Şimdi Ara

CS Trade Up ile Paraya Para Dememek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nasıl oluyor? İnsanlar 30 TL ile 40 TL ile başladım diyor, adamın elinde Karambit - Doppler var.

Bilgili, görmüş geçirmiş, yetkili beyleri konuya bizi aydınlatması için çağırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trade up çok riskli iş. koydugun 10 silahın bir üst seviyesi geliyor, fakat kondisyonu aynı da olabilir bir üst de olabilir, bi ihtimal bi düşügü de olabilir. hepsini teker teker fiyatlarına bakıp hesaplamak lazım. koydugun 10 silahın maliyeti gelecek silaha değiyor mu bi kere bu önemli. biraz risk alıp örn. 8 tane istedigin silahın bi alt seviyesi + 2 tane çöp silah koyarsın istedigin gelme ihtimali %80 olur ama o %20'lik ihtimal gelirse pişman eder.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Mesela ben en alt kısımdan başlamak istiyorum diyelim, pazardaki en ucuz silahtan 100 tane aldım, bir üst seviyeye 10 tane dönüştürmüş olucam, sonra o 10 taneyi 1 tane mor silaha dönüştürmek istiyorum

• mtberkc kullanıcısına yanıt
    teoride mantıklı görünüyor ama örn. 7 kuruştan 10 tane aldın 70 kuruş, ama o 10 tane ile çevireceğin bi üst seviye silah 20 kuruş :)
    dediğim gibi bakıp hesaplaman gerekiyor kar bırakıyor mu diye. bu da her zaman denk gelen bir şey değil. kazandığını söyleyenler ya çok iyi analiz yapıyor ya da risk alıp yüksek bedelli silahların yanına çöpleri iteliyorlar.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    O zaman ben bu trade up'ın analizi nasıl yapılır, bi araştiriyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.