz.




  • csoldrain kullanıcısına yanıt
    Şu anda oynuyor musunuz?
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum, Serkan arkadaşımız sınava hazırlanıyor. onun gelmesi biraz zaman alabilir. Can arkadaşmızda farklı bir proje için uğraşıyor. o yüzden tek oynayan ben varım.
  • [15.03.2015]

    1. düzenleme paketini yaptım. Karakter isimlerini düzelttim. ve toplu silah seçimdeki çince silah isimlerinide düzelttim 'ı' tuşuna basarak toplu silah seçebilirsiniz. sadece ilk seçme yeri çincedir. onu yapamadım çünkü sma yok. amxx var fakat sma olmadığı için. sadece ilk seçme yerinden sonrasını düzeltebilidim.

    Link:https://mega.co.nz/#!4gdFkLQR!_-bJyueKNPxT4kO64KYBU4twWIi8G1LvDE0swMTScNA

    Herkese iyi oyunlar.
  • [16.03.2015]

    Oyunun mod seçim panelinde malware olduğu için kendi kodladığım bat komutlarını kullanabilirsiniz. burada birşeyler paylaşıyoruz, ve bunu suistimal
    edip. bizleride zor durumda bırakmayın. böyle şeyler başa gelmemesi için, virüstotal, jotto, linkleri eklenmiştir. eğer bende virüscü olsaydım
    mod panelinde virüs olduğunu söylemezdim ? bu yüzden. insanları tanımadan eleştirmeyiniz.


    Link:https://mega.co.nz/#!Js93mQAJ!JYPyXwM69jjZLBjiX0_xv2pxt6KD9MrKsegqf3sbZTA
    Jotti:http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/c93f2325ab9b0ab1958642782457937ae93965d9
    Virüstotal: https://www.virustotal.com/tr/file/4d303e37b573a9e98d9af12061efc8f83ce6cea13430e47126d81978eb01e7c8/analysis/1426529314/
    avast:http://i.hizliresim.com/VlGb8B.jpg
    Resim:http://i.hizliresim.com/EVBZ2z.jpg


    İyi oyunlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.